Любопитно

Хороскоп за 23 август, сряда

Опозицията между Луната и Юпитер ще ни тласка да преувеличаваме възможностите си днес. А когато направим грешка или не се справим с работата заради това, че сме се надценили, квадратурата на Луната с Венера ще ни прави ядовити и недоволни не само от свършеното дело, а и от целия живот. Опитайте да се задоволите с това, което имате. Меркурий от днес е в своята ретроградна фаза, която приключва на 15 септември.


ОВЕН

Ценени сте

 

Сряда ви дарява със стабилност. Имате възможност да докажете уменията си и да допринесете за напредъка на работното място чрез своите знания. Често допускате грешки, за които съжалявате от все сърце. Всеки допуска грешки, важно е да си вземате поука навреме и да не ги повтаряте в бъдеще. В любовта този ден ви носи щастие.


ТЕЛЕЦ

Бъдете по-дискретни

 

Очаква ви активен ден, в който социалната сфера ще е обогатена с нови контакти, познати и хора, с които имате общи теми. Те ви разбират напълно, а вие говорите и изливате душите си, сякаш сте намерили своя отдушник. Внимавайте, казвате прекалено много лична информация на непознати и е възможно да съжалявате.


БЛИЗНАЦИ

Предизвикват ви

 

Предстои ви един успешен ден. Имате хъс за работа и знаете точно как да успеете чрез действията си. Избягвайте да общувате с хора, които ви дразнят по един или друг начин. Като цяло, бягайте от конфликти. Възможно е някой да ви предизвика. Бройте до десет, преди да му отвърнете, усмихнете се и го подминете.


РАК

Промени

 

Предстоят ви промени, които ще се окажат благоприятни за вас, независимо коя от сферите на живота ви ще обхванат. При някои това е професионалната, при други – личната. Имате шанс да осъществите целите си, но го правете с искреност и любов. Чрез мисълта и действията си днес предизвиквате късмета на своя страна.


ЛЪВ

Не отлагайте нищо

 

Очаква ви доста интензивен ден. Много работа, ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок – това са основните опорни точки на хороскопа ви за сряда. Не се плашете от обема на задачите си. Утре ще си почивате повече. Добре е да не отлагате нищо за четвъртък, защото едва ли ще имате този подем, на който се радвате днес.


ДЕВА

Премисляте грешки

 

Вашата планета управител – Меркурий, е в своята ретроградна фаза от днес до 15 септември. Както всички останали, така и вие сте под влиянието на движещия се в „насрещното“ Меркурий. Време е за мислене и анализиране, за поправяне на стари грешки и вземане на поука от тях. Възползвайте се.


ВЕЗНИ

Успокояване

 

Подобрява се емоционалното ви здраве в сряда. Малко по малко си вдъхвате успокоение и това влияе добре на нервната ви система. Липсва ви увереност, която ще добиете в един по-късен етап от август. Сряда е активен ден, ако сте решили да приключите стари дела или да затвърдите позициите си на работното място.


СКОРПИОН

Бъдете смели

 

Време е за ново начало, което можете спокойно да положите в този ден. Моментът е прекрасен, защото и на вас ви потръгва. Луната гостува в знака ви и прави благоприятен аспект с ретроградния вече Меркурий. Щастието каца на рамото ви. Бъдете смели и не се страхувайте от грешки. Няма как да избегнете някои пропуски.


СТРЕЛЕЦ

Разчитате на себе си

 

Предстои ви един относително спокоен ден. Избягвайте срещите и социалните контакти, защото днес те могат да се окажат товарещи и да ви въздействат крайно негативно. Работата в екип също не е за предпочитане, по-добре се реализирайте самостоятелно и покажете какво можете, разчитайки само и единствено на себе си.


КОЗИРОГ

Искате да се харесате

 

Единственото ви желание днес е да се харесате на другите, независимо от средствата, които влагате в това. Често променяте поведението си, нагаждайки го към чуждите интереси. Накланяте везните ту в едната страна, ту в другата. Отстрани изглеждате двулични. По-добре е да бъдете себе си и да оставите хората да ви харесат такива, каквито сте.


ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

 

В сряда е активирана професионалната сфера с всички необходими предпоставки за успех. Единственото, което трябва да съобразите, е да не сте прибързани при вземане на решения. Меркурий е в състояние да ви докара провал, кажете ли „да” за нещо, което не сте обмислили докрай. Очаквайте приходи, но заделете някой лев в такъв случай.


РИБИ

Тръгвате напред

 

Уверени сте в себе си, в това, че можете да успеете по пътя напред. Именно тази увереност ви липсваше, за да тръгнете към мечтите си в последно време. Е, имате я. Избягвайте да разказвате за идеите си на други хора. Засега все още ги пазете за себе си. Ако ви тежат тайни, време е да ги споделите на най-близките си.


Хороскоп за родените на 23.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година слушайте гласа на своята интуиция и не се заемайте с дела, които са ви непосилни за вършене. По-добре да свършите малко, но качествена работа, отколкото много по обем, но без стойност.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *