Любопитно

Вашият хороскоп за четвъртък, 19 октомври

Луната е в Стрелец и е в квадратура с Нептун. Бъдете убедени в своите собствени възгледи и не се доверявайте на чужди философии или съвети, които в този момент могат да се окажат заблуди и да ви отклонят от вярната посока.


ОВЕН

Енергия и ентусиазъм

 

Очаква ви благоприятен ден, даряващ с енергия и творчески ентусиазъм. Четвъртък е доста добър ден за интелектуални занимания, за ангажименти, свързани с книги, четене, говорене на различни теми. Само около обяд внимавайте, защото сте прекалено ангажирани с проблемите на чуждите хора. Това ви вреди.


ТЕЛЕЦ

Планирайте бюджета

 

Възможностите около вас в последната една седмица не бяха никак малко и ако сте се възползвали, това е прекрасно за вас. Ако сте ги пропуснали, можете да се сърдите единствено на себе си. Днес е важно да обърнете внимание на своите дългосрочни финансови планове. Разпределете бъдещите си бюджети.


БЛИЗНАЦИ

Ден за общуване

 

И днес говорите спокойно, целенасочено. Хората ви слушат и следват. Използвайте този ден за административните си работи, за занимания с държавни институции, ако ви предстоят такива дейности. За вземане на важни решения е все още рано да се мисли. Ако трябва да правите избор, направете го в друг ден.


РАК

Нападателни сте

 

Днес сте напрегнати заради взаимоотношенията си с колегите или с хората от близкия приятелски кръг. Не сте съгласни с мнението на околните, но не си служите и с деликатност, за да ги оборите, а скачате яростно и влизате в кавги. Нападате, за да не бъдете нападнати вие, но по този начин настройвате другите срещу себе си.


ЛЪВ

Не се ядосвайте

 

Напрежението между хората наоколо днес няма как да не рефлектира и върху вашето ежедневие. Още сутринта ще почувствате силна енергичност, която лесно се трансформира в излишна нервност. Използвайте деня, за да се отдадете на любима дейност. Вечерта ще видите, че сте се ядосвали за дреболии.


ДЕВА

Успокоение вечерта

 

В този ден ще почувствате силна възбуда, която може да прерасне в повод за конфликти и неразбирателство в отношенията. Още сутринта ще развалите хармонията вкъщи заради дреболия. Ако е възможно, изключете телефона си и не разговаряйте с никого. Вечерта ви очакват затишие, успокоение и радостни вести.


ВЕЗНИ

Енергични следобед

 

Очаква ви успешен четвъртък, ако се отдадете на дейности, които изискват аналитично мислене, оценяване на позитиви и негативи. Всичко, което е свързано с търсене и намиране на информация, ще ви спори. Активната рутинна работа вършете в следобедните часове, когато наистина сте в апогея на силите си. Вечерта е обещаваща за личния ви живот.


СКОРПИОН

Затегнете коланите

 

Почти към края на тази работна седмица бъдете внимателни за доходите си. Не харчете прекомерно, за да не останете разочаровани от състоянието на джоба си в края на октомври. Днес избягвайте явните конфликти с хора, които не са на вашето мнение. Такива ще има много, така че е добре да се заредите с търпение.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни

 

Очаква ви един доста благоприятен ден, но все пак Луната се движи във вашия знак и ви отправя предупреждения. На първо място, уязвими сте откъм емоциите. Съчувствате на всеки, а в службата желанието ви е да свършите и чуждите ангажименти, за да не се мъчат колегите. Това рефлектира върху вас. По-добре не го правете.


КОЗИРОГ

Нямате избор

 

Очакванията са за напрегнат, но успешен ден при вас. Планетите изпитват търпението ви, особено около обяд. Не избухвайте и дръжте нервите под контрол. Очакват ви ситуации, в които няма да имате избор какво да правите. Всичко ще е предопределено. Занимавайте се с интелектуална дейност, с четене и образователни занимания.


ВОДОЛЕЙ

Стрес по обяд

 

Денят е благоприятен за вас, въпреки че на работното място ще се разиграят стряскащи сцени около обедната почивка. Нищо фатално, ще влезете набързо в обстоятелствата и няма да ви прави впечатление. Стресът е малък и вие без проблем ще се справите с него. Вечерта излезте с приятели на по чаша вино.


РИБИ

Без важни решения

 

И вие следва да се огледате в новата обстановка, в която попаднахте в последно време. Днес на работното място не вземайте важни решения. Ще се окаже, че имате пропуски в знанията, които лесно можете да запълните чрез обучение и курсове. Така ще се впишете и в новата среда, в която вече живеете.


Хороскоп за родените на 19.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година нетърпението ще бъде основният ви враг. Добре ще бъде да се научите да изчаквате реда на събитията около вас. Бъдете подозрителни и не позволявайте някой да ви измами с обещания.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *