Любопитно

Хороскоп за 7 август: Обмисляйте думите си

Дневен хороскоп – прогноза за 07.08.2023 г., понеделник

 Луната преминава в Телец. Ако сте на работа, можете да се заемете с деловите си дейности и да сте сигурни, че ще се справите брилянтно. Единственото предупреждение е да преодолеете нервността, идваща от квадратурата на Луната с Плутон. Обмисляйте повече думите си. Другият аспект на Луната е хармоничен – Венера. Днес чрез такт и дипломация може да постигнем добри резултати.


ОВЕН

Без кавги

 Стартирате новата работна седмица с доста благоприятен и жизнен ден. Въпреки променливото време вие сте в отлична кондиция. Ако сте на работа, чакат ви добри възможности. Единствената ви грешка днес ще бъде, ако влезете в конфликт или се заяждате за щяло и нещяло. Не си губете времето в излишно кавгаджийство.


ТЕЛЕЦ

Без компромиси

 Отстоявайте своето мнение и не се съобразявайте с чуждото. Дори и да ви се наложи да влезете в малък конфликт, по-добре заявете своята позиция, отколкото да се съгласявате в името на мира. В желанието си да бъдете в угода на някого днес, прекрачвате основни свои принципи и това ви кара да се чувствате неприятно.


БЛИЗНАЦИ

Времето е спряло

 В понеделник сте повярвали в себе си повече от допустимото. Моментът едва ли е твърде подходящ за започване на каквито и да било инициативи. Нуждаете се от ясна преценка за себе си и за положението, в което се намирате. Направете си себеанализ. Имате чувството, че времето е спряло. Забранени са всякакви нови начала.


РАК

Напрежение

 Причината е, че чувствате вътрешно напрежение и ако влезете в спор, то неминуемо ще избухнете и пометете събеседника. Опитайте да овладеете агресията и въпреки всичко да не погазвате своята лична позиция. Опитвате се да бъдете прекалено дипломатични и често правите компромис със своите собствени убеждения.


ЛЪВ

Говорете за себе си

 В понеделник се чувствате великолепно, въпреки че имате усещане безвремие. Сякаш часовникът ви е спрял и този факт въобще не ви притеснява. Можете да свършите много неща днес. Да се обадите на приятели и да обсъдите бъдещо събитие. Споделете нещо, похвалете се. Имате нужда да говорите за себе си.


ДЕВА

Безвремие

 Чувствате безвремие, също както и представителите на Лъв. Сега някои неща в живота ви са в застой, но това не бива ни най-малко да ви притеснява. Обърнете повече внимание на себе си, на своите планове за септември. Вършете рутинната си работа и не предприемайте каквито и да било ангажименти.


ВЕЗНИ

Летите в облаците

 Днес сте симпатични, чувствителни и търсещи подкрепа във всяко едно отношение. Говорите и общувате единствено с хора, които няма да ви критикуват. Сега не можете да понесете някой да е недоволен от вас. Обграждате се с ласкатели и губите ясна преценка за живота си. Е, временно е. Скоро ще стъпите отново на земята.


СКОРПИОН

Насладете се на мига

 Въпреки вътрешното напрежение, което днес е неизбежно, денят е доста благоприятен. Имате нужда да сътворите нещо, да оставите нещо за поколенията след вас. В особено настроение сте. Чувствате се доволни от живота си и към този момент сякаш не искате да промените нищо в него. Наслаждавайте се на мига.


СТРЕЛЕЦ

Не подписвайте

 Очаква ви доста нервен и напрегнат ден, но в крайна сметка сами ще се убедите, че е изключително успешен. Каквото и да ви се случва, то е за ваше добро. Нуждаете се от допълнителни финанси, но не точно сега е правилният момент да подписвате трудов договор за допълнителна работа. Внимавайте.


КОЗИРОГ

Разведрете се

 В понеделник сте решени да свършите колкото се може повече и повече неща, но сами се убеждавате, че не всичко върви по план. Съобразете се с обстоятелствата. Времето и за вас е спряло. Сега не се предлагат кой знае какви перспективи. Обърнете повече внимание на себе си, на личния си живот. Планирайте пътуване, което да ви разведри.


ВОДОЛЕЙ

Не се притеснявайте

 Стартирате седмицата със страх от финансова несполука относно наскоро предприета инициатива или сключен с деловите партньори договор. Не се притеснявайте, нещата са се случили във вярното време. Ще има известно забавяне около плащанията заради ретроградната фаза на Венера и Сатурн, но за загуби дори не може да става и дума.


РИБИ

Бъдете по-твърди

 Вие също се стремите да бъдете в угода на всички около вас в понеделник. Неотстояването на вашето лично мнение и несъобразяването с личните ви принципи ви костват скъпо. Вероятно ще се затворите в себе си и ще погълнете цялото това разочарование. Не го правете. Просто заявете своята позиция и не мислете кой как би се почувствал.


Хороскоп за родените на 07.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година не приемайте трудностите като нещо непреодолимо и възпиращо ви. Напротив, вземете ги като предизвикателство в живота. Ще се справите, независимо какво се изпречи на пътя ви.

 

Тодор Емилов-Тео, специално за „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *