Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

Днешното пълнолуние е наситено с положителен заряд, утре избягвайте пререкания

 

Пълнолунието в Овен на 29 септември е наситено с енергия и положителен заряд, който ще ни помогне да реализираме голяма част от идеите си. Или поне да дадем импулс за реализация на тях. Опитайте се да пренаредите живота си, да мечтаете, да се любувате на всичко ново, което се случва. В събота Луната и Марс са в опозиция, избягвайте пререканията и не се спречквайте с хората около себе си за неща, които не си заслужават. В неделя, първият октомврийски ден, Луната преминава в Телец, а хармоничните й аспекти с Венера и Сатурн правят деня наситен с положителна енергия и благоприятни вибрации. Насладете му се!


ОВЕН

Активни в събота

 

29 септември. Насочете вниманието си към вашата кариера и професионалния си живот. Ще се чувствате мотивирани да постигнете по-големи цели и да демонстрирате своите умения пред обществото. Предизвикателствата в работата си заслужава да преодолеете, за да се докажете, че можете да се справяте и в трудни моменти с тях.

30 септември. В събота се чувствате спонтанни. Страстите ви бликат, а емоциите са неудържими. Пътувайте или спортувайте. Отделете повече време за физическа активност, за да изразходите някъде натрупаната си енергия.

1 октомври. Неделя може да бъде време за размисъл и планиране за бъдещето. Обмислете вашите цели и амбиции и определете как да ги постигнете. Също така, обърнете внимание на важните междуличностни връзки в живота си и се опитайте да решите евентуални конфликти, които могат да възникнат.


ТЕЛЕЦ

Време за близките

 

29 септември. Не е изключено да бъдете вглъбени в работата си в петък. Толкова сте съсредоточени, че дори ще изпуснете предложение от страна на близките си или приятелите за излизане вечерта. А е хубаво да разпуснете в приятна компания.

30 септември. Ако вчера сте пропуснали да се забавлявате след натоварения работен ден, днес е време да се заредите с доза положителна енергия и добро настроение. Обадете се на приятелите си, не за да се скарате с тях, а за да ги поканите на по чашка хубаво вино на приятно място.

1 октомври. В неделя ви се иска да се оставите на течението. Едва ли има нещо по-хубаво от ден, в който нямате много ангажименти, или всъщност нямате какво да правите. Свободата и възможността за почивка са сред луксовете, които сега можете да си позволите.


БЛИЗНАЦИ

Приятелите ви зареждат

 

29 септември. Денят е свързан с повече разговори, комуникация и възможност да размените важна информация не само със семейството си, но и с хора, с които работите. Днес говорите много, но това не ви губи времето, а ви обогатява. Затова го правете без чувство за вина.

30 септември. Вероятно през уикенда ще се чувствате настроени авантюристично. Ще пожелаете да изследвате нови възможности. Време е да се отпуснете и да се насладите на нещо ново, на нещо, което не сте правили в последно време.

1 октомври. В неделя няма да ви се среща с толкова много хора, както беше през последните няколко дни. Причината е, че се чувствате объркани от някои ситуации, които ви се случиха напоследък. Останете насаме със себе си. Отложете важните разговори.


 РАК

Нещо нетипично

 

29 септември. В петък пред вас се изправят проблеми от чисто битов и семеен характер. Дали ще ги разрешите, или ще ги отложите, зависи само от вашето желание и нагласа. Но продължите ли да отлагате, отново ще се срещнете в съвсем близко бъдеще с тях, а те ще са наедрели достатъчно много, за да ви повалят на земята.

30 септември. В събота имате нужда да направите нещо спонтанно. Нещо, което не е свързано с така ревностно пазения от вас морал и поведение. Нещо, което ще ви направи щастливи и ще вкара нова емоция в ежедневието ви.

1 октомври. В неделя се опитайте да бъдете една идея по-самокритични. Ако чуете, че някой ви отправя забележка, не скачайте веднага в противоречие, а се постарайте да разберете кое точно не му е харесало във вашето поведение или характер.


ЛЪВ

Не гледайте чуждата чиния

 

29 септември. Вие обичате да привличате вниманието върху себе си. Петък ще ви предостави възможност да блестите с вашето обаяние и всички да се интересуват от вашата личност. Внимавайте, защото хората забелязват както вашите бляскави черти, така и са втренчени и в грешките, които допускате.

30 септември. В събота се заредете с положителна енергия, вместо все да гледате в чуждата чиния и да недоволствате, че вашата например не е толкова пъстра и шармантна. Не е важно каква е чинията ви, а е важно какво има в нея.

1 октомври. В неделя ще помислите малко повече за своето личностно развитие – и като хора в социалното си ежедневие, и като професионалисти в служебния си живот. Може би е важно да започнете да инвестирате повече усилия в службата през октомври, за да получите и по-голямо признание.


ДЕВА

Погрижете се за здравето си

 

29 септември. Петък може да иска от вас повече усилия и организация в работата, за да се справите с ежедневните си задачи или по-скоро с тези, които са ви се натрупали в края на месеца. Но вие сте отговорни хора и определено ще свършите всичко в срок и с предвиденото от вас качество.

30 септември. През уикенда ще се нуждаете от време, в което можете да говорите, да действате и да мислите спонтанно. Не се притеснявайте да изразите идеите си пред близките днес. Не се дразнете на безотговорното отношение на ваши близки приятели спрямо проблем, който ви вълнува.

1 октомври. В неделя обърнете внимание на здравето си. Действайте повече с ръцете и краката си, бъдете активни физически и се хранете според диетата си, без да прекалявате с вредни храни, които ще влошат и тонуса, и настроението ви.


ВЕЗНИ

Кулинарен туризъм

 

29 септември. Възможно е да ви се наложи да се справяте с ангажименти, възникнали съвсем спонтанно и ненадейно. Задачи, които въобще не са ви били в предварителния график. Успокойте се, уравновесете везните и ще претеглите всяка една ситуация подобаващо. Изживейте деня без стрес.

30 септември. В събота не се колебайте да се обадите на ваши приятели, с които искате да се видите на вкусен обяд. Отидете в някое близко населено място, в което знаете, че има заведения с добра кухня. Направете си кулинарно пътешествие.

1 октомври. Разгледайте вашите лични цели и това, което искате да постигнете. Този ден е подходящ за самоанализ и медитация, за да разберете как да постигнете баланс и благополучие в живота си.


СКОРПИОН

Предпочитайте мира

 

29 септември. Вие сте Скорпиони и като такива знаете цената на успеха. Петък може да ви предостави възможност да постигнете напредък в работата или в личните си начинания. Важно е да се концентрирате върху целите си и да работите усърдно за тяхното постигане.

30 септември. В събота не е без значение с кого прекарвате времето си. Внимавайте това да не са хора с агресивно поведение и прекалено доминиращ характер, за да не влезете в остри пререкания с тях. Избирайте приятни за разговори хора. Такива, от които можете да научите нещо.

1 октомври. В неделя спокойствието ще ви обземе напълно. Това е ден, в който чувствате мир и хармония. Искате да предадете това усещане и на хората наоколо. На моменти поведението ви изглежда изкуствено, но не е такова.


СТРЕЛЕЦ

Силна амбиция

 

29 септември. В петък чувствате силна мотивация. Вие сте решителни да постигате целите си. В момента разполагате и с амбиция, която се запалва още повече от днешното пълнолуние. Имате нагласата, че можете да промените света за по-добро.

30 септември. След натоварената работна седмица в събота се опитайте да се отпуснете и да релаксирате. Избягвайте срещи с хора, които ви натоварват и ви карат да се чувствате напрегнати и изнервени.

1 октомври. В неделя е добре да изготвите личния си бюджет за новия месец, както и да промените някои свои вредни навици, заменяйки ги с положителни такива. Например да се храните по-здравословно тази есен…


КОЗИРОГ

Починете си добре

 

29 септември. Пълнолунието в Овен изисква от вас да преосмислите изцяло състоянието си в службата и да вземете някои важни решения. Или поне да обобщите идеите, които имате за близкото си бъдеще. Вие сте хора с висок потенциал и е добре да държите на себе си, а не да сте в услуга на другите.

30 септември. В събота се насладете на последния септемврийски ден, като се отдадете на хобито си или правите нещо, което ви е интересно. Нека то не е свързано с работата ви, защото вашето съзнание има нужда от почивка.

1 октомври. Неделя може да бъде време за семейни и домашни ангажименти. Обръщайте внимание на нуждите на семейството си и се насочете към подобряване на връзките с тези, които обичате.


ВОДОЛЕЙ

Блеснете с нови идеи

 

29 септември. Използвайте умението си да създавате иновативни идеи. Бъдете оригинални и заложете на нещо, което до този момент е нечувано и невиждано. Блеснете със своето чувство за хумор. Днес не рутинната работа, а иновативната ще ви донесе повече ползи.

30 септември. Съботата е наситена със социални срещи. Имате възможност да общувате с приятели, на които да разкажете за идеите си. Внимавайте, не всички ще ви разберат, но това не бива да е повод да се отказвате от своите намерения. Избягвайте пререканията в семейството.

1 октомври. В неделя останете за малко насаме със себе си. Преразгледайте някои свои вътрешни убеждения. Виждате недостатъците на хората около себе си, но е хубаво да приемете, че те не са ваш проблем. Приемете приятелите си, не ги критикувайте.


РИБИ

Творчески петък

 

29 септември. В петък се насочете към творчески занимания. Ангажирайте съзнанието си с идеи и планове за близкото бъдеще. Например за месец октомври. Фокусирайте се върху онова, което можете да свършите. Мислете си за нещо хубаво. Оставете лошите мисли настрана.

30 септември. В събота се насладете на времето, като отделите минути за разходка и пълно разпускане. Може да е сред природата, може да е в парка или чрез пътуване. Имате нужда да смените обстановката, да подишате чист въздух.

1 октомври. В неделя ще се радвате на подкрепата на своите близки. Обърнете внимание на нуждите на семейството си и изразете благодарност и любов към всички, които обичате. Думата „благодаря“ има голямо значение в този ден.


Хороскоп за родените на 29 септември – Честит рожден ден!

Ще получите доста неустоимо предложение в професионален аспект през следващата една година. Замислете се бързо, за да не го изпуснете.

 

Хороскоп за родените на 30 септември – Честит рожден ден!

През следващата една година се радвайте на дребните неща в живота си. Оценете онова, което се вижда с просто око, но което все не забелязваме, че е в живота ни.

 

Хороскоп за родените на 1 октомври – Честит рожден ден!

През следващата една година се опитайте да приемате по-лесно промените, които се случват във вашия свят. Не се противопоставяйте, а ги приемайте, защото са за ваше добро.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *