ВодещиОбщество

Местната Коалиция „За Родно Дряново“ регистрира кандидатите за общински съветници в ОИК

Местната коалиция „За Родно Дряново“ регистрира кандидатите за общински съветници в ОИК.

„Това бе много важен ден за развитието на Дряново през следващите 4 години! Заедно с Д-р Иван Събев, преподавател в Техническия университет в Габрово, общински съветник в мандат 2019-2023 година и председател на комисията “ФИПКОП” при ОбС-Дряново, регистрирахме и вписахме в ОИК-Дряново листата на кандидатите за общински съветници за мандат 2023-2027 на Местната коалиция “За Родно Дряново”, обяви Тодор Георгиев, председател на коалицията и досегашен председател на местния парламент.

Той обяви, че коалицията се представлява от КОАЛИЦИЯ „ЛЕВИЦАТА!“, ПП „ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА-БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ”, ПП „БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ”, КП „БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ” и ПП „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”.

„Каузата “За Родно Дряново” е подкрепена от изключително чисти, честни, отговорни, интелигентни, начетени, успели, най-вече Човеци, доказали се в своята професия, винаги загрижени за дряновци, трудолюбиви хора, личности с висок морал! Нашата листа е съчетание между мъдростта и житейския опит, между силната енергията, ентусиазма и идеите на младите хора“, категоричен е Тодор Георгиев, известен още като DJ Teddy Georgo.

 

Пълният състав на листата:

 1. Тодор Георгиев
 2. Д-р Иван Събев
 3. Ивайло Лисичков
 4. Д-р Снежана Досева
 5. Румяна Петричева
 6. Йорданка Иванова
 7. Нели Алексиева
 8. Йоан Асенов
 9. Венета Драгостинова
 10. Михаела Маринчева
 11. Цветомил Стефанов
 12. Борислав Павлов
 13. Д-р Владимир Ванев

 

„Ние от Гражданско движение „За Родно Дряново“ пожелаваме успех на местните избори на всички листи, кандидати за общински съветници и кандидати за кметове в Община Дряново!

„Нека доброто победи и Господ да помага и пази Дряново“, заяви още водачът на листата Тодор Георгиев /DJ Teddy Georgo/.

Веселина АНГЕЛОВА

снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *