Любопитно

Хороскоп за 29 август: Овните да се стегнат, мързел гони Телците

Луната е във Водолей и е в опозиция с Венера. Денят е идеален за разрешаване на належащи проблеми, които до този момент сме побутвали. Във взаимоотношенията с останалите търсим компромис. Мисленето ни е рационално. Идеите, които се раждат днес, са осъществими и ни носят успех.


ОВЕН

Стегнете се

 

Желанието ви днес е да се отдадете на ангажименти, които вършите с удоволствие и за удоволствие, без да се напрягате. Налага се обаче да се заемете с належащата и изостанала от преди отпуската ви работа. Вторник може да се окаже напрегнат работен ден, ако отлагате всичко за следобяд. Стегнете се и работете сутринта.


ТЕЛЕЦ

Мързелувате

 

За да успеете, е нужно да си направите план и да го следвате стриктно. Отдавате маловажно значение на оставащите работни дни от тази седмица, но всъщност те са доста ангажирани. Нехайното ви отношение към задълженията може да ви причини грешки, които да поправяте в следващите седмици.


БЛИЗНАЦИ

Хармония

 

Бодри и в прекрасно настроение сте днес. По всичко личи, че в последните дни сте взели глътка въздух и сега имате идеи какво точно да свършите. С каквото и да се заемете, днес то ви се удава с лекота. Във взаимоотношенията с хората също не се откриват проблеми. Хармонията е всеобхватна. Радвайте й се.


РАК

Без големи обещания

 

Големите обещания, които раздавате днес, ще ви подхлъзнат в пропастта надолу, защото едва ли сте в състояние да ги изпълните. Следвайте рутинните си ангажименти и не се залавяйте с нищо ново. Седмицата започна вчера, а пък краят на август настъпва след броени дни. Вижте какво можете да свършите до последната му дата.


ЛЪВ

Авантюра

 

В хармония сте със себе си. И в личен, и в професионален план имате идеи за промени, които да осъществите до няколко седмици. Мотивирани сте, искрата вече е запалена. Добри възможности ви очакват днес. Завъртате колелото в делови план, а в сферата на любовта ви чака хармония и една незабравима авантюра.


ДЕВА

Работа и пак работа

 

Понякога ви хваща яд, че когато другите почиват, вие все имате какво да вършите. Така ще е и днес. Докато колегите ви все още са в отпускарско настроение или въобще нямат мотивацията да се заемат със сериозна работа тази седмица, вие се налага да сте съсредоточени и да работите неуморно. Възнаграждението няма да закъснее.


ВЕЗНИ

По течението

 

Ще научите добри новини, които правят деня ви благоприятен и наситен с позитивни емоции. Не сте от най-работещите, по-скоро сте отпуснати. Това е и причината да не се заемате с важни ангажименти. Отнасяте се с неглижиране към същественото. Оставете се през този ден на течението.


СКОРПИОН

Разсеяни сте

 

Затворени сте в себе си, не допускате никой дори да ви попита какво ви е. Предпочитате самотата пред възможността да общувате с много хора. През този ден вършете вашата си работа, не поемайте допълнителни ангажименти. Разсеяни сте и можете да допуснете много грешки по невнимание.


СТРЕЛЕЦ

Мислете за себе си

 

Днес трудностите са за ваше добро и затова е нужно самостоятелно да ги отстранявате и да вървите напред. В личен план ви очаква един доста ведър и благоприятен ден. Чувствате прилив на жизнена енергия. В службата не се обвързвайте с договори и споразумения. Вторник е особено неблагоприятен за финансови въпроси.


КОЗИРОГ

Ревизия на бюджета

 

Имате спешна нужда да направите сметка на парите си до края на месеца. Необмислено изхарчихте голяма сума около пътуване или угаждане на свой собствен каприз. Сега вижте с какво разполагате до 31-во число. В службата делата ви спорят, чувствате се мотивирани да поемете нова задача или отговорност.


ВОДОЛЕЙ

Не се натоварвайте

 

В желанието си да бъдете център на вниманието, днес общувате и с хора, които ви натоварват. Попивате техните проблеми и мъки. Вие сте такива натури, че искате да помогнете всекиму, а когато това е невъзможно, се измъчвате. Именно от такива мъчения бягайте днес. Всеки заслужава своята лична участ и вие не бива да се месите.


РИБИ

Колелото се върти

 

И днес конфликтите продължават. Нервни сте, защото някои от вашите колеги са си взели отпуск по никое време, без да са свършили онова, което е трябвало. Тяхната работа остава за ваша сметка. Приемете го. През септември вероятно вие ще почивате също като тях. Колелото се върти и не бива да се ядосвате.


Хороскоп за родените на 29.08 – Честит рожден ден!

През следващата една година бъдете пестеливи, за да не си докарате финансови главоболия на главата. Изслушвайте добре хората около себе си и не бъдете егоцентрици. Това ще ви помогне да запазите взаимоотношенията си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *