Общество

Д-р Снежана Досева, стоматолог, кандидат за общински съветник с бюлетина номер 68 и преференция 104: Да си общински съветник, означава да поемеш отговорност и да вършиш работа в полза на общината и жителите и

Драги съграждани!

Родена съм, живея и работя в Дряново.
Преди време ми предложиха да съм сред учредителите на Гражданско движение „За Родно Дряново“. Тогава много сериозно се замислих дали да приема, първоначално отказах, но после реших, че е време да се включа активно в обществения живот на града.

Затова приех и поканата на Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo и Д-р Иван Събев да се кандидатирам за общински съветник, но без никаква политическа ангажираност. От няколко месеца членувам в тази формация и тя се оказа една доста премерена и толерантна група от хора като всеки знае какво може и какво иска да направи за благото на региона.

Така поех риска и предизвикателство да се ангажирам с тази отговорна задача. Защото съм на 55 години и вече е време не просто да говоря, да гледам отстрани и да коментирам, а да направя нещо полезно за родния ми край.

За мен да си избран за общински съветник, означава да поемеш отговорност и да вършиш работа в полза на общината и жителите и.

Много ме вълнуват освен здравеопазването, но и младото поколение, образованието и заниманията на децата и учениците извън училищната система. Към това спадат културно-масовата, спортната, туристическата дейност, както и всичко свързано с рода, с историята на родния край, с приемствеността между поколенията.

Имам и допълнително образование по Логопедия на ниво магистратура. Бих искала да прилагам на практика тази специалност и да помагам на нуждаещи се.

Освен стоматолог, съм запален турист, пея в хор за народно пеене и участвам в танцов състав.

Гражданското движение „За Родно Дряново подкрепя Трифон Панчев, който е кандидат за кмет на община Дряново за втори мандат.

За мен ще е истинска признателност Вашата подкрепа в деня на местните избори-29 октомври като гласувате с интегрална бюлетина номер 68 и преференция 104!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *