Общество

​​​​​Борислав Павлов, кандидат за общински съветник от „За Родно Дряново“ с номер 112: Община Дряново може да стане още по-привлекателно място за живеене

Скъпи, съграждани!

Казвам се Борислав Мирославов Павлов-Бойко и съм на 23 години.

Имам привилегията да съм част от листата с кандидати за общински съветници, издигнати от местната коалиция „За Родно Дряново“ с номер 68 в интегралната бюлетина в Община Дряново. Моята кандидатура е с преференция номер 113.

Професионалното ми занимание е в сектора на услугите и работя като бръснар. Хобитата ми са футбол, риболов и походи из красивите места около Дряново.

Желанието ми е да бъда полезен както за родния си град, така и за всички жители на региона.

Реших да се кандидатирам за участник местното управление с листата на „За Родно Дряново“, защото е от стойностни хора и доказали се професионалисти, с амбиции да направят региона ни още по-привлекателно място за живеене. Освен това бях трогнат от поканата на водача на листата Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo, който е доказан професионалист в местната власт. Местната коалиция подкрепя Трифон Панчев, който е кандидат за кмет  на община Дряново за втори мандат.

Мотивиран съм да бъда общински съветник, за да работя за развитието на града и да участвам в решаването на наболели проблеми. Важно е да бъдат привлечени чуждестранни фирми, които да вложат инвестиции и да създадат нови работни места.

Бъдете здрави и дръзновени! Ще се радвам ако ме подкрепите в изборния ден-29 октомври с интегрална бюлетина 68 и преференция 112.

Благодаря за доверието!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *