Любопитно

Хороскоп за понеделник, 18 септември: Ще отхвърлим доста работа

Луната преминава от Везни в Скорпион, а хармоничният й аспект със Сатурн ще ни помогне в следобеда да отхвърлим доста работа, която ни беше изостанала в последните седмици заради ретроградното движение на Меркурий.


ОВЕН

Не давайте обещания

 В понеделник сутрин всички са решили да ви питат по нещо, да ви безпокоят и търсят по различни въпроси. Не сте в състояние да им отговорите въпреки желанието си. Не давайте обещания и не се обвързвайте с крайни срокове. Следобедът изисква да пресметнете бюджета си до края на месеца. Не правете непредвидени разходи.


ТЕЛЕЦ

Не се ядосвайте

 Не се учудвайте, ако около вас все има хора, чиято цел е да ви се месят в работата, без да сте ги канили. Не се ядосвайте и не избухвайте. В сутрешните часове спортувайте или започнете деня си с дълга разходка в парка. Ще ви ободри и обере излишната нервност. Денят става по-активен след 13,00 часа.


БЛИЗНАЦИ

Не се разпилявайте

 В понеделник сутрин стартирате деня си с доста предложения, които са разнопосочни и хаотични. Рискувате да се подхлъзнете и приемете няколко от тях. Разпиляването само ще ви донесе излишни главоболия и проблеми. Бъдете по-активни в следобедните часове. Тогава можете да приемате каквото и да било. По-рано – не.


РАК

Спестете си стреса

 Най-добре за вас ще бъде, ако отидете на работа в следобедните часове, а предиобеда оставите за къщни задължения, почистване или организация на бъдещ ремонт. Стига да имате възможност да поспите до по-късно, не я пропускайте. Сега организмът ви има нужда от почивка, а не от стрес.


ЛЪВ

Пропуснат срок

 В понеделник до обяд не можете да организирате деня си заради позвънявания от колеги, приятели и роднини. Заради хилядите разговори, които трябва да проведете с тях. В следобеда възможностите липсват. Оказва се, че сте пропуснали важен срок на работното място и ще трябва да си понесете последствията.


ДЕВА

Внимавайте с парите

 В часовете до обяд някой ще ви поиска пари назаем уж за малко време, след което да ви ги върне. Услужвайки му ще направите огромна грешка, защото няма да видите и лев от тази сума обратно. Бъдете внимателни. В следобеда се очертава пътуване на кратко разстояние. То ще ви донесе доста позитивни емоции и нови идеи.


ВЕЗНИ

Възможности

 Разполагате с пълната подкрепа на хората около себе си, но заради собственото си поведение рискувате да я загубите изцяло. Емоционални сте, трудно владеете нервите си и избухвате сякаш без причина. Денят е доста положителен и в следобеда може да разкрие възможности за седмици напред. Не ги пропускайте.


СКОРПИОН

Нов период

 Стартирайте деня си без излишни стресови ситуации. Полежете си, изпийте кафето си бавно и не бързайте заникъде. До обяд понеделник е нискоактивен ден. Това е за сметка на следобеда, когато Луната навлиза във вашия знак и отключва нов едномесечен период. Идва време за действие и предприемане на инициативи.


СТРЕЛЕЦ

Без важни дела

 Стартирате седмицата с усмивка и добро настроение, без да сте настъпателни и без да изпитвате каквото и да било нервно напрежение. В сутрешните часове сте се оставили на течението. Интуицията ви подсказва, че е по-добре да не се заемате с нищо важно. В следобеда ще потърсите поле за нова квалификация – курс, обучение, семинари…


КОЗИРОГ

Не отлагайте

 Време е за промяна, която идва първо на емоционално и след това на физическо ниво при вас. Отпускате се, сякаш плувате в свои собствени води. Въпреки напрежението в сутрешните часове следобедът се оказва особено благоприятен. Активизирайте се, за да върви и работата ви, без да изостава. Не ви трябва да я довършвате утре.


ВОДОЛЕЙ

По течението

 Започнете седмицата плавно, без излишно напрежение и усилия. В сутрешните часове се оставете на течението. Вероятно ще ви се наложи да пътувате на кратко разстояние по задачи. В следобеда денят ви придобива друг облик. Съвсем по-активен и наситен с възможности. Идва време за реална реализация на идеите.


РИБИ

Пригответе се

 Започнете деня си с кафе и прочит на фрагменти от книга, която да ви вдъхнови и даде нужния емоционален старт на деня. Не се захващайте с нищо важно до 13,00 часа, а по-скоро завършете стари дела. След този час пред вас се изправят възможности. На прага на нов период сте. Стегнете се.


Хороскоп за родените на 18.09. – Честит рожден ден!

В следващата една година с блага дума и човешко отношение ще успеете да отворите много врати пред себе си. Очаква ви спокойствие и развитие на работното място, както и хармония в личния живот. Подгответе се за една доста радостна година.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *