Любопитно

Хороскоп за 17 август: Денят носи проверки, утежнения, последствия от несвършена в миналото работа

Луната е в Дева и е в напрегнат аспект със Сатурн. Денят носи проверки, утежнения, последствия от несвършена в миналото работа. Опитайте без стрес да се справите с насъбралите се ситуации. Говорете с по-възрастните си роднини, особено ако са отдалечени от вас. Те сега имат нужда да чувстват вашата подкрепа.


ОВЕН

Избягвайте разговорите

И днес имате сериозни предпоставки да свършите важни дела, които да са добре заплатени и да ви генерират бъдещи приходи, но го направете в сутрешните часове. Отдайте се на работа и дейност, която не изисква водене на разговори. Прекалено напрегнати сте и ако трябва да се съобразявате с други хора, ще избухнете.


ТЕЛЕЦ

Бързо набирате скорост

Около вас има доста добронамерени хора, които искат да ви помогнат, давайки подкрепата си. Опитайте да се коалирате с тях в сутрешните часове. Възползвайте се от съветите им. Днешният ден ви открива нови хоризонти, нови възможности. Похвалете се на по-възрастните си роднини. Те ще се зарадват на успеха ви.


БЛИЗНАЦИ

Спори ви около обяд

В четвъртък сутринта отхвърляте доста ангажименти, натрупани в последните няколко дни. Часовете около обяд са благоприятни за изпълнение на стари задачи и разрешаване на въпроси, възникнали в миналото. В следобеда се оставете на течението. Приберете се рано вкъщи. Имате нужда да бъдете с близките си.


РАК

Внимавайте с обещанията

Днес също като вчера правите впечатление и хората следят вашите действия. Бъдете внимателни какво казвате и обещавате в сутрешните часове. Склонни сте да пресилите възможностите си. Новите запознанства в следобеда могат да ви донесат разочарования. Притеснявате се излишно за близките си. Те сега са добре.


ЛЪВ

Избягвайте риска

Намирате се в процес на стабилизация. В никакъв случай не бива да се впускате в необмислени и прибързани действия както днес, така и в някои от следващите дни до края на седмицата. Не предприемайте рискови начинания. Занимавайте се с онова, което вършите най-добре.


ДЕВА

Без излишни притеснения

Ще се напрегнете от ситуация на работното място, в която не всички обстоятелства са на ваша страна. Не си го слагайте на сърцето. Опитайте да преодолеете егото си и да се съобразите със случилото се. Не влизайте в излишни конфликти. Не увреждайте здравето си с излишни притеснения.


ВЕЗНИ

Твърде много нерви

Изнервени сте. Всичко и всеки влияе на вашето психическо състояние. Редица обстоятелства ви правят избухливи. Не е желателно да проявявате излишна агресия, защото тя сериозно ще навреди на здравето ви. В сутрешните часове свършете най-важното. Следобед се оставете на течението.


СКОРПИОН

Предвидете силите си

В сутрешните часове сте решени да покажете инициативност и доброволно се заемате с някои задачи, за които очевидно ви липсва предварителна подготовка. Резултатът – доста проблеми, създадени заради това, че сте се надценили. По-добре оставете инициативите за друг, по-подходящ ден. Днес приказвайте повече, вършете по-малко.


СТРЕЛЕЦ

Не се напрягайте

Ще се изнервите от редица обстоятелства, които сякаш вървят срещу вас и вашите желания. Денят е неблагоприятен за поставяне на ново начало или предприемане на нови инициативи в служебен аспект. Поинтересувайте се за своите по-възрастни роднини в семейството. Сега те имат нужда от вашето внимание.


КОЗИРОГ

Избягвайте взривовете

Вчера се радвахте на доста силна енергия и добро стечение на обстоятелствата. Днес сте решени да покажете умения и потенциал, но за съжаление е възможно да навлезете в зона на минно поле и да създадете собствения си погром. Не си пъхайте носа там, където не ви е работа. Ще предизвикате взрив.


ВОДОЛЕЙ

Изяснявате отношения

Виждате, че нещо не е наред и делата ви не вървят така, както сте си ги намислили предварително. Предстои ви ден на изясняване на лични взаимоотношения и вземане на важни решения, касаещи тези взаимоотношения. Насрочете срещите си за сутринта, когато енергията е по-пълноценна, а и концентрацията ви е на ниво.


РИБИ

Съобразявате се с чуждо мнение

Организирайте се така, че да свършите по-важните дела за деня в сутрешните часове и не оставяйте сериозни ангажименти за следобеда. Напрегнати сте и не ви се нрави това, че трябва да се съобразите с нечие важно, но чуждо мнение. Вечерта не пренасяйте напрежението вкъщи, а напротив. Релаксирайте пред телевизора.


Хороскоп за родените на 17.08. – Честит рожден ден! През следващата една година ще бъдете провокирани да направите важни промени на работното място. Те ще се окажат от ключово значение за бъдещия ви успех, дори и сега да не ви се струват такива.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *