Любопитно

Какво вещаят звездите за сряда, 13 септември

Луната преминава от Лъв в Дева и е в напрегнат аспект със Сатурн. Възможно е да се сблъскаме с трудности и проблеми, които на този етап изглеждат нерешими. Нека поемем глътка въздух и преодолеем препятствията чрез разум и действие. Положили ли сте вече усилия, можете да очаквате добри резултати от работата си.


ОВЕН

Повишение

 

Денят ви радва със силни професионални успехи, които ви обнадеждават и карат да се чувствате горди със себе си. Не само вие се гордеете с действията си, а и вашите мениджъри. Очаквайте мечтаното повишение – както в йерархията, така и на работната си заплата. Ще го получите.


ТЕЛЕЦ

Смели и активни

 

Очаква ви активен ден. Действате смело и настъпателно. Днес сте на мнение, че можете да постигнете всичко, което сте си набелязали в предварителния план. Грешите. Ще постигнете повече, защото измежду другото ще получавате и допълнителни ангажименти, които ще изпълнявате все така брилянтно. Късметът е с вас.


БЛИЗНАЦИ

Пестете ресурсите

 

Днес бъдете пестеливи на думи, слова и средства. Не си позволявайте разхищение на ресурси. Имате за задача да свършите определена работа. Не се заемайте с ангажименти, които са извън план-графика ви, или които не сте в състояние да свършите в рамките на деня.


РАК

Потърсете помощ

 

Очаква ви силно делови ден. Ще говорите с хората на различни теми и ще разрешите множество проблеми, които са ви се насъбрали напоследък. Общувайте и помолете всички около вас да ви помогнат с каквото могат. Не отказвайте да дадете помощта си и вие. Днешният ден е щастлив за вас.


ЛЪВ

Доволни от себе си

 

Очаква ви активен и доста благоприятен ден. Не си търсете причини и извинения, за да не свършите набелязаните задачи. Заемете се с ангажиментите си още сутринта. Обърнете повече внимание на външния си вид, тялото и физиката си. Закупете есенни витамини, които да подсилят имунитета ви.


ДЕВА

Щастлив ден

 

В сряда вие се чувствате в центъра на хорското внимание. Денят е силен и активен не само за вас, а и за повечето хора, с които общувате. Обсъдете новите си идеи. Заемете се с нов проект, по който да се занимавате до края на месеца. В личен план чувствате удовлетворение. Това е щастлив ден.


ВЕЗНИ

Завършвате проект

 

Време е да хармонизирате взаимоотношенията си в семейството и работата. Поработете върху междуличностните връзки и контактите, които осъществявате ежедневно. Не пренебрегвайте важните си професионални ангажименти. Днес ще завършите нещо, което сте стартирали в началото на седмицата.


СКОРПИОН

Имате късмет

 

Намирате се в доста активен период. Сряда подчертава тази тенденция. Очаква ви забързан ден, в който събитията се надбягват едно през друго. Късметът обаче е на ваша страна и без да се стараете много, обстоятелствата се редят във ваша полза. Ще видите, че накрая ще излизате с успех от всяка една ситуация.


СТРЕЛЕЦ

Неочаквана среща

 

Обърнете повече внимание на финансовото си състояние. Днес направете финансов разчет до края на месеца. Ще получите неочаквани доходи, които е добре да превърнете в спестявания за семейството или за себе си. Вложете ги в дома си. Неочаквана среща в личния живот може да стартира нова връзка в живота ви.


КОЗИРОГ

Преодолейте стреса

 

Луната е в Дева – знак, сходен на вашия като елемент. Денят може да се окаже доста благоприятен и позитивен, ако го изживеете в един по-нормален и регулиран ритъм. Дори и да ви се натрупва работа изведнъж, разпределете я на етапи. Преодолейте стреса сами, защото само вие си го създавате.


ВОДОЛЕЙ

Не започвайте нищо

 

Няма да се учудя, ако днес страните от хората и не желаете да попадате под техните погледи. Имате за цел да обърнете повече внимание на личните си идеи и цели. Нуждаете се от време да останете сами със себе си. Днес не започвайте нищо. По-скоро довършете стари задачи.


РИБИ

Силен ден

 

Това е прекрасен ден за провеждане на разговори, преговори и делови срещи. Почти не може да ви се откаже на предложенията или молбите. Каквото поискате, ще го получите. Използвайте деня, за да наредите картите си според вашите интереси. Сряда е силна, а вашата сила е в словото. Говорете.


Хороскоп за родените на 13.09. – Честит рожден ден!

През следващата една година е възможно да ви бъдат наложени някои ограничения в професионалния живот, които вие трябва да приемете като предизвикателство. Усилията, които ще положите, за да ги преодолеете и разрешите, ще си струват и ще се отплатят с добри резултати.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *