Любопитно

В понеделник сме чувствителни, сантиментални и обидчиви

Прогноза за 23.10.2023 г. 

Луната е във Водолей и образува напрегнати аспекти с Юпитер и Уран. Засилва се нашата чувствителност и сантименталност. Възможно е да сме по-обидчиви от друг път. Разчитайте на собствените си усилия, вместо на късмета си. При разговорите бъдете по-търпеливи и изслушвайте събеседника.


ОВЕН

Важна информация

 Очаква ви благоприятен ден. Няма как да не сте нервни, но успявате да го превъзмогнете чрез самоконтрол и лична дисциплина. Влейте се в деловата седмица бавно, без да си причинявате стрес. Ослушвайте се за важна информация, която ще получите следобед. Тя ще е особено полезна.


ТЕЛЕЦ

Преценявайте добре

 Не сте в настроение за работа. След тези почивни дни ви е малко по-трудно да влезете в час. За съжаление, налага се да вършите важни ангажименти, от които зависи имиджът ви. Два пъти мерете, преди да режете. Необмислените действия ще ви костват много парични и морални проблеми в бъдеще.


БЛИЗНАЦИ

Стегнете се

 Ще ви бъде трудно да се влеете в новата работна седмица. Променливото време, нетипичните горещини за сезона ви правят по-трудно концентрирани и вглъбени в работата ви. Искате да пътувате, да се разнообразявате, ала почивните дни вече свършиха и от днес ви чака нормалното и доста натоварено ежедневие.


РАК

Планове и анализи

 И за вас понеделник не е най-добрият ден от тази работна седмица. Стартирате я бавно, без особено желание. Важно е да си направите коректни планове не за днес, а за следващите дни. Насрочете за тогава важните си ангажименти. Ще получите важна информация около следобеда. Анализирайте я.


ЛЪВ

Благоприятен период

 Не е изключено служебният ви телефон да започне да звъни още в първите минути на работния понеделник. Трудно се справяте с ангажиментите си и искате някак си да претупате онова, което вършите. Затова и не поемайте инициативи, а просто вършете рутинните си ангажименти. Периодът, който изживявате, е благоприятен.


ДЕВА

Напрежение

 В понеделник сте прекалено нервни за всичко, което предстои да ви се случи. Реагирате емоционално и сами усещате, че нещо не е наред. Около вас витае напрежение. Разбира се, че можете да го туширате, стига да искате. Съветът ми е да се успокоите още сутринта и да не се заемате с важни дела. Важното тепърва предстои.


ВЕЗНИ

На приказки

 В прекрасно настроение сте, но не и за работа. Отивате в службата, за да разкажете как сте прекарали почивните си дни. Поведението ви е нормално, като се има предвид звездната обстановка в първия работен ден. Не предприемайте важни задачи, а ако ви се налага да правите промени, то добре ги планирайте.


СКОРПИОН

Не се напрягайте

 И за вас този ден не е сред най-активните. Имате набелязани задачи за вършене, но ще трябва да ви разочаровам – процентът от свършена работа ще бъде твърде нисък. Разсеяни сте, започвате по няколко неща наведнъж, което отделно допринася за хаоса в действията ви. Не се напрягайте. Всичко ще се нареди впоследствие.


СТРЕЛЕЦ

Губите си времето

Кипите от енергия, но не я вливате във важни неща, а се разпилявате. Губите си времето в излишни разговори, преглеждате телефона и имейла си непрестанно, сякаш търсите хора, с които да си размените някое лафче. Не се заемайте с важни служебни проекти, защото времето не е подходящо за това. Направете си работни планове.


КОЗИРОГ

Разчет

 В първия работен ден от последната цяла октомврийска седмица сте планирали да направите разчет на бюджета си до края на месеца. Теглете чертата и вижте как вървят приходите и разходите ви. Избягвайте да водите излишни разговори с хора, които товарят нервната ви система. Не предприемайте нищо ново днес.


ВОДОЛЕЙ

Избегнете стреса

 Луната се намира във вашия знак, а това нейно положение ви прави нервни, сякаш нетърпеливи да извършите промени, които сте си замислили за този ден. Съветът ми обаче е да изчакате. Понеделник не е най-благоприятното време за активност. Вземете си дъх, влейте се бавно и постепенно в деловата седмица.


РИБИ

На забавен кадър

 Днес чувствате нетърпение. Чувствате се и несигурни дали е дошъл моментът за действия. Оставете се на течението и не предприемайте нищо важно. Имате нужда от малко повече време при вършене дори на най-рутинните си задачи. Днес събитията сякаш се случват като на забавен кадър. Скоро и това ще отшуми.


Хороскоп за родените на 23.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година не бързайте да правите промени в живота си, освен ако те не водят към сигурни и проверени посоки. Не разчитайте на късмета си, а само и единствено на себе си и своите собствени знания и умения.

Тодор Емилов-Тео специално за „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *