Любопитно

Вашият хороскоп за четвъртък, 12 октомври

Днес не отлагайте отговорностите си във времето. Свършете работата си според падежа й. Луната е в Дева и е в опозиция с Нептун. В същото време образува тригон с Уран. Само ако приемете чуждата гледна точка, която е различна от вашата, ще можете да изживеете деня си хармонично. Разбирайте хората, без да им се противопоставяте. Научете от всекиго по нещо.


ОВЕН

Използвайте контактите

 

Настроението ви е делово, но чрез вродения си артистичен талант ще успеете да уловите погледите върху себе си и отново да бъдете водещите фигури при осъществяване на различни разговори. Днес използвайте контактите, които притежавате. Някой може да ви подаде ръка, ако сте в затруднен период.


ТЕЛЕЦ

Не угаждайте

 

Ще се отдадете на семейството, на грижи за другите, потапяйки се изцяло в техните нужди и желания. Почти забравяте своите лични потребности – нещо, което правите често и което е нездравословно за вас самите. Обърнете повече внимание на личното си пространство, на своето „аз”. Не угаждайте прекалено.


БЛИЗНАЦИ

Имате сили

 

Денят ви зарежда с добро настроение. Не ви липсва жизнен тонус, напротив – днес сте особено енергични и ще успеете да организирате така деня си, че да свършите максимално много задачи и ангажименти. В любовта ви чака нов трепет, ново преживяване, което не е задължително да бъде и с нов човек.


РАК

Рутинен ден

 

Основната характеристика на днешния ден е, че ще вървите по своите си утъпкани пътища, без да криввате дори сантиметър встрани. Залагате изцяло на традиционното, на рутинното и сякаш с това печелите шанса денят ви да бъде особено успешен. Не приемайте никакви предложения. Обмислете ги, но не давайте отговор сега.


ЛЪВ

Интересна среща

 

Авантюристичният ви поглед върху нещата в четвъртък ще ви отведе до някои незабравими срещи с хора, с които не сте се познавали до този момент. Възможно е да завържете запознанство в социалните мрежи или чрез среща на живо. Обърнете внимание на човек, който в момента навлиза в живота ви.


ДЕВА

Предложение

 

Днешният ден ви дарява със стабилност. Шансът ви да просперирате не е никак малък. Залагайте на сигурното и не правете никакви рискови постъпки. Възможно е да получите предложение от материален характер – по-добре платена работа, предложение за допълнителна работа. Замислете се над него.


ВЕЗНИ

Избегнете скандали

 

Денят ви намира в добро настроение въпреки напрежението и страховете ви от провал. Старайте се да мерите приказките си и да планирате добре действията си. Избягвайте да се забърквате в скандали, въпреки че някой сериозно ще ви провокира чрез поведението си. Отминете атаката без нерви.


СКОРПИОН

Ден за размисли

 

Навлизате в кратък период на затишие. Не ви се иска да бъдете обезпокоявани и тормозени с излишни задачи и ангажименти. Не искате да поемате отговорности, въпреки че има хора, които го очакват от вас. Игнорирайте ги. Сега имате нуждата от своите минути тишина и уединение.


СТРЕЛЕЦ

Не се натрапвайте

 

Самоувереността ви е огромна и често тя е причината за грешките, които правите в този ден. Четвъртък се оказва добър за срещи и разговори с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Не навлизайте обаче прекалено в чуждото лично пространство. Тази натрапчивост може да ви изиграе лоша шега.


КОЗИРОГ

Промяна в посоката

 

Не подценявайте важността на този ден от седмицата, тъй като той ви предлага шанс да реализирате своите професионални идеи. Вероятно ще осъществите важен разговор с ръководството. Колкото и напрегнат да бъде той, дори да завърши със скандал, ще ви е от полза. Подгответе се за рязка промяна в посоката, по която се движите.


ВОДОЛЕЙ

Без излишни нерви

 

Четвъртък ви радва с резултати от работа, с която сте се захванали още от миналата седмица. Не ви липсва подкрепа от влиятелни хора около вас. Има опасност на моменти да прекалите с нервността си и да избухнете без никаква причина пред колегите и ръководството. Това няма да се възприеме добре.


РИБИ

Пазете се от интриги

 

Четвъртък е обещаващ, хармоничен и успешен ден. Въпреки че е доста натоварен със задачи, няма да ви липсват моменти, в които сладко ще отдъхвате в тихи разговори с приятели или колеги. Внимавайте с клюките, за да не се окажете в центъра на една завъртаща се интрига на работното място.


Хороскоп за родените на 12.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се стремите да подредите живота си според своите си виждания. Очаква ви успех в делата, с които вече сте се заели в предходните години. Не се страхувайте да започнете курс за подобряване на квалификацията си. Обучението през тази година ще ви даде плодове в следващите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *