Любопитно

Какво вещаят звездите за вторник, 17 октомври

Луната е в Скорпион и е в хармонични аспекти с Нептун и Плутон. Денят поражда много възможности пред нас за в бъдеще, но дали ще ги оползотворим, зависи само и единствено от нас, нашите мисли и действия. Страхът от провал е една от причините, които може да наложи спирачки и да на усвоим хубавата енергия на деня.


ОВЕН

Без начинания

 

Периодът, в който се намирате, е неблагоприятен за начинания. Вторник изисква да се стегнете и да завършите онези дела, които отлагахте от началото на миналата седмица. Има и такива дни, в които е по-добре да гледате назад. Предизвикателства ви чакат от утре, когато следобед настава по-активно време за вас.


ТЕЛЕЦ

Отложете решенията

 

Във вторник сте прекалено колебливи и нерешителни. На работното място трудно вземате решения, защото не сте сигурни дали те са правилни, или погрешни. В деловите разговори сте склонни да правите компромиси, само и само вашите партньори да се съгласят и да са доволни. Отложете важните разговори.


БЛИЗНАЦИ

Напредък

 

Днес сте активни, дейни, сръчни и амбициозни. Сякаш се е събудила онази нотка във вас, която диктува вървежа напред. Очаква ви напредък, ако задържите този импулс по-дълго време. Поддържате ли го, ще стигнете далеч. И без това се намирате в благоприятен период, погледнато в по-дългосрочен план.


РАК

Не спорете с колегите

 

Днес ще почувствате, че идеите ви са плодотворни и сте в състояние да ги постигнете. В сутрешните часове е вероятно да спорите с колегите си по вече поставен въпрос. Искате да наложите мнението си, но не се учудвайте, ако ви оборят. В следобеда подхранвайте хармонията. Не разваляйте отношенията си с никого.


ЛЪВ

Въздържайте се

 

Не обръщайте чак толкова голямо внимание на дребните и почти незначителни неща както на работното място, така и в личния живот. На детайли, които никой друг не счита за важни. Въздържайте се да правите забележки на своите близки, защото това още сутринта може да ви коства скандал и неприятни изживявания.


ДЕВА

Без рискове

 

Ще заздравите финансовото си състояние, ако се доверите на съветите на доверени близки хора, които днес ще ви дадат идея за правилно насочване на инвестициите ви. На работното място се старайте малко повече. Рискове предприемайте, само ако сте сигурни в успеха си. Днес това, че сте консервативни, е във ваш плюс.


ВЕЗНИ

Не давайте съгласие

 

Интересна среща с човек, който ви омайва прекалено много или ви обръща подчертано внимание, може да замъгли здравия ви разум. Днес сте подвластни на различни настроения и хората се възползват от това. Не давайте съгласието си за стартиране на съвместен бизнес. Има опасност да фалирате.


СКОРПИОН

Не се налагайте

 

Проблемите в общуването идват от желанието ви да давате съвети, да се намесвате в чуждия живот и да налагате своята воля над близките си. Няма как това вмешателство да не предизвика остра реакция от тяхна страна и повод за сблъсъци и скандали в хармоничния на пръв поглед ден.


СТРЕЛЕЦ

Осъзнайте грешките си

 

Предстои ви един по-напрегнат ден, в който е добре да стоите настрана от всякакви конфликти. Колебливи сте и трудно ще вземате решения. Налага се да бъдете търпеливи. В службата енергия имате едва в следобедните часове. Въпреки всичко, не прекалявайте с активността. Този ден изисква да изчистите стари грешки.


КОЗИРОГ

Не обещавайте

 

Днешният ден ви дарява с енергия, за да се реализирате добре и в личния, и в служебния живот. Ежедневието ви ще бъде наситено със срещи и контакти. Следете какви обещания давате. Днес сте особено словоохотливи и без да искате може да се обвържете с бъдещ ангажимент, който да ви натежи в графика.


ВОДОЛЕЙ

Нова посока

 

Усещате, че седмицата разкрива доста професионални възможности пред вас. Организирайте добре своето ежедневие и направете така, че да постигнете предварителните си планове. Днес ще направите важен ход на работното място, ще вземете решение и ще тръгнете в нова посока.


РИБИ

Ден за изкуство

 

Колебанията ви днес са големи. На работното място едва ли ще вземате най-благоприятните решения. В личен план сте по-чувствителни отвсякога. Осигурете си посещение на изложба, отидете на кино или на театрална постановка. Докоснете се до изкуството и то ще попие излишната емоционалност.


Хороскоп за родените на 17.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година не търсете причините за проблемите само в хората около себе си, а често се вглеждайте и в своите собствени действия и постъпки. Използвайте контактите си, защото те ще ви дадат шанс да направите една сериозна промяна в професионалния си живот.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *