Общество

Д-р Иван Събев, кандидат за общински съветник от „За Родно Дряново“ с бюлетина 68 и преференция 102: Стремежът ми е развитие на община Дряново в сферата на икономиката, туризма и запазване на младите хора

Скъпи съграждани!

Стремежът ми е постигане както на икономическо развитие за община Дряново, водещо до благоприятна среда за развитие на инвеститори, в сферата на икономиката и туризма, така и запазване на младите хора в общината!

Казвам се Иван Събев, на 33 години, женен, роден и израснал в град Дряново, където продължавам да живея и днес и да се развивам. Доктор съм по икономика и работя като главен асистент в Технически университет – Габрово. Развивам собствен бизнес в сферата на туризма и услугите. От няколко години съм търговски представител за северна централна България на винарска изба.

С полученото доверие на моите съграждани, от май 2020 г. съм общински съветник в Община Дряново и към момента председател на ПК „ФИПКОП“.

За мен е огромна чест и привилегия да бъда част от екипа общински съветници, начело с председателя г-н Тодор Георгиев, допринесли за развитието на нашата община както в икономически, културен, така и в инфраструктурен аспект. В сегашния мандат опознах г-н Трифон Панчев и отговорно мога да заявя, че той е най-достойния и правилен избор за кмет на град Дряново.

В разгара на предизборната кампания отправям своя апел към всички жители на общината, които ценят личността и морала си, на 29 октомври да излязат и да направят правилния избор! Като действащ общински съветник съм запознат с голяма част от проблемите на региона в областта на образованието, икономиката и туризма.

Тяхното разрешаване зависи от всички нас, затова бъдете активни и гласувайте!

Ако в мое лице виждате млад и образован човек с визия, имащ силата и енергията да работи активно за родния си град, за запазване на човешкото и моралното достойнство, за повишаване на социално-икономическото развитие и за утвърждаване на региона като туристически център и културно-историческа дестинация, ще се радвам да подкрепите нашата местна коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ с номер 68 в интегралната бюлетина и мен с преференциален номер 102!!!

Това съм аз и заставам пред Вас с личността си!
На добър час и Бог да е с нас!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *