Любопитно

Вашият хороскоп за сряда, 18 октомври

Луната е в Стрелец, а квадратурата й с Венера ще внесе известно напрежение във взаимоотношенията между нас и хората, с които общуваме. Възможно е да се почувстваме пренебрегнати от някого и това да остави неприятно усещане през целия ден.


ОВЕН

Активност следобед

 

В сутрешните часове се усещате затворени в себе си. Възможно е да общувате по-трудно и да не допускате никого до себе си. В следобеда обаче настроението ви рязко ще се промени и вие ще се превърнете в активни, дейни, общителни и настъпателни по своите цели. Внимавайте да не обидите неволно някого.


ТЕЛЕЦ

Завършете задачите

 

Довършете някои важни ангажименти, които сте започнали в последните няколко дни. Сутрешните часове на сряда са доста ползотворни за подобни дейности. Следобед навлизате в по-особен период, който трае около два дни. Няма да сте особено инициативни и това е оправдано. Избягвайте поемането на отговорности.


БЛИЗНАЦИ

Приемете промените

 

Сутрешните часове се характеризират с излишна нервност, която е добре да потушите и овладеете. Не стартирайте нищо ново до обяд. Няма да е благоприятно за вас. В следобедните часове ви чакат доста изненадващи срещи. Нещо наоколо ще се промени във ваша полза. Не се отчайвайте, а приемете промените като дар от бога.


РАК

Спортувайте

 

Намирате се в благоприятен период. До обяд можете да завършите всички стартирани от понеделник задачи. Насрочете по-важните си срещи или инициативи за часовете в следобеда. Тогава е по-благоприятното време да поемете и нови ангажименти. Вечерта посетете фитнес залата. Спортувайте.


ЛЪВ

Благоприятен период

 

В последно време имахте големи амбиции, но нисък тонус и енергия и поради тази причина трудно успявахте да изпълните плановете си. Това определено влияеше и върху егото ви в негативен план. От днес навлизате в един по-лек и благоприятен период. По-лесно ще вършите всичко, с което сте се захванали.


ДЕВА

Споделете

 

Сутринта ще ви се наложи да осъществите някои срещи и разговори с хора, които са ви неприятни и ви натоварват. Напрежението ще се отрази на целия ви ден. Следобед се затваряте в себе си и не споделяте причината за лошото си настроение. Съветвам ви да споделите с близък болките си.


ВЕЗНИ

Платете сметките

 

В сутрешните часове разполагате с шанса да уредите въпроси от финансов и материален тип, да се разплатите, да оправите сметките си и да започнете начисто от обяд нататък. Очаква ви двудневен период, в който е възможно да осъществите едно пътуване на кратко разстояние. То ще ви зареди с енергия и сили.


СКОРПИОН

Добра новина

 

Използвайте сутрешните часове, за да се извините на хората, които наранихте в последно време заради напрежение и излишна избухливост. Сега осъзнавате грешките си и ще бъдете разбрани, ако ги обсъдите с хората около вас. В следобеда ви чака добра новина. Приемете я с усмивка.


СТРЕЛЕЦ

Ново начало

 

За вас предстои един по-добър период. Период на ново начало, което можете да поставите още днес. Или просто да помислите за него към момента. Всички идеи, които ви идват до главата, са благоприятни. Запишете си ги на лист и ги препрочитайте в следващите седмици или месец-два.


КОЗИРОГ

Правете планове

 

Използвайте часовете преди обяд, за да довършите някои вече стартирани ангажименти. В следобеда навлизате в нов период, който не е сред най-активните за тази седмица. За сметка на това обаче ще ви помогне да анализирате някои грешки в миналото, или да направите планове за съвсем близко бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

Дайте си почивка

 

Днес ви очакват доста срещи. Графикът ви е натоварен със събития от социален характер и това може да ви изтощи или натовари в един момент от днешния ден. Давайте си време за почивка от разговорите, щом усетите напрежение. В противен случай вместо да подобрите взаимоотношенията си, ще ги развалите.


РИБИ

Изясняване

 

Време е да изгладите някои неизяснени взаимоотношения с хора от близкото обкръжение в сутрешните часове. Приключете споровете, разяснете ситуациите, които са ви неясни и нанасят смут във връзката ви. В следобеда навлизате в сериозен период, касаещ вашето професионално развитие. Не е изключено да получите важно служебно предложение.


Хороскоп за родените на 18.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година обръщайте внимание не само на професионалния, но и на личния си живот. Не се лишавайте от възможност да пътувате и да разнообразявате ежедневието си. Повече срещи с приятели, повече нови запознанства вещае годината пред вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *