Любопитно

Какво вещаят звездите за 11 октомври, сряда

Луната е в Дева и е в хармоничен аспект с Юпитер. От днес Плутон започва своето директно движение напред в Козирог, устремен към Водолей, откъдето да продължи с промените, с които вече се беше заел през пролетта. Но дотогава има още малко време. Днешният ден е разпускащ и ако в последните няколко дни имахме усещането, че времето е спряло, то сега ще се възвърне отново нормалната бързина на ежедневието.


ОВЕН

Спестете си стреса

 

Изолирайте се от всичко, което се случва около вас. Днес опитайте да избягате от извънредните ситуации, които ви нагнетяват вашите колеги или шефове. Действайте по рутинните си дела. Всичко, протичащо извън вашите предварителни планове, ще ви причини стрес и безпокойство. Спестете си ги.


ТЕЛЕЦ

Продължавате напред

 

За вас този ден носи началото на едно разбуждане и раздвижване, което ще се случи мигновено и ще предизвика радост и успокоение. Ако предишните дни се оказаха мудни и без особени възможности, то от днес стартирате доста забързано. Загърбете лошите мисли, прегърнете положителното начало и продължавайте напред.


БЛИЗНАЦИ

Мислите ви са блокирани

 

Пригответе се за срещи с хора, които ви натоварват и напрягат. Сряда не е сред спокойните дни от тази седмица. Ще се случи нещо, което не е по вашите предварителни планове. Иска ви се да промените обстоятелствата, но не можете. Успокойте се. Мислите ви са блокирани. Скоро отново нещата ще се успокоят.


РАК

Ще ви използват

 

В сряда сте подмамени от възможността да направите нова промяна или да се влеете в нова социална среда. Въпреки новите запознанства денят си остава доста напрегнат. Дебнат подводни камъни. Бъдете нащрек за хора, чиято цел е не да бъдат искрени с вас, а да използват идеите ви за личната си реализация. Не им ги споделяйте.


ЛЪВ

Конфликти и разправии

 

Промените, които са напът да ви се случат днес, пробуждат силно вътрешно напрежение. Успеете ли да го овладеете и да не го показвате навън, денят ще бъде успешен. За съжаление, при тези звездни аспекти каузата е почти загубена. Днес може да се окаже много разнолик ден, пълен с конфликти и разправии.


ДЕВА

Действате на риск

 

В сряда сте поставени между чука и наковалнята. Луната се движи във вашия знак. Поставя ви в епицентъра на един наскоро назрял конфликт. На работното място се налага да вземете бързо решение. Нямате време за обмисляне или предварителна консултация с доверени хора. Действате на риск, но нямате друга алтернатива.


ВЕЗНИ

Бъдете деликатни

 

Днес се опитайте да бъдете откровени с хората, с които общувате. Избягвайте да спорите с тях, а просто им споделете за вътрешните си нагласи. Не налагайте своето мнение, но и не позволявайте някой друг да ви се бърка в нещата. Бъдете деликатни и с благ тон дръжте хората настрана от своите идеи, цели и бъдещи намерения.


СКОРПИОН

Никакъв контрол

 

Избягвайте да вдигате прекалено много шум около себе си, да привличате хорското внимание или да правите впечатление от какъвто и да било характер. Вероятно ще съжалявате, че сте били прекалено активни, защото с думите и действията си ще нараните важни за живота си хора. Не сте в състояние да се контролирате.


СТРЕЛЕЦ

Не започвайте нищо

 

Тенденцията на благоприятни промени продължава и днес, но с подчертана нотка на внимание. Не започвайте нищо ново, а действайте по вече стартираните инициативи – малко, но важно условие за успеха ви. Сега е по-добре да не биете прекалено много на очи, да не привличате вниманието. В личен план овладейте емоцията.


КОЗИРОГ

Трайте си

 

Усещате, че преминавате през огромна житейска промяна. Но днес бъдете по-обрани в маниерите и действията си. Не споделяйте своите бъдещи намерения с околните. Ще попаднете на такива, които няма да ви подкрепят и е възможно да ви разколебаят. На този момент не ви е нужно това.


ВОДОЛЕЙ

Не се карайте

 

Сутрешните часове на сряда са изтъкани от нерви и неприятни занимания, но след първото кафе нещата ще се наредят и за мнозина представители предстоят благоприятни промени както в професионален, така и в личен план. Вечерта прекарайте по най-приятния за вас начин и не се скарвайте с никого.


РИБИ

Владейте се

 

В сряда сутрин изпипвайте всеки детайл и не се занимавайте с много дейности наведнъж. Ще се разсеете и грешките ще блеснат още в първия миг. Успехът се крие в спокойствието. Опитайте да владеете ситуациите, хората и себе си. Днес по никакъв начин не си позволявайте да излезете извън кожата си.


Хороскоп за родените на 11.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година правете стъпките, за които сте сигурни, че можете да си позволите. Не преувеличавайте своите възможности. Очакват ви добри новини, които ще подхранват позитивното ви настроение и нагласа.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *