Любопитно

Хороскоп за вторник, 19 септември: Щастие ще изпитат онези, които умеят да се радват на малките неща

Луната е в Скорпион и образува напрегнати аспекти с Венера и Юпитер. Щастие и удовлетворение ще изпитат онези от нас, които умеят да се радват на малките неща. На ежедневните си обикновени успехи. Хората, които гонят големи, преувеличени и непостижими цели, днес ще се потопят в недоволство.


ОВЕН

Начало в семеен план

 

В служебен план това е ден на делови подем, но само ако сте дискретни и не навлизате нахално в чуждите пространства. Отговаряйте, само когато бъдете попитани. Не налагайте мнението си. Задава се неочаквано ново и благоприятно начало в семейния ви живот. Нещо се променя за добро.


ТЕЛЕЦ

Ново начинание

 

Опитайте да превъзмогнете своето собствено его и приемете мнението на хората, с които работите. Днес можете да стартирате нов делови проект и да положите основите на ново начинание в професионалния живот. Четете и се развивайте интелектуално. Не разчитайте на остарели знания.


БЛИЗНАЦИ

Заздравете имунитета

 

При вас това е благоприятен ден, който дава възможност да стартирате ново начинание в личен аспект. Променете нещо във външния си вид, сменете маниерите си и нещо в поведението си. Обърнете повече внимание на здравето си и заздравете имунитета преди настъпването на есента.


РАК

Подредете живота си

 

Време е да се разделите с всички онези обстоятелства и неудобства вкъщи, които ви карат да се чувствате дискомфортно. Днес подредете дома си по желания от вас начин. Вкарайте ред в живота си. В следобедните часове чувствате емоционален подем и душевно раздвижване. Денят е благоприятен и зареждащ.


ЛЪВ

Доверете се

 

Чувствате се прекрасно, заобиколени от най-близките за вас хора – семейството и роднините ви. Но днешният ден изисква да хармонизирате взаимоотношенията си и с по-далечните познати. Бъдете в мир с колегите и приятелите си. Можете да им се доверите и да разчитате на тях, ако е нужно.


ДЕВА

Допълнителни приходи

 

Очаква ви прекрасен ден, полагащ ново начало в професионалния и деловия ви живот. Тази сутрин се будите с нови идеи, свързани с възможност да печелите пари и да заздравите материалното си благосъстояние. Късметът е на ваша страна. По-изобретателните наистина ще намерят път към спечелване на допълнителни финанси.


ВЕЗНИ

Предстои нещо хубаво

 

Денят е зареден със силни енергии, въпреки че физическото ви състояние е по-скоро изтощено. Чувствате умора, каквото и да правите. Въпреки всичко, не пропускайте шансовете да промените част от мислите си и да се заредите с нови идеи. Станете рано и посрещнете всички хубави неща, които ви предстоят.


СКОРПИОН

Радвайте се

 

Не сте достатъчно търпеливи, за да посрещнете благоприятните възможности, които ви предстоят. Искате нещата да се случват бързо, мигновено. Днешният ден до голяма степен забавя развитието ви, за да се насладите на прекрасния миг, в който се намирате. Останете насаме със себе си и се порадвайте на своя собствен живот.


СТРЕЛЕЦ

Позитивен ден

 

Въпреки явната липса на организация и мотивация за работа, днес ще се наложи да се ангажирате с много неща, които ще успеете да свършите в срок. Денят и за вас носи позитивна нагласа и много положителна енергия. Обърнете повече внимание на контактите си с приятели и партньори. Радвайте се на малките си успехи.


КОЗИРОГ

Настроени за работа

 

Бъдете подготвени за новостите, които предстоят на работното място. Днес ще научите есенната програма за своето професионално развитие. В много случаи става въпрос за ангажиментите, които ще ви бъдат раздадени от ръководството в дългосрочен план. Приемете ги с гордост и ги свършете подобаващо.


ВОДОЛЕЙ

Кроите планове

 

От една страна, чувствате се заредени с кураж и ентусиазъм за действие. От друга, усещате умора и липса на сили и концентрация. Не се претоварвайте. Сега ви е достатъчно, че имате емоционален прилив на енергия за действие. Мотивирани сте и плетете планове за бъдещето. Нищо, че днес не сте особено ефективни.


РИБИ

Не се насилвайте

 

Днес би било добре, ако не предприемате действия, още по-малко такива, които изискват известен риск от ваша страна. Залагайте единствено и само на сигурното. Вършете работата, в която сте сигурни и убедени, че ще извършите перфектно. Не казвайте „да”, когато вътрешно ви се иска да кажете „не”.


Хороскоп за родените на 19.09. – Честит рожден ден!

Избягвайте да преувеличавате силите и възможностите си в следващата една година. Радвайте се на дребните неща в живота. Бъдете доволни от малките успехи, които постигате ежедневно. Не правете големи капиталовложения.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *