Общество

Михаела Маринчева, стилист фризьор, кандидат за общински съветник от „За Родно Дряново“ с интегрална бюлетина 68 и преференция 110: Мечтая нашият град да се развива към по-добро и  да е привлекателен за водещи инвеститори

Драги съграждани!

Работя като стилист фризьор от 10 години в Дряново. Дейността, която развивам, винаги е била в услуга и подкрепа на хората. На 42 години съм и съм завършила ТТМ “Димитър Крусев”.

Моята визия за управлението на града ни е да подобрим условията на живот, инфраструктурата, да бъдат привлечени повече туристи и не на последно място децата ни да растат здрави, щастливи и спокойни.

За мен е чест да членувам в Гражданското движение „За Родно Дряново“. Да съм част от листата с кандидати за общински съветници, е изключително предизвикателство.

Приех поканата на председателя на местната коалиция и досегашен председател на Общинския съвет Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo, защото мечтая нашият град да се развива към по-добро и  да е привлекателен за водещи инвеститори.

Това ще създаде добри условия за развитието на бизнеса в различни сфери.

Семейството ми се занимава с предприемачество. Развиваме фризьорски салон, солна стая и други услуги за красота. Освен това отглеждаме пчели като създадохме свой собствен бранд и марка.

Майка съм вече на трето дете, времето ми е изцяло ангажирано, но с удоволствие бих работила и за просперитета на Родно Дряново!

Подкрепям г-н Трифон Панчев за кмет на община Дряново и съм убедена, че под неговото умело управление, градът ни ще просперира!

Апелирам за вашата подкрепа като гласувате с интегрална бюлетина номер 68 и преференция 110.

Бъдете здрави и целеустремени!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *