Общество

Венета Иванова-Драгостинова, кулинар и кандидат за общински съветник от „За Родно Дряново“ с интегрална бюлетина 68 и преференция 109 Да отворим сърцата си за добрини и да носим отговорност за това, което се случва в нашия град!

Уважаеми съграждани!

Казвам се Венета Иванова-Драгостинова. От 40 години работя в сферата на социалните услуги и здравеопазването в гр. Дряново. Допълнително съм се грижила за хора с увреждания и знам каква нужда имат те, за да живеят като всички нормални хора.

Заставам пред избирателите с ясната позиция като кандидат за общински съветник с призив за подкрепа, за да защитим и подобрим социалната среда, както и да осигурим достъп до повече обществени места.

Ще съдействам и ще давам идеи при изготвяне на програми, свързани със социалната политика на Общината. Ще информирам обществеността за проблемите и тяхното разрешаване. Ще се опитам ефективно да бъдат насочвани бюджетни средства към тези, които имат най-остра нужда от тях.

Затова приех поканата за участие в листата на местната коалиция „За Родно Дряново“ на председателя и водач Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo. Гражданското движение подкрепя Трифон Панчев, който е кандидат за кмет на община Дряново за втори мандат.

Ще се радвам ако ме подкрепите в изборния ден-29 октомври с интегрална бюлетина 68 и преференция 109.

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *