Любопитно

Хороскоп за 22 август – Решаваме стари проблеми

Луната е в Скорпион и е в хармоничен аспект със Сатурн. Денят отваря прозорец за разрешаване на проблеми от битов и материален характер, както и за справяне с трудности, които възникнаха в последния месец и все не ни оставя време да ги преодолеем или поне да се изправим пред тях. Очаква ни успех.


 ОВЕН

Довършете нещо старо

Сантиментални, чувствителни и крайно несигурни в успеха си – такива сте днес. Денят е отличен за срещи с партньори по бизнес, но само ако уговаряте нещо за бъдещето, без окончателно да си стискате ръцете. В службата си работете по рутинните задачи. Довършете нещо, което сте започнали неотдавна, но не ви е оставало време да му сложите края.


ТЕЛЕЦ

Рутинни ангажименти

И вие можете да се отдадете на рутинната си работа. Новите инициативи не са нежелани, не защото са забранени, а просто защото няма да доведат до онези очаквани резултати, които залагате. Опитайте се да стабилизирате взаимоотношенията си в семейството. Там е нужно да направите компромиси не само днес, но и в утрешния ден.


БЛИЗНАЦИ

Не давайте обещания

Изживявате важна августовска седмица. Сега чрез мисленето си формирате бъдещите месеци. Бъдете позитивни, поставете си реални цели и ще видите, че изпълнявайки ги, ще бъдете по-радостни от всякога в дългосрочен план. Днес преговорите водете спокойно и не давайте никакви обещания. Обещаете ли нещо, няма да можете да го изпълните.


РАК

Любовен късмет

Днес е по-добре да се погрижите за домашния си уют, за хармонията във взаимоотношенията, която е в основата на доброто ви настроение. На работното място се предпазвайте от радикални действия и предприемане на нови инициативи. Моментът не е подходящ. В любовта късметът е съвсем явен при необвързаните представители. Нека се възползват.


ЛЪВ

Кратко пътуване

Вторник се свързва със силна позитивна енергия, която ще успеете да усвоите и да насочите към правилната сфера от живота си. Не са изключени малки пътувания. Въпреки че ще са за няколко часа, а не за целия ден, ще бъдат интересни и много позитивни. Ще осъзнаете нуждата си да разнообразите своя живот.


ДЕВА

Лична равносметка

Малко по малко правите преоценка на поведението си, както и на поведението на хората около себе си. Днес това е основната ви цел – да извършите лична ретроспекция, без да го споделяте с никого другиго. На работното място се очертават някои малки срещи, които също носят шансове, но за бъдещето, не за сега.


ВЕЗНИ

Не се ловете в примката

Лесно можете да се заемете с нещо, което да зарежете в средата на деня, подмамени от поредното ново и блестящо предложение. Днес сте непоследователни, а всичко ви привлича и ви се струва подходящо за вършене. Внимавайте, привличат ви и предложенията за бързи, лесни и незабавни пари. Не се заемайте с хазартни мероприятия, за да не се окажете губещи накрая.


СКОРПИОН

Бъдете по-мнителни

Луната е в Скорпион. Бъдете внимателни. Около вас има доста предложения, но бъдете мнителни. Не се предоверявайте на хора, които ви предлагат нещо лесно и печелившо. Има нещо гнило и вие го усещате. В любовта и в личния живот ще прекалите с мрънкането и претенциите, с което бихте отблъснали хората от вас.


СТРЕЛЕЦ

Отново интриги

Още от сутринта сте нащрек и очаквате някакви измами около себе си. Съмненията и при вас са основателни, защото днес съдбата ви среща с хора, които наистина могат да се окажат лицемерни. Ще ги познаете. От вчера ви тръгна да ви замесват в интриги, без вие въобще да се усетите. Следете и днес да не стане така.


КОЗИРОГ

Не приемайте веднага

Очаква ви активен ден. Във вторник не си губете времето, а го организирайте по възможно най-добрия начин, за да не изпуснете предложения. Разбира се, и вас ще ви посъветвам да не приемате веднага. Не е наложително, защото сроковете за тези предложения са дълги. Не бързайте. В личен план сте напрегнати, но сладките приказки на половинката ви отпускат и облагородяват.


ВОДОЛЕЙ

Мислете позитивно

Седмицата продължава с раздвижвания и шансове, но невинаги те са благополучни или казано с други думи – чакат ви обещания без покритие. Това ви дразни още повече и ви докарва излишна нервност дори при изпълнението на рутинните задачи. Наложете си спокойствие, мислете позитивно и денят ви ще премине доста по-добре.


РИБИ

Различно от очакваното

Във вторник можете да се заемете със стари и недовършени дела, като изясните някои тъмни въпроси около тях. Денят е активен, но невинаги ви носи успех при новите начала. Затова и не насрочвайте стартове за днес. В личен план напрежението е силно, защото очаквате едно, а се случва нещо съвсем различно. Неизбежно е.


Хороскоп за родените на 22.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година се радвайте на всичко онова, което ви се случва. За добро е. И промените, и новостите – и те са за добро. Имайте търпение и сила. Можете да поставите благоприятно начало в професионалната сфера.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *