Любопитно

Какво вещаят звездите за сряда, 25 октомври

Луната е в Риби и емоционалното ни състояние е лабилно. През целия ден не обръщайте внимание на емоциите на другите хора. Не се потапяйте в тях и не си товарете психиката с чужди болки. На работното място не започвайте, а завършвайте вече стартирани дела, за да имате по-голям успех.


ОВЕН

Внимавайте с парите

 

Добре е да сте внимателни с инвестициите днес, както и с харчовете, дори за дребни неща. Възможно е парите да минават между пръстите ви и с лека ръка да похарчите сума за ненужни вещи. Вечерта останете насаме със себе си. Време е да разрешите важни емоционални въпроси относно начина ви на общуване с другите.


ТЕЛЕЦ

Удовлетворение

 

Очаква ви благоприятен ден. Малко по малко започвате да нареждате създалия се хаос в плановете ви. Радвате се на популярност сред колегите и партньорите и имате поводи да споделите новите си идеи пред тях. Не напрежение, а удовлетворение ви е подготвил този ден. Изживейте го с добро настроение.


БЛИЗНАЦИ

Трудности

 

Очаква ви труден ден, който изисква пълната ви мобилизация, за да успеете да се справите с всички проблеми бързо и неотложно. Добре е да потърсите подкрепа и помощ, ако не сте способни да се справите сами със затрудненията. В момента не буксувате на едно място, а разрешавате важни въпроси, които ви пречат на развитието.


РАК

Заредете се със сили

 

Движението на Луната в Риби ви помага да повдигнете творческия си потенциал и да дадете всичко от себе си, за да вървите напред по пътя на своето развитие. Денят е благоприятен и ви носи положителни емоции. Не си внушавайте болести, а се радвайте на малките неща. Заредете се със сили. Чака ви добра новина.


ЛЪВ

В лошо настроение

 

Очаква ви емоционален и труден ден. Пред вас стоят дилеми, които не сте в състояние да разрешите точно сега. Известни неудобства в личен план или на работното място влошават настроението ви. Опитайте да не го показвате на хората около себе си, а да го превъзмогнете сами.


ДЕВА

Имайте търпение

 

Днес общувате трудно. Не намирате правилните думи, за да се изкажете напълно и докрай. Ядосвате се за дреболии, като имате чувството, че все някой ви пречи, за да изпълните плановете си. Това не е така. Просто не е дошло времето голяма част от желанията ви да станат реалност. Имайте нужното търпение.


ВЕЗНИ

Напрежение

 

Очаква ви напрегнат ден. Започва доста забързано и така ще продължи до края на работното време. Налага се да се заемете с неотложните неща, за които крайният срок вече е настъпил. Изкарвате емоциите си върху хората наоколо. Това е неправилно, защото ще ги отдалечи от вас. Не се поставяйте в ситуация на изолация.


СКОРПИОН

Без инвестиции

 

Днес бъдете предпазливи във финансов аспект. Избягвайте да давате големи суми пари или да правите инвестиции, за които не сте на сто процента сигурни, че ще се възвърнат. В личен план също е добре да сте внимателни, като овладявате емоциите. Не говорете агресивно, защото ще загубите интереса на събеседниците.


СТРЕЛЕЦ

Не сте в настроение

 

Денят ви намира свити, без настроение. Търсите си повод, за да не бъдете активни и да не поемате инициативи. Хората около вас са свикнали да сте в центъра на вниманието, но днес не сте точно такива. Ако ви предложат излизане вечерта, откажете го и си легнете по-рано.


КОЗИРОГ

Самоосъзнаване

 

Отказвате да приемете грешките, които сте допуснали в последните няколко месеца, но точно сега е време да си вземете поука от тях и да продължите смело напред. Сряда не е сред активните дни от тази седмица, но ви дава възможност да осъзнаете някои дълбоки истини за себе си. Направите ли го, нататък ще е лесно.


 ВОДОЛЕЙ

Използват ви

 

Пазете се от контакти, които се докосват до вас, само за да търсят изгода или да се възползват от ваши знания, умения или притежания. Ако е възможно, днес не осъществявайте нови запознанства, тъй като ще попадате все на такива хора. В бизнеса не правете отстъпки. Това ще ви спести бъдещи загуби.


РИБИ

Център на внимание

 

Днес имате сили за много неща. Проявявате своите знания и умения в доста направления. В центъра на вниманието сте, въпреки че тази роля не ви допада особено много. Не се нуждаете от ласкателства. Започвате нов едномесечен период. Днес редите първите карти от него. Поставете ги стратегически.


Хороскоп за родените на 25.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година законите на любовта ще бъдат действащи в живота ви. Колкото повече любов отдавате, толкова повече и ще получавате. Животът ви ще бъде хубав и хармоничен.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *