Любопитно

Хороскоп за 5 септември – положителна енергия в личните отношения

Прогноза за 05.09.2023 г., вторник

Днес Луната е в Телец и е в съвпад с Уран. Венера вече е в директна фаза и напредва в Лъв. Утре ни очаква почивен ден, така че нека това да ни мотивира и каквото имаме да свършим, да го подредим по спешност днес. В личните взаимоотношения денят е зареден с положителна енергия.


ОВЕН

Погасете стари задължения

Днес сте в хармония със себе си. Сутринта се будите заредени с енергия. Имате търпение да се справите с повечето задачи, които до този момент са ви напрягали. В часовете около обяд планирайте своя септемврийски бюджет. Не пропускайте възможността да погасите стари задължения.


ТЕЛЕЦ

Работете сутринта

Във вторник отново сте окрилени от доста свои идеи. Бързате да ги превърнете в реалност. Активността ви е завишена, но използвайте часовете в ранната утрин за действие. След това настъпва време, в което условията не са благоприятни и семената, които посеете, няма да поникнат в очаквания темп.


БЛИЗНАЦИ

Ще ви окуражат

Вторник също като вчерашния ден изисква да вкарате мислите си в ред и да обърнете повече внимание на своите планове. Имате нужда от обновление, но ви е страх да направите реформи в живота си. Търсите някой да ви вдъхне кураж и да ви покаже, че вървите в правилна посока. Вечерта и това ще се случи.


РАК

Не бързайте

Във вторник сте прекалено напористи. Повече, отколкото можете да понесете на плещите си. Тази енергия крие опасности – от предприемане на крачки, за които времето все още не е дошло. Ослушайте се, огледайте се. Встрани от вас се крият отговорите на много въпроси, които си задавате ежедневно.


ЛЪВ

Сутрешна активност

Очаква ви доста благоприятен ден. В сутрешните часове сте активни и още с изпиването на първото си кафе ще свършите толкова работа, колкото някои колеги няма да успеят за целия ден. Не се претоварвайте около обяд. Видите ли, че нещо тогава не ви спори, отложете го за утре.


ДЕВА

Очаква ви хубав етап

Във вторник продължавате по пътя си бодри и в добро настроение. Изпивате сутрешното си кафе с приятели и колеги. Вдъхновени сте от успехите на хората около себе си. Желаете и вие да тръгнете по техния път. Ще се случи. Сега сте в подем, очаква ви хубав етап, който ще продължи поне седмица.


ВЕЗНИ

Отпочивате

Успокойте топката. Заложете на сигурното и не се обвинявайте, че не вървите напред. Това е ден, който изисква да си отпочинете. Да вземете глътка въздух и да премислите новите си планове за през есенния сезон. Повече сили и енергия ви чакат в следобедните часове. Ще получите добра новина вкъщи.


СКОРПИОН

Подреждате живота си

Вторник е денят, който изисква от вас да обърнете повече внимание на малките, дребни неща в живота си. На онези хора, с които общувате всеки ден в ежедневието си. Не можете да достигнете далечни брегове, след като не сте наредили нещата в своя собствен остров. Днес свършете тази работа.


СТРЕЛЕЦ

Озаптете ината

Активността ви няма да се възприеме добре от колегите, особено в часовете около обед. Тя няма да доведе и до добри резултати за вас самите. Днес не се насилвайте да вършите нещо, което не ви е по силите. Озаптете ината си и позволете на хората, които ви обичат, да ви дадат правилни съвети за бъдещето.


КОЗИРОГ

Не бързайте

Изпивате сутрешното си кафе, мотивирайки се за действия и достигане на цели през целия ден. Не правете прекалено големи планове. Вторник е особен ден, който не дарява с големи резултати. Ако ви предстои нещо важно, обмислете го хубаво, преди да го предприемете. Планирайте прекарването на утрешния ден.


ВОДОЛЕЙ

Действайте рано сутрин

Денят ви носи стабилност. Въпреки трудностите, които са преодолими, но все пак изискват вашето внимание, вие действате настъпателно. Сутринта е особено благоприятна за всякакви занимания. Не я пропускайте в мързелуване или поспиване. Събудете се рано и започнете действия още с първата чаша кафе.


РИБИ

Не всичко ви се получава

Във вторник вие сте активни, но условията около вас не отговарят на очакванията ви. Не всичко от вашите планове ще бъде реализирано. Ако искате да направите нещо важно, запланувайте го или за рано сутринта, или за по-късните следобедни часове. Обърнете повече внимание на своите близки.


Хороскоп за родените на 05.09. – Честит рожден ден! През следващата една година ще се опитвате да вървите по план. Е, невинаги ще ви се получава, но пък е добра идея да предвиждате бъдещето си и да изпълнявате това, което сте си наумили.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *