Любопитно

Хороскоп за понеделник, 14 август: укротете желанието за лидерство

Преминаващата Луна от Рак в Лъв сключва опозиция с Плутон в днешния ден, носейки предизвикателства за връзките, взаимоотношенията и личния ни Аз, изявен като такъв, който общува и се вписва в средата на живот наоколо. Преодолейте желанието си да блестите, приемете и обществото около себе си и омекотете желанието си за лидерство на всяка цена.


ОВЕН

Следобеден ентусиазъм

 В сутрешните часове ви се ще да неглижирате делата си. Не ви е до работа, а и се будите без енергия. Не се насилвайте. Повече ентусиазъм ще ви залее в следобедните часове, когато и късметът ще е на ваша страна. Стига да не се държите унизително спрямо хората около себе си, днешният ден ще разкрие добрата си страна за вас.


ТЕЛЕЦ

Не хората ви пречат

 С решителна стъпка продължавате напред, но в сутрешните часове хората, с които общувате, сякаш ще ви пречат да осъществите целите си. Но не, те не ви пречат, а обстоятелствата са срещу вас. Не предприемайте никакви нови стъпки до обяд. В следобеда ви чакат повече шансове, възможности и отключени врати.


БЛИЗНАЦИ

Късмет следобед

 Започвате седмицата с увереност в себе си. В сутрешните часове ще се справите трудно с ежедневните си задачи. Виждате, че каквото и да предприемете, ви се получава мъчно. Не обвинявайте колегите си за грешки, които вие сте допуснали. В следобеда късметът ви ще се подобри.


РАК

Забързано темпо

 Темпото и при вас е доста забързано, но в сутрешните часове ще бъде добре, ако се оставите на автопилот. Налага се да завършите някои стари дела, да се съобразите с обстоятелствата около себе си. В следобеда ви чака новина за финансови приходи. Изневиделица ви идват пари в бюджета.


ЛЪВ

Нов период, нов късмет

 За вас е от голямо значение в сутрешните часове да завършите някои изостанали задачи, които не ви дават мира. Да приключите проблеми и започнати ангажименти. В следобеда Луната навлиза във вашия знак. Започва нов лунарен месец за вас, който носи със себе си нови възможности, шансове и надежди.


ДЕВА

Подкрепа от звездите

 Това е един обещаващ ден за вас. Важно е в сутрешните часове да не подемате нищо ново, защото едва ли ще се справите с него в срок и може да остане недовършено. В следобеда обърнете внимание на вътрешните си мир и хармония. Вършете само делата, които са ви по вкуса. Звездите ви помагат да успявате и да вървите напред.


ВЕЗНИ

Завършвате нещо

 Вашият ден ще бъде благоприятен, но и мъчен на моменти. Такъв е, защото до обяд ще ви се наложи да завършите някои вече започнати ангажименти в последните няколко седмици. Вие не си правихте такава сметка, но обстоятелствата го изискват. Така ще можете от утре да се захванете с нов проект, който да вършите до края на август.


СКОРПИОН

Финансова стабилност

 Не прекалявайте с изявите в часовете до обяд. Това е време, през което е по-добре да завършите някои стари дела. В следобеда ви чака подем. Не се оставяйте на течението, а сериозно се заемете с неотложните си задачи. Въпреки че е август, чака ви много работа, която ще ви бъде добре заплатена.


СТРЕЛЕЦ

В тихи води

 В сутрешните часове се реете в тих въздух, незабелязано и без да правите впечатление на никого. Това е правилен начин на поведение. Повече ангажименти ви чакат в следобеда. Не отказвайте допълнителна работа. Общувайте свободно и търсете контакти в нови прослойки от обществото. Това ще ви носи ползи за бъдещето.


КОЗИРОГ

Без инат

 Не предприемайте емоционални действия в понеделник. Денят е благоприятен да завършите стари, започнати вече дела, но не и да се заемате с нови. Инатът ви е пословичен, ала често ще вреди на вас самите. Инатите се за глупости и това е причината в следобеда и вечерта близките ви да ви обърнат гръб.


ВОДОЛЕЙ

Искате да блеснете

 Ще се опитате да блеснете сутринта, като се захванете с нови ангажименти. Ангажименти, които никой от вашите колеги в момента не желае да свърши. Вие се стараете да блеснете, поемайки ги и отсрамвайки другите. Е, единствено вие ще станете за срам, защото не са ви по силите, а и не им е времето сега.


РИБИ

Действайте следобед

 Набрали сте сериозна инерция, от която е добре да се възползвате преди обяд. Това е времето, в което можете да се оставите на автопилот, без да предприемате каквито и да било допълнителни действия. В следобеда обаче активизирайте силите си. Намерете начин да свършите цялата запланувана работа, без да оставяте нищо за утре.


Хороскоп за родените на 14.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година се подгответе за изненади. Ще ви се случват непредвидени неща. Това не означава, че е нещо лошо, но определено ще разтърси рутината и плавното ежедневие, в което сте свикнали да бъдете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *