Любопитно

Хороскоп за 3 август: Телците са в добро настроение, повишение очаква Везните

Луната преминава в Риби и е в съвпад със Сатурн. Въпреки отпускарския период не пренебрегвайте важните си ангажименти днес, ако сте на работа. Положете усилия и не отлагайте за утре това, което можете и сте длъжни да свършите днес.


ОВЕН

Съвет от близките

 

В четвъртък е добре да не вините другите за своите собствени несполуки. Денят изисква да направите своя вътрешен анализ, като се посъветвате с близките и семейството си. Търсейки съвет от тях, ще откриете причините за своите грешки. Можете да отгърнете нова страница в личния си живот. Възползвайте се.


ТЕЛЕЦ

Добро настроение

 

В четвъртък сте в добро настроение. Желанието ви е около вас всички да бъдат щастливи и усмихнати, за което и се грижите с поведението си. Заредени сте с магнетизъм. До обяд свършете важните си професионални дела, които не търпят отлагане. В следобеда се отдайте на приказки и приятни срещи.


БЛИЗНАЦИ

Заникъде не бързате

 

Днес амбициите ви са в повече. Искате всичко на мига, на секундата. Това няма как да се случи и се оказвате твърде разочаровани от този факт. Трябва да знаете, че за всяко дело се изисква определено време. Днес поставете основите на ново начало в службата си. Очаквайте резултатите да се забавят най-малко месец.


РАК

Овладейте емоцията

 

В четвъртък сте прекалено чувствителни, без да има видима причина за това. Реагирате прибързано на всяка информация, която получавате. Търсите причина да се скарате с хората от най-близкото обкръжение без повод. Овладейте емоцията, за да не си причините сами проблеми в личните взаимоотношения.


ЛЪВ

Не се надскачайте

 

Бъдете сигурни в успеха си, ако вървите с малки стъпки напред към него. Правите ли огромни скокове, повече от логично е, че ви чака провал. Обърнете по-голямо внимание на финансовото си състояние към момента. Не е добра идея да предприемате риск в това направление, особено ако трябва да го сторите в следобеда.


ДЕВА

Съобразете се

 

Разочаровани сте от някои събития, които не се случват точно така, както сте си ги намислили първоначално. Трябва да се съобразите, че невинаги вие държите диригентската палка. Днешният ден изисква да бъдете адаптивни и да се нагодите към обстоятелствата. Използвайте късмета си до обяд. Тогава е и по-силната част на деня.


ВЕЗНИ

Растете в йерархията

 

В четвъртък сте настроени носталгично, обърнати назад към миналото, което никога няма да се завърне отново в живота ви. Гледайте напред. Денят е прекрасен и ви носи много и реални шансове в професионален план. Едно предложение в службата ще повдигне настроението ви. Започва вашият растеж в йерархията.


СКОРПИОН

Отлични в преговорите

 

Настроенията ви са променливи и често носят противоречиви идеи и мисли. Днес не е ден за вземане на важни решения, защото ще се окажете подмамени от съдбата. Отлично водите всякакъв вид преговори, но ги насрочете до ранния следобед, когато е и по-силната част на този четвъртък. В любовта ви чакат авантюри.


СТРЕЛЕЦ

Скрити страсти

 

Днес сте в добро настроение, ведри и усмихнати. Никой не е в състояние да познае наистина какво е вътре във вас. Бушуват бури и противоречия, генериращи вътрешно напрежение и недоволство. Скрили сте го надълбоко в себе си. За съжаление, в един момент няма как тези страсти да не излязат наяве. Овладейте ги.


КОЗИРОГ

Излъчвайте любов

 

Идва време да приключите с притесненията, които не ви даваха мира до този момент. Днешният ден изисква да отгърнете нова страница в живота си с добро. Отново ви съветвам да следвате принципите на любовта и човешкото отношение. Рано или късно, ако сте подходили с любов, такава ще се върне и до вашите сърца.


ВОДОЛЕЙ

Финансови дупки

 

В четвъртък сте прекалено доверчиви. Имате нужда да споделите всекиму какво преживявате и в какъв период се намирате. Бъдете по-дискретни. Не давайте пари назаем и обърнете повече внимание на бюджета си до края на месеца. При някои днешният ден носи пари, но приходите веднага ще запълнят вече отворили се финансови дупки.


РИБИ

Пазете се

 

Днес не преценявате добре ситуациите, в които попадате. Подхождате прекалено доверчиво, без това да ви носи полза. Ще ви се струпат много проблеми на главата, ако разказвате безразсъдно за плановете си – и лични, и професионални. Хорската завист е причина да почувствате нож в гърба си – повод за поредния незаслужен провал.


Хороскоп за родените на 03.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година е възможно да почувствате някои ограничения в живота си. Свободата ви ще промени своите граници, но всичко това е за ваше добро. Може би е време да превъзпитате характера си и да се научите да приемате случките около себе си, без все да се опитвате да ги променяте.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *