ГорещиОбщество

Известният Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo организира игра с награди

Участвайте и спечелете!

Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo, който е една от най-колоритните личности на Дряново и кандидат в листата за общински съветници в града, организира игра с награди. Който отговори правилно на зададен от него въпрос, печели билет за култов концерт в София. С такъв нестандартен подход стартира предизборната си кампания председателят на Гражданско движение „За Родно Дряново“.

„Честит Ден на Музиката!

Уважаеми съграждани, моите големи приятели Румънеца и Енчев ни предоставиха покани за четирима за най-големия ретро-диско фестивал на България за 2023 година. Музиката, с която сме пораснали, със звездите на 80-те и 90-те години – Snap, C-Block, Milli Vanilli, Technotronic, La Bouche, Down Low, Hot Chocolate, Nana, Papa Bear и легендарните български изпълнители Румънеца и Енчев, Гумени Глави, Deep Zone,DJ Марти G, Expose и др.“, информира DJ Teddy Georgo.

Тодор Георгиев допълва, че Гражданско движение „За Родно Дряново“ и местната коалиция представлявана от КОАЛИЦИЯ „ЛЕВИЦАТА!“, ПП „ОБИДИНЕН БЛОК НА ТРУДА-БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБАРИСТИ”, ПП „БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ”, КП „БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ”, ПП „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” стартира играта с награда като предоставя четири билета за голямото събитие в София на 6 и 7 октомври /петък и събота/ в „Парк център Юнак“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №34.

„Участвай в играта и спечели! Отговорете правилно на въпроса:

В листата на местната коалиция кандидати за общински съветници в местните избори на Община Дряново през 2023 г. участват двама връстници д-р Снежана Досева и Тодор Георгиев-DJ Теди Джорджо. Кой набор са те?

А) 68 набор

Б) 90 набор

В) 84 набор

Можете да споделите вашият верен отговор, като коментар под тази публикация.

Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 05.10 /четвъртък/ в 19:00 ч.

Пожелаваме успех на всички!“, обявява Тодор Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *