Любопитно

Хороскоп за 9 август: Много работа за Раците, Водолеите се пускат по течението

Луната е в Телец и е в съвпад с Уран. Опитайте се да приемете чуждото виждане, без да налагате все своето мнение. Денят е благоприятен и активен в часовете до ранния следобед, когато е добре да свършите повечето набелязани задачи.


ОВЕН

Заявете мнение

 

Важно е днес да се проявите като хора, които ясно и категорично заявяват мнението си, а и го отстояват с такт, дипломация, но и устойчивост. Дайте урок на хората, които се опитват да се възползват от добротата ви. Вие знаете как да казвате думичката „не”, ето защо днес е важно да го правите.


ТЕЛЕЦ

Поставете си цели

 

Промени, новости, реформи и положително стечение на обстоятелствата са опорните думи в хороскопа ви за сряда. Луната се движи във вашия знак. Наред с това, че ви прави малко по-емоционални от обикновено, тя ви помага да задвижите своята активност и да продължите напред с гордо вдигната глава. Поставете си цели.


БЛИЗНАЦИ

Без излишна активност

 

Сряда е ден, в който е по-добре да си починете и да не прекалявате с активността. Вършете рутинните си ангажименти и не поемайте допълнителна работа по собствена инициатива. Разбира се, ако някой ви даде задание, не отказвайте. Но не го търсете сами. В любовта етапът е благоприятен и хармоничен.


РАК

Много работа

 

Няма да липсват трудни моменти в сряда, но истината е, че денят ви ще бъде в пъти по-успешен от изминалите два. Сега се развиват механизми, които ви помагат да свършите по-голямата си част от седмичната работа. Отмятате доста задачи, а това ви прави щастливи. Вечерта си отделете време за почивка, легнете си рано.


ЛЪВ

По-добре откажете

 

На работното място ви чакат малки проблеми, които можете да разрешите с повече спокойствие и търпение. Проявете разумност при вземането на решения. Колкото и да сте примамени от някакви нови предложения, най-вероятно ще се окаже, че те са лъжливи и е по-добре, ако ги откажете. Днес се концентрирайте върху важните си задачи.


ДЕВА

Мислете положително

 

В сряда вие формирате своята положителна нагласа – нещо, от което се нуждаехте в последните няколко дни. Срещате се с хора, приятни и пленяващи ви с нови идеи. Точно те ще влеят сила и приятен полъх в живота ви в следващите дни. Не се предоверявате при новите запознанства и това е добре. Имайте си едно наум.


ВЕЗНИ

Благоприятен ден

 

Промени и новости, които се оказват благоприятни за вас, са основната причина днес да сте в отлично настроение. Концентрирайте се, защото в желанието си да покажете на всеки колко можете, лесно губите контрол, заемате се с много неща наведнъж и не довършвате нито едно от тях. Денят е благоприятен.


СКОРПИОН

Нещата потръгват

 

Отключват се много врати пред вас, стига да използвате талантите и уменията си правилно. Днес не бива да бъдете отстъпчиви. Напротив – ясно, категорично и безкомпромисно се борете за целите си. В делови план сряда обещава напредък. Заемете се с въпроси, които в последно време не вървяха добре. Сега можете да изгладите нещата.


СТРЕЛЕЦ

Много ангажименти

 

Днес сте прекалено активни и дейни – нещо, което е похвално, но и действа като нож с две остриета. От една страна, плановете ви вървят, а идеите ви се котират. От друга, в желанието си да се заемете с всичко наведнъж, губите представа за обема на работа и така се оказва, че сте не с две, а с четири дини под мишница.


КОЗИРОГ

Разчупете границите

 

Време е за промени, реформи, които ще стартират първо от вашето вътрешно емоционално състояние, за да се трансформират в реални физически дела. Променете начина си на мислене. Днес имате възможност да докажете, че не сте толкова консервативни, за колкото ви мислят всички.


ВОДОЛЕЙ

По течението

 

В сряда се чувствате сигурни само там, където ви е познато и където не се налага да проявявате каквито и да било качества и таланти. Пуснали сте се по течението, без да чувствате никакво съпротивление. Това е и причината, поради която ще изостанете сериозно зад останалите. Все още имате време да се вземете в ръце.


РИБИ

Общуване

 

Нови контакти, хора, с които можете да споделите общите си идеи, да разкажете нещо от живота си или просто да обмените полезна информация – това е основната характеристика на сряда за вас. Възползвайте се и не показвайте, че сте консервативни и недоверчиви. Днес е добре да общувате, защото именно там се крие шансът ви за успех.


Хороскоп за родените на 09.08. – Честит рожден ден!

Дори и не всичко да се нарежда изцяло по ваш вкус през следващата една година, примирете се и продължете напред, борейки всички препятствия. Нямате зелена светлина за големи промени и предприемане на значителни проекти, но пък нищо не ви пречи да се развивате по вече предприетите задачи и дела.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *