Любопитно

Хороскоп за четвъртък, 21 септември

Луната е в Стрелец, а квадратурата й с Меркурий поставя доста задачи за вършене преди трите почивни дни. Денят може да ви се стори много натоварен. Концентрирайте вниманието си и не бъдете разсеяни. Днес свършете важните неща. Плановете ви за предстоящия дълъг уикенд могат да се променят в движение.


ОВЕН

Без крайни отговори

 

Не позволявайте на емоциите в този ден да бъдат фактор при вземането на дългосрочни решения. Днес бъдете една идея по-търпеливи от друг път и избягвайте да давате крайната си дума. Сега всичко може да се промени в движение, включително и плановете ви за предстоящите почивни дни.


ТЕЛЕЦ

Нещо все ви пречи

 

Желанието ви е нещо около вас да се промени, но днешният ден ви поставя в статична ситуация, с която трябва да се съобразите. Оттук идва и нервното ви напрежение, и недоволството. Нещо все ви пречи, за да сторите първата крачка напред. Не се отчайвайте, все още не е дошло правилното време за това.


БЛИЗНАЦИ

Преквалификация

 

Днес деловият ви живот търпи развитие. Вашата успеваемост може да бъде с доста високи показатели. Концентрирайте се във важните неща и вземайте решения, които касаят краткосрочното ви бъдеще. При мнозина идва на дневен ред обучение или курс за преквалификация. Приемете го с интерес.


РАК

Успех

 

Денят е благоприятен за стартиране на нови дела, чието начало можете успешно да поставите точно сега. В живота ви цари хармония и това ви вдъхновява да дадете всичко от себе си в служебен аспект. Късмет имат всички, които се занимават с творчество, маркетинг и реклама.


ЛЪВ

Отмятате работата

 

Очаква ви доста натоварен ден. Още от сутринта ангажиментите се сипят един след друг върху раменете ви. За щастие, разполагате с всички шансове да отметнете и най-малката задачка в рамките на работния ден, така че да не се налага да се ангажирате извънредно и в следващите почивни дни.


ДЕВА

Рутинни задачи

 

Изживявате особено благоприятен етап. В очакване сте да ви се случи нещо хубаво. На работното място се ангажирайте с аналитична работа. С такава, която можете да свършите в рамките на служебния ден. Не стартирайте нищо, за което се страхувате, че все още не е настъпило правилното време.


ВЕЗНИ

Ще ви подадат ръка

 

За вас денят също обещава да бъде благоприятен. Намирате се в напрегнат етап, който изисква пълната ви мобилизация както в служебен, така и в личен план. Днес сте обградени от хора, които ще са ви от полза, стига да им споделите за притесненията си. Не се колебайте да поискате едно рамо от тях.


СКОРПИОН

Подпишете договори

 

Заемете се с ангажиментите, които изискват прецизна финансова преценка за вашето бъдеще. Насрочете важни разговори, свързани с личните или фирмени финанси. Подпишете договорите, които отлагахте от началото на септември. В личен план денят е хармоничен и протича благополучно.


СТРЕЛЕЦ

Пестете си парите

 

Движението на Луната във вашия знак ви прави доста нервни и напрегнати, без да имате повод за това. Опитайте се да помислите малко повече за личните си финанси или финансите на фирмата, в която работите. Бъдете по-пестеливи и не давайте пари за неща, които са ви излишни.


КОЗИРОГ

Отговорността е ваша

 

Вече усещате прилива на положителна енергия. Намирате се в един доста благоприятен период. Това обаче не ви освобождава от отговорност при вземане на решения. Днешният ден изисква да бъдете по-аналитични и да прецените правилно грешките, които сте допускали в миналото си.


ВОДОЛЕЙ

Не спорете напразно

 

Не само очакването за три почивни дни, а и успехите, които преживявате в този момент, са повод днес да чувствате щастие и удовлетворение. Избягвайте да си губите времето в спорове и обсъждане на неща с хора, които не ви разбират и само ви натоварват емоционално и психически.


РИБИ

Поправете грешките си

 

Трудностите, които преживявате днес, са предизвикани от ваши стари грешки, които трябва да поправите на мига, още в днешния ден. Не отлагайте това за утре, защото ще продължат да висят около врата ви като тежка огърлица. Щастието е пред вас. Като цяло, намирате се в благоприятен период.


Хороскоп за родените на 21.09. – Честит рожден ден!

Възможно е през следващата една година да сте все на различно мнение, в сравнение с всички хора около вас. Но това е и вашият шанс да посеете идеите си и да покажете правотата си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *