Любопитно

Вашият хороскоп за понеделник: пожелайте си нещо…

Луната е в съвпад с Венера в Лъв и двете светила образуват хармоничен аспект с Марс. Очаква ни ден на пробуждане, мечтание, сила и магнетизъм. Пожелайте си нещо днес и си обещайте, че ще го изпълните в най-кратки срокове.


ОВЕН

Важна информация

 Не пропускайте да говорите открито с хората около себе си. Бъдете отворени към нови запознанства, за да получите полезна информация по проблем или въпрос, който ви касае пряко. Днешният ден е благоприятен и позитивен за всички, които искат да променят начина си на мислене.


ТЕЛЕЦ

Разпилявате енергията

 Не сте особено енергични, но сте устремени към нови и вълнуващи ангажименти. Разбира се, без да сте свършили старата и насъбрала се от миналата седмица работа. Това е и основната причина за порвалите ви днес. Не концентрирате енергията си там, където е нужно. Вечерта бъдете със семейството си.


БЛИЗНАЦИ

Гледайте своята си работа

 В понеделник знаете и можете всичко. Дори давате наставления на хората около себе си как да си вършат работата. Прекаленото вмешателство в чуждото пространство може да изостри определени конфликти, от които не се нуждаете на този етап. Гледайте си своите ангажименти. Денят е доста позитивен.


РАК

„Скрити” оферти

 Този ден ви дава възможност да просперирате финансово, стига да сте достатъчно активни и да откликвате на някои „скрити” оферти, които ви се загатват. Мислете практично и действайте бързо. Не изоставяйте насъбралата се през последната седмица работа. Мнозина от вас са претрупани.


ЛЪВ

Скоростно темпо

 Вашият понеделник не е никак муден, какъвто предполагате, че ще бъде след почивните дни. Влезте в час бързо и направете план за действие. Задачите ви се трупат една след друга и не е добра идея да ги отлагате. Вечерта обсъдете един важен въпрос със семейството си. Обърнете им внимание.


ДЕВА

Липсва ви мотивация

 В понеделник се чувствате мудни и без желание за действие. Вършите ангажиментите си, просто защото трябва да отметнете определена работа. Нямате мотивация. Бъдете спокойни, още утре ще се зададе нова задача, която ще грабне голям процент от вниманието ви. Ще се съсредоточите върху нея и ще я свършите перфектно.


ВЕЗНИ

Доста ангажименти

 Днес се заловете с важните ангажименти, които имате да свършите в рамките на деня. С изостаналата работа от миналата седмица. Имате такава, защото мнозина от вас или вашите колеги сляха празниците и направиха един по-дълъг уикенд. Е, почивката трябва да се заплати с повече напрежение и днес е денят за разплата.


СКОРПИОН

Мъчен ден

 Понеделник ще се окаже труден ден за вас. Каквото и да подхванете, става много мъчно и с големи усилия. Работете по задачите, които вече сте предприели. Не поемайте инициативи, защото няма да успеете да ги свършите добре. В личен план си направете себеанализ. В момента той ви е жизнено нужен, за да продължите напред.


СТРЕЛЕЦ

Положително настроени

 Настроени сте положително и задачата ви днес е да внесете глътка свежест в офиса или на работното си място. Вълнувате се прекалено много от мисленето и настроението на хората около вас. Не всички са така положително настроени. Просто ги приемете. Не можете да промените нещата.


КОЗИРОГ

Бъдете пасивни

 Понеделник не е най-подходящият ден за стартиране на нови начала или започване на нещо ново в живота ви. Мнозина от вас сляха празниците и по-дългият уикенд ги извади извън работен ритъм. Влизането ще бъде трудно. Днес сте мудни, недоспали и с нисък заряд на енергия. По-добре бъдете пасивни.


ВОДОЛЕЙ

Преодолейте мързела

 Събуждането ви днес е трудно. Мудни сте и без особени жизнени сили. Не си оставайте вкъщи за пореден ден, а отидете на работа и се заемете с неотложните задачи. Натрупали са се доста. Ще бъдете доволни от себе си, ако преодолеете мързела и свършите добра работа. Вечерта бъдете с близките си.


РИБИ

Справяте се добре

 Влизате бързо в ежедневието и това ви коства доста нерви, които през сутрешните часове ви правят избухливи. Не се ядосвайте за глупости. Оставете интуицията да ви води. Понеделник е от дните, в които вие се справяте добре, но не го виждате. Личи си отстрани. Вечерта бъдете с близките си.


Хороскоп за родените на 11.09. – Честит рожден ден!

Пожелайте си нещо хубаво и то ще ви се случи през следващата една година. Очаква ви раздвижване, завихряне. На моменти животът ще се забързва, след това ще се забавя и отново ще тича в буен ритъм. Не забравяйте да затворите някои страници, които са ви вече ненужни.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *