Любопитно

Хороскоп за 6 септември: ден за срещи

Луната преминава в Близнаци. Вие изберете как ще прекарате днешния празничен и почивен ден. Най-добрият начин е, като общувате и се срещнете с хора, които не сте виждали от дълго време. Или посетите място, на което не сте били наскоро.


ОВЕН

По-добре се откажете

В сряда отново ви навява чувство, че можете да поработите няколко часа, но стигнете ли до работното си място – целият ден ще ви мине там. Така че сами преценете дали да не си починете още малко и да свършите онова, което имате от утре нататък?


ТЕЛЕЦ

Време за шопинг

В сряда ще намерите съмишленици да излезете по магазините и да похарчите малко пари за себе си, купувайки си нови дрехи и придобивки за предстоящата есен. Ето какво ще ви направи изключително щастливи и доволни от живота.


БЛИЗНАЦИ

Стегнете децата за училище

Дори и да пътувате в сряда, отделете няколко часа и за нуждите на децата си, особено ако са ученици и им предстои начало на учебната година. Ще бъде добре, ако днес напазарувате по-голямата част от нужните дрехи и пособия за училище.


РАК

Разходете се в планината

Страхове за финансовото ви състояние са причина днес да сте пестеливи и да прекарате деня си на места, които не са свързани с излишни разходи. Такова едно място може да е природата и разходката сред гората или в парка ще ви зареди с позитивни емоции.


ЛЪВ

Време за релакс

Оставете си срядата за ден, в който да не правите нищо, а да си починете от натрупалото се напрежение. Дори не си уреждайте с приятели, а си останете вкъщи. Имате нужда да поспите и този допълнителен почивен ден идва точно за това.


ДЕВА

За малко на работа

Дори и да е почивен по националния календар, сряда ще ви върне поне за малко на работните места. Насъбралите се ангажименти от предходните дни можете да свършите на спокойствие само за няколко часа днес. Ще видите, колко по-леко ви спори работата.


ВЕЗНИ

За всекиго по нещо

Денят на национален празник е еднакво благоприятен и успешен както за Везните, на които им се налага да работят, така и на всички останали, за които е почивен. И двете групи печелят своите дивиденти – едните двоен надник, а другите – мигове с близки и приятели.


СКОРПИОН

Време за пазар

Почивният ден можете да посветите на извънредно пазаруване, особено ако в семейството ви има ученици, които трябва да подготвите за предстоящата нова учебна година. Не отлагайте всичко за последния момент, а наваксайте с покупките именно сега.


СТРЕЛЕЦ

Нервни без причина

Нервното ви напрежение е осезаемо. Вие също не можете да си обясните, какво ви дразни и тревожи, но непрекъснато влизате в конфликти с хората около себе си. Опитайте да останете сами за няколко часа. Ако все още сте сред природата, ще се чувствате доста по-добре, отколкото ако сте в големия град.


КОЗИРОГ

Нещо сладко със семейството

Настроението ви в сряда е потиснато заради натрупалата се напоследък работа в службата. Ако имате ученик в къщата, сега е подходящия момент да напазарувате необходимите дрехи и материали. Отделете и няколко часа за посещение на сладкарница със семейството.


ВОДОЛЕЙ

Извънредно обаждане

Не е изключено в почивния ден на национален празник да имате обаждане по служебен въпрос. Разбира се, това ще ви се заплати в нужния размер и ще си струва да нарушите почивката, за да свършите задачата за няколко часа..


РИБИ

Приятен семеен обяд

В сряда няма да сте в състояние да откажете един семеен обяд. Нямате и повод за отказ, защото събирането с по-възрастни роднини ще направи още по-пълноценен този почивен ден.


Хороскоп за родените на 06.09. – Честит рожден ден! Любов, мир и хармония – това са опорните точки в хороскопа ви за следващата една година. Успехът ви ще е главно в лично отношение.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *