ВодещиКултура

Вписаха над 80 изявени ученици и преподаватели в Почетната книга “Дарования и постижения”

Традицията бе спазена навръх празника на Дряново

В Почетната книга “Дарования и постижения” бяха вписани имената на учениците, отличени в Национални и Международни форуми за учебната 2022/2023 г. и допринесли с достиженията си за издигане авторитета на Община Дряново. Това вече е традиция и се прави по случай празника на Дряново.

Освен изявени ученици в Почетната книга се вписват и имената на учители, треньори и други специалисти, допринесли за развитието на дарбите на подрастващите.

Тържествената церемония за връчване на Свидетелства на изявените ученици и техните ръководители се състоя пред паметника „Майка България“.

За първи път бяха присъдени и две специални награди за най-малък изпълнител, на две талантливи дряновски деца, със спечелени награди в национални и международни конкурси- Яна Стефанова и Даная Александрова.

Съгласно Заповед на изпълняващия длъжността кмет Красимир Димитров, в Почетната книга бяха добавени имената на над 80 изявени ученици и техните ръководители от училища, читалища, спортни клубове- СУ „Максим Райкович“, ПГИТ „Рачо Стоянов“, НЧ „Развитие-1869“, НЧ „Дряновска пробуда-2008“, Сдружение „Анна Фолкарт“, КЛА „Локомотив“ – Дряново, СКО „Бачо Киро-94“ и Тенис клуб „Кристи“ и Боксов клуб „Локомотив Дряново“.

Веселина АНГЕЛОВА

снимки-Радослава Кунчевска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *