Любопитно

Хороскоп за 1 август – действията дават резултат

Първият августовски ден е наситен с енергия. Сутринта Луната преминава във Водолей, а в 21.31 часа настъпва пълнолуние във Водолей. Пълнолунията са време за прибиране на жътвата. Пиков момент, когато енергията ни е във върхова форма и действията ни дават резултати. Днес все още можете да започвате нещо ново, още повече че всеки е по-мотивиран да го направи с първата дата от месеца. От утре – очаквайте резултати, жътва, прибиране на реколтата.

 

ОВЕН

Хората са ви обидени

Идва нов месец, а вие недоволствате за какво ли не. В последните няколко дни се намесвахте неуместно в чуждите работи, без да са ви питали, и разклатихте повечето взаимоотношения с хората около себе си. Сега вините тях, че са ви обърнали гръб. Хич не си и давате сметка, че те са обидени от вашето поведение.

 

ТЕЛЕЦ

Засягат достойнството ви

Очаква ви важен служебен ден. Налага се да вземате бързи решения, от които зависи развитието не само на вас, а и на колектива, в който работите. В сутрешните часове не ви липсва тонус и енергия. Тогава мислите най-трезво. В следобеда сте напрегнати. Някой ще се опита да настъпи вашето достойнство по доста немарлив начин.

 

БЛИЗНАЦИ

Контакти

Ще се опитате да осъществите важни делови контакти с хора от далечни разстояния. Можете да пътувате зад граница или да уредите въпроси, свързани с ваши бъдещи пътувания. Тук не става дума само за професионалния план, а и за личния. Можете да уредите почивката през август или септември.

 

РАК

Търсите отговори

Не ви липсва жизнена енергия, но по всичко личи, че този не е от най-активните ви дни. Ще се върнете назад в миналото си, търсейки по този начин отговори на въпроси от настоящето. Не се заемайте с нови ангажименти. Вечерта избягвайте срещите, защото някой ще се опита да ви постави в унизителна ситуация.

 

ЛЪВ

Трайте си

Понякога е по-добре да си замълчите, отколкото да влизате в излишни спорове и кавги, защитавайки своята гледна точка. Днес ще бъдете провокирани да се върнете назад във времето и да възобновите стари спречквания с колектива, в който работите. Абсолютно безсмислено е. Отново вие ще излезете виновни за напрегнатата ситуация.

 

ДЕВА

Уреждате важни въпроси

Ще получите желана подкрепа, която при някои от вас се изразява под формата на финансово подпомагане, а при други – във вид на морална помощ. Днес можете да разрешите важни междуличностни проблеми. Денят е благоприятен за закупуване на имущество и уреждане на въпроси относно пътуване зад граница.

 

ВЕЗНИ

Добра реализация

В първия августовски ден ще успеете да проявите голяма част от своите таланти. Изненадвате се от уменията си да се справяте в ситуации без изход. Умът ви е бърз и вземате мигновени правилни решения. Занимавате се предимно с дела, които ви носят признание и доходи. В ден като този вие сте напът да се реализирате доста добре.

 

СКОРПИОН

Бъдете активни

Дори и за вас това да не е най-активният ден от тази седмица, не очаквайте днес да стоите със скръстени ръце и да мързелувате тихомълком. Напротив, още сутринта ще се заемете с доста важни ангажименти, които ще започнете днес и ще довършвате до края на месеца. Движете се повече, бъдете активни и физически.

 

СТРЕЛЕЦ

Обичани и почитани сте

Първият ден на август ви дава възможност за пренареждане. Пренаредете плановете и приоритетите си. Подкрепяни сте от хора, от които зависи вашият просперитет. Днес сте глезени и ухажвани от всички. Късметът е на ваша страна. Не оставайте до късно на работа, защото е възможно ваш колега в последните работни часове да ви спретне интрига.

 

КОЗИРОГ

Пазете се от интриги

Не оставяйте всичко за последния момент, а вършете делата си своевременно. Ако е възможно – предсрочно. Днес се радвате на тонус и добро настроение. Ще получите добри финансови възнаграждения, ако се захванете с нова допълнителна работа. Вечерта ви очаква афера, интрига в личния живот. Внимавайте, ако сте обвързани.

 

ВОДОЛЕЙ

Започнете деня с разходка

В отлично настроение сте. Тонус и жизненост не ви липсват. Стартирайте деня си със спорт или по-дълга разходка на чист въздух. Тя ще ви зареди с позитивни мисли. Уредете пътуване зад граница в предиобеда. Следобедните часове са тихи и приятни. Вечерта е възможно да заспите по-трудно. Избягвайте кофеина и алкохола.

 

РИБИ

Знаци от миналото

Налага се да разрешавате проблеми, които са възникнали в миналото и вече са назрели достатъчно. Няма нищо притеснително в цялата тази работа. Дошло е времето да се разплатите с хора, на които дължите нещо – пари, усмивка, извинение. Кажете им какво мислите за тях право в очите. Ще ви олекне и от утре ще продължите по-спокойно по пътя си.

 

Хороскоп за родените на 01.08. – Честит рожден ден! През следващата една година вие ще променяте философиите на своето мислене. Това е нелек и продължителен етап, който трябва да извървите, но и който е нужно да изживеете, за да трансформирате битието си. Каквото и да ви се случва, задавайте си въпроси и търсете отговорите „между редовете“.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *