Любопитно

Хороскоп за периода 18-20 август

Добри резултати от работата, хармонични отношения с близките

Изключително благоприятният петък ни радва с добри резултати от започнати по време на новолунието действия. Това е спокоен и благополучен ден с движение на Луната в Дева, която образува хармонични аспекти с Юпитер и Плутон. В събота Луната преминава от Дева във Везни. Почистете дома си в събота сутринта и след това се отдайте на семейството си. Правете неща, които харесват на всички ви. В неделя се отваря един прекрасен и спокоен ден. Поговорете с хората, които обичате. Не се страхувайте да споделите идеите си на тях, за да ви кажат какво мислят за това, което имате намерение да направите.

ОВЕН

Много хубав период

18 август. Ще свършите доста работа. Много повече от работата, която свършихте в последните няколко дни. Напрежението между вас и колегите утихва, на лицата ви все повече се появява усмивката. Няма какво да делите, просто работете заедно в мир и хармония.

19 август. В събота сутринта можете да стартирате с джогинг или друго занимание, което да ангажира тялото ви и да ви даде тонус. Целият ден е позитивен и благоприятен. Вечерта излезте с приятели.

20 август. В неделя се отдайте на семейството си. Имате нуждата да прекарате повече време с половинката. Независимо дали ще пътувате, или ще си стоите вкъщи, вие ще сте в отлично настроение и ще го предадете и на хората наоколо.


ТЕЛЕЦ

Направете нещо за здравето си

18 август. Очакват ви добри новини и възможности да започнете нещо в живота си на чисто. Да промените нещо, да тръгнете по нова посока. Запазете си билет за кино или театър и довечера споделете преживяването с любими хора.

19 август. В събота сутринта подредете гардероба си и вижте от какви дрехи имате нужда. Следобед ще е добро време за шопинг.

20 август. В неделя обърнете внимание на здравето си. Сега имате голяма възможност да подобрите някои свои здравословни навици, свързани с физическата ви активност, а и защо не с начина си на хранене?


БЛИЗНАЦИ

Време е за авантюри

18 август. Ще се почувствате горди и поласкани от жеста на човек от вашето семейство. Има защо да се усмихнете днес, защото чувствате и подкрепата на близките си. Това е един зареден с позитивна енергия ден.

19 август. Събудете се в спокойствие и изпийте леко и лежерно сутрешното си съботно кафе заедно с близките. Нямате за къде да бързате, а и мнозина от вас всъщност са в годишен отпуск.

20 август. В неделя ви чакат добри новини в личен план. Имате възможност да започнете нещо хубаво в своя личен живот. Мнозина от необвързаните представители сега са пред дилема дали да започнат сериозна връзка. Можете да се впуснете в тази авантюра.


РАК

Прекрасен период

18 август. Чувствате се великолепно днес. Много ви забавлява срещата с различни хора и възможността да общувате. В случай че сте в отпуск, посетете място, което да ви вдъхнови и зареди с позитивна енергия. Ако сте на работа, ще си свършите с желание задълженията.

19 август. В събота сутринта не пропускайте възможността да изпиете по чаша кафе с приятели на разтоварващи приказки. В следобеда обърнете повече внимание на семейството и дома си.

20 август. В неделя се чувствате сигурни, доволни и много щастливи. Повод за вашето щастие са думи, изречени от член от семейството ви. Думи, които ви карат да се гордеете и да усещате топлотата във взаимоотношенията ви.


ЛЪВ

Починете си през уикенда

18 август. Днес ще си купите нещо, което хем ще се отрази доста фрапантно на личния ви бюджет, хем и ще ви носи наслада и удоволствие след покупката. Така е, лишавате се от нещо, за да получите друго…

19 август. В сутрешните часове на съботата седнете и сметнете остатъка от бюджета си до края на месеца. Денят е позитивен и благоприятен, а в следобеда ще се срещнете с човек, който ще плени вашето любопитство.

20 август. В неделя всичко опира до контактите и връзките, които сте създали в миналото ви, или пък които сте замразили или прекратили поради определени ваши или чужди поведения.


ДЕВА

Отложете инвестицията

18 август. За вас днешният ден носи възможност да посеете семенцата на нещо ново в живота си. Независимо колкото и мъничко да е то, ще се развие благоприятно и с желаните резултати в бъдещето. Възползвайте се.

19 август. В събота сутрин ще се събудите рано с намерението, че имате да вършите много домашни ангажименти. Е, няма да успеете с всичките, но все пак ще започнете от някъде…

20 август. В неделя вие сте в добро настроение. Обърнете внимание на спестяванията си и на бюджета си до края на месеца. Вероятно някой ще ви запали искрата по една нова инвестиция. Нея отложете за след рождения си ден.


ВЕЗНИ

Нов период

18 август. За вас петък носи възможност да преосмислите ежедневието си, да направите онези важни промени, които вие самите искате да се случат и да продължите напред с усмивка. Избягвайте срещата с много хора. Тълпата ще ви натоварва.

19 август. В сутрешните часове на съботата не искате да сте обезпокоявани от никого. Това е време, което да прекарате насаме със себе си. Избягвайте разговорите. В следобеда ви чака ново начало.

20 август. Предусещате, че навлизате в един нов период, който предстои да бъде щастлив и пълноценен за вас. Сега не си поставяйте прекалено големи цели, а се фокусирайте върху малките неща, които можете да свършите за месец напред.


СКОРПИОН

Не забравяйте почивката

18 август. Ако усещате трудности в общуването днес, то причината е в неизяснени в миналото проблеми и пречки, които не сте забелязали, но са останали между вас и хората наоколо да стърчат като планини. Е, днес можете да изясните тези проблеми.

19 август. В събота сутринта изпийте кафе с приятели, с които можете да поговорите надълго и нашироко. В следобеда енергията ви рязко ще спадне, защото е време за почивка и отмора. Тялото и съзнанието ви го искат.

20 август. В неделя повече от всичко желаете хармония и спокойствие около себе си. Ще ги постигнете, ако си оставите деня за почивка, а и отделите няколко часа само за себе си. Вземете любима книга в ръка, починете си от всичко.


СТРЕЛЕЦ

Доволни сте

18 август. Днес в службата действате, без да се замисляте. Правите го бързо и точно на място. Не ви липсва смелост и хич не си правите сметка дали това, което вършите, е правилно, или не. В последствие ще се окаже, че действията ви са абсолютно адекватни и ви носят само добри ползи.

19 август. Сезонът е летен, вие вероятно вече почивахте и вашите колеги са в отпуск сега. Не е изключено в събота сутринта да ви се наложи да поработите извънредно. Но пък ще си помогнете за идната работна седмица.

20 август. В неделя около вас се заформят различни обстоятелства и те са все щастливи. Ще се радвате на популярност, ще бъдете търсени сред приятелите и близките си. Излизайте, забавлявайте се и си починете по начин, който ви носи наслада и удоволствие.


КОЗИРОГ

Разходете се в планината

18 август. Контактни, подвижни и много симпатични, в петък можете да стигнете до сърцата на всички около себе си. Сеете хармония, мъдрост и позитивни чувства навред. Днес ще бъдете проводници на доброто и затова всички хора около вас ще искат да говорите и да са във ваша компания.

19 август. В събота сутринта ще се събудите рано. Денят е подходящ за активни дейности. Пътувайте, спортувайте, отидете на разходка в планината. Насладете се на един хубав ден и отхвърлете всички негативни мисли.

20 август. В неделя ще получите добри новини или просто нещо ще ви подскаже, че вървите на права посока в инициативи, които предприехте в средата на тази седмица.


ВОДОЛЕЙ

Издължете се

18 август. Не ви стига, че ще трябва да поправяте стари грешки от работа, която не сте довършили в миналото, а и ще трябва да се срещнете с хора, на които дължите нещо – услуга, пари, жест… Издължете се, за да продължите на чисто.

19 август. В събота опитайте да останете вкъщи колкото се може повече време, за да си отпочинете от натоварената седмица. Денят изисква по-ниска активност и повече време, прекарано с половинката и семейството.

20 август. За разлика от съботния ден, неделният е далеч по-активен. Ще ви се иска да отидете на гости на приятели или роднини, които живеят в друго населено място. Пътуването ще ви зареди с енергия. Ще разберете една вълнуваща и добра новина.


РИБИ

Починете си в неделя

18 август. Чувствате се прекрасно. Днес можете да постигнете съгласие с всеки, който се изправи срещу вас. Туширате всички дрязги помежду си чрез блага дума. Вашият ден ще бъде доста ползотворен, а и хармоничен.

19 август. В събота се чувствате отлично. Имате планове за този ден и ще ги осъществите. Бъдете със семейството и половинката. При необвързаните този уикенд се оказва доста добро време за намиране на подходящ интимен партньор.

20 август. В неделя ще ви се иска все да си полегнете, все да си починете. Не ви се прави нищо и това е съвсем нормално. Дайте на тялото си нужния отдих. Не се претоварвайте и днес не бъдете активни.


Честит рожден ден на родените на 18 август! През следващите дванадесет месеца няма да е лоша идея да поработите върху себе си. Да се попитате, какво искате да вършите оттук нататък. Един курс за преквалификация или подобрение на настоящата ви квалификация не е никак лоша идея, защото ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Учете и ще се реализирате.

Честит рожден ден на родените на 19 август! Очаква ви година, през която често ще потъвате надълбоко в себе си, ще правите своите изводи за живота си и това ще ви помага да се подобрявате всеки път, след като сте го правили. Годината носи обич, любов и хармония.

Честит рожден ден на родените на 20 август! В годината, която е пред вас, вие ще се изявите като най-знаещите, най-можещите и търсещи хора. Ще искате да промените нещо в начина си на живот. Ще искате да запалите искрица и в живота на всички около вас. Идеи много – коя обаче ще реализирате, зависи от вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *