ВодещиКултура

С игри и танци за децата започна празникът на Царева ливада

Богатата програма от събития по повод традиционния празник на дряновското село Царева ливада стартира с разнообразни игри, танци и веселие за децата.

Много забавления за малки и по-големи момчета и момичета бяха организирани в Централния парк на най-голямото село в община Дряново. Десетки малчугани се включиха в заниманията със спортните аниматори Поли и Вики от „Спортно общество – Sportunity“. Забавата продължи повече от час. На финала, освен с усмивка от преживяното, децата си тръгнаха и с лакомства.

Мероприятието бе организирано от Община Дряново, Кметство Царева ливада и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви при малолетни и непълнолетни и бе част от програмата за празника на селото.

От местната управа канят на предстоящото освещаване на новоизградения храм  „Успение на Св. Богородица“ в селището. Церемонията ще се състои на 20 август от 12:00 ч.

Приятните изненади в Царева ливада продължават и в края на месеца, когато навръх традиционния празник на селото – 26 август,  в празничната програма ще участва певицата Тони Димитрова.

 

Веселина АНГЕЛОВА

Снимки-Радослава Кунчевска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *