Любопитно

Вашият хороскоп за 26 септември, вторник

Луната е във Водолей и е в тригон с Марс. Денят носи физическа и психическа устойчивост и стабилност, много енергия и възможност за постигане на целите. В следобеда Луната и Уран са в квадратура, което може да е повод за страх от промените и новостите, които се случват наоколо. Все още не поставяйте начало на нови дейности.


ОВЕН

Спазвайте дистанция

 

Намерете начин да обясните на хората около себе си новите си идеи. Не прекалявайте с претенциите и не се поставяйте в ситуации, в които да злепоставяте другите. Спазвайте дистанция спрямо колегите си. В този ден е по-добре да не предприемате нови дела, колкото и да ви се иска това.


ТЕЛЕЦ

Направете планове

 

Не предприемайте действия нито в личен, нито в професионален план до ранния следобед. Във вторник може да се почувствате отегчени и недоволни. Имате желание да гоните големи мечти и амбиции, но точно днес това е невъзможно. Направете планове. Мисленето ви е позитивно.


БЛИЗНАЦИ

Надценили сте се

 

Заели сте се с много неща наведнъж, които не е възможно да свършите в срок до днешния следобед. Работата ви изостава, защото сте надценили възможностите си за пореден път. Вземете си поука и не правете грешката днес да продължите с поемането на инициативи. От утре нещата ще тръгнат към оправяне.


РАК

Изкажете мнението си

 

Във вторник сте прекалено разговорливи и често допускате грешката да се предоверявате на своите делови партньори. На мнение сте, че те никога няма да ви излъжат и ги оставяте да вземат важни решения в бизнеса без ваша изрична намеса. Може би ще е добре да си изказвате мнението. Спрете с предоверяването.


ЛЪВ

Нещата потръгват

 

Изнервени сте от различни обстоятелства, които възпират полета ви напред и нагоре. Днес срещате трудности при осъществяване на целите преди обяд. Не се притеснявайте, в следобедните часове ситуацията рязко ще се промени. Настроението ви ще се подобри. Очаква ви интересна среща вечерта.


ДЕВА

Не приемайте

 

В настроение сте, но не и в кондиция. Около вас е пълно с хора, които се опитват да ви пробутат кухи предложения. Знаят, че вие отлично се справяте с всякаква работа, отнасяйки се сериозно и отговорно. Не приемайте. Точно сега не е времето да се заемате с нови ангажименти.


ВЕЗНИ

Завършвате задачите

 

И днес не сте особено уравновесени. Липсва ви шанс да концентрирате усилията си в правилна посока. Често се разпилявате и това ви прави неефективни. Ядосвате се за дреболии. Съсредоточете се в рутинната си работа. Днес завършете нещо, което сте започнали в предишните няколко дни.


СКОРПИОН

Като чужди сте

 

През по-голямата част от деня ви пронизва чувство, че около вас хората са чужди и не ви подкрепят, каквото и да кажете или предприемете. Отпуснете се. Превръщате това усещане в параноя. Имате нужда от малко почивка или развлечение. Вечерта не пропускайте да споделите с близките си как е преминал денят ви.


СТРЕЛЕЦ

Пазете се от разходи

 

Във вторник ще успеете да стабилизирате финансовото си състояние само при условие, че не приемате предложения и не предприемате действия, които да застрашават парите ви. До ранния следобед е неблагоприятно да инвестирате или закупувате стоки на кредит. Спестете си разходите, за които можете да го направите.


КОЗИРОГ

Обявете пас

 

Очакванията ви са да реализирате себе си по най-добрия начин. Това обаче не изключва някои опасности, които дебнат отстрани. Много внимавайте с думите и действията си от сутринта до късния следобед. Обещанията, които дадете, няма да сте в състояние да изпълните. Обявете пас. За ваше добро е.


ВОДОЛЕЙ

Време за половинката

 

Вторник предлага професионално развитие и шансове да стабилизирате състоянието си в работата, но често това ще е свързано с много големи лични жертви или с пренебрегване на приятелските връзки. Рано или късно това ще даде отражение върху контактите ви в бъдеще. Обърнете повече внимание на половинката.


РИБИ

Мислете трезво

 

През по-голямата част от деня настроението ви е добро, но и нервността ви е на по-високо равнище от нормалното. Усещате, че започвате да се дразните на чуждите успехи, а по принцип не сте такива хора. Овладейте емоциите си, съберете се в кожата си чрез приемане и смирение. Днешният ден изисква от вас трезво мислене.


Хороскоп за родените на 26.09. – Честит рожден ден!

През следващата една година приемете променящия се около вас живот като нещо хубаво. Няма да ви липсва сила и енергия. Време е за изграждане, отъпкване на пътеките и поставяне на здрави основи. Следващата година ще ви предложи стабилност.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *