Общество

Ивайло Лисичков-икономист, проджект мениджър кандидат за общински съветник с бюлетина номер 68 и преференция 103: Важно е да продължи развитието на Дряново като красив, благоустроен и модерен град

Скъпи съграждани!

Много от вас ме познават, а за тези, който не – аз съм Ивайло на 34 години, баща, съпруг, дряновец.

Повече от 10 години се занимавам с управление на проекти на регионално и национално ниво, както и с обществена дейност в родното Дряново. Вярвам, че с опита, който съм натрупал мога да бъда полезен, за да продължи развитието на града.

През последните години положихме стабилни основи и започнахме градежа на едно модерно Дряново с видеонаблюдение, почистване, подобрена инфраструктура във всяко едно отношение – градска, образователна, социална, спортна и т.н.

Горд съм, че мога да кажа, че съм част от екипите постигнали това!

Като един от учредителите на Гражданско движение „За Родно Дряново“ съм много щастлив, че заедно с колегите от общински съвет д-р Иван Събев и Тодор Георгиев-DJ Teddy успяхме да подберем един изключително професионален и уважаван екип в лицето на всички кандидати за общински съветници. Благодаря им за доверието и енергията.

Местната коалиция „За Родно Дряново подкрепя Трифон Панчев, който е кандидат за кмет на община Дряново за втори мандат.

Преди четири години се запознах и с Трифон Панчев. Абсолютно нормално в началото подходихме с леко недоверие един към друг. В края на мандата му като кмет и моят като общински съветник мога да заявя, че Трифон е млад и сърцат човек, професионалист, на който може да се разчита. Той има ясна визия за развитието на града.

Пожелавам на всички дряновци да живеят в един модерен, чист, красив град. Град, в които младите да отглеждат децата си спокойно, град, в който възрастните да посрещнат старините си щастливо и град, в който хората да намират работа и сигурност.

За мен ще е чест Вашата подкрепа в изборния ден-29 октомври като гласувате с интегрална бюлетина номер 68 и преференция 103!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *