Любопитно

Хороскоп за 28 септември, четвъртък

Движението на Луната в Риби и опозицията й с Меркурий правят днешния ден емоционален. Често ще бъдем сантиментални и трудно ще изразяваме мислите и чувствата си. Ще бъдем разкъсани между разумните си решения и емоционалните си потребности. Бъдете търпеливи и всичко ще се нареди подобаващо.


ОВЕН

Нова идея

 

Четвъртък не е сред най-активните дни от тази седмица. Обърнете внимание на вътрешния си емоционален баланс. Анализирайте миналото си. Планирайте бъдещето. Осъзнавате нуждата да правите нещо ново, което да придаде цвят в живота ви. Съвсем скоро ще го стартирате. Реализацията на тази идея ви прави щастливи.


ТЕЛЕЦ

Чувствате се добре

 

Очаква ви щастлив ден, през който стабилността е водеща. Чувствате се сигурни в действията си. Осъзнавате нуждата да направите промяна. Тя не се изразява в напълно нова посока на движение, а нещо паралелно с всичко, което правите към този момент. Ще добавите още един ангажимент в ежедневието си.


БЛИЗНАЦИ

Учете

 

В четвъртък използвате интуицията си в службата. Тя няма да ви подведе. Налага се обаче да обърнете повече внимание на уменията и квалификацията си. Време е да подобрите нивото на знания чрез нов курс, посещение на семинар. Очаквайте да научите невярна новина, която ще ви подразни.


РАК

Прекрасен ден

 

Окрилени сте от нови идеи. Днес мотивацията ви да ги превърнете в реалност е висока. Ще получите нужната подкрепа. Оптимизмът ви е голям и ви помага във всички направления. Използвайте енергията, която чувствате днес. Възможно е да се наложи да учите нещо ново. Не се страхувайте.


ЛЪВ

Време за промяна

 

В четвъртък осъзнавате нуждата си да градите нещо ново или просто да смените посоката, в която сте тръгнали. При вас това би се получило чрез обучение или преквалификационен курс, който можете да запишете през октомври. Искрицата на желанието се заражда днес, а пламъкът ще се разгори в следващия месец.


ДЕВА

Нужда от нови знания

 

Налага се да се справите с трудностите незабавно. Неотложните действия ще ви спасят от много беди оттук насетне. Обърнете внимание на дребните детайли в работата си. Бизнесът ви има нужда от обновление, от нови и свежи идеи. Вашите нужди са от обучение или нови знания, които ще придобиете чрез подходящи курсове.


ВЕЗНИ

Блокирани сте

 

Днешният ден протича за вас забавено. Сякаш някой възпира всичките ви инициативи. Намеренията ви са анулирани. Оставете се на течението. Можете да възложите спешните задачи на колегите, които в момента определено се справят далеч по-добре от вас самите. Признайте го.


СКОРПИОН

Промени

 

Предстои ви доста емоционален ден. Промените не са никак малко, затова апелирам да бъдете съсредоточени. Вероятно ще се наложи да действате бързо, мигновено, без да планирате преди това. Ще се зарадвате от благоприятно развитие на предишни ваши действия в службата. По всичко личи, че денят не е толкова лош.


СТРЕЛЕЦ

Нещо не ви е по вкуса

 

Затворили сте се вътре в себе си, като това е защитна реакция на вашия характер. Някой ви е обидил или просто така са се стекли обстоятелствата. Те не са по ваш вкус. Вместо да обвинявате съдбата или другите хора, опитайте да проумеете защо се случва така. Може би имате нужда от нови знания, умения или нова работа.


КОЗИРОГ

Финансов анализ

 

Бягайте от измами или въвличане в идеи, които са илюзорни и неосъществими. Възможно е да ви потърсят приятели с предложение, което би следвало да откажете. Направете сериозен анализ на парите си в края на септември. Днес не правете големи капиталовложения.


ВОДОЛЕЙ

Трудности по пътя

 

Ще приемете трудностите днес с нежелание, сякаш някой ви ги е наложил нарочно. По пътя си към върха всеки успяващ човек трябва да среща трудности и да ги преодолява своевременно. Обърнете внимание на финансовото си състояние и в никакъв случай не се съгласявайте с предложения от финансов характер днес.


РИБИ

Шансове

 

Очаква ви благоприятен ден. Луната се движи във вашия знак и ви дарява с много енергия и шансове. Възможностите ви са да поставите начало на нещо. Опитайте да подобрите квалификацията си. Запишете курс за подобряване на уменията, свързани с работата ви. Научаването на нещо ново ще ви направи конкурентоспособни.


Хороскоп за родените на 28.09. – Честит рожден ден!

През следващата една година обръщайте повече внимание на практичното в живота си, отколкото на емоционалното. Живейте здраво стъпили на земята и не си позволявайте да прекарвате много време в облаците. Мечтайте, но знайте, че по вашите действия ще ви оценяват в следващите дванадесет месеца.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *