ГорещиНовини

Провеждат образователен спортно-развлекателен поход от Трявна до Боженци

Сдружение „Промяната е в Теб“, СКЛА „ХАММЕР-ХВ-ТРЯВНА“, Сдружение „ФК Трявна 1922“, и СК по Джудо „Трявна“ със съдействието на Община Трявна организират образователен спортно-развлекателен летен поход от Трявна до архитектурно-историческия резерват „Боженци“. Събитието е насрочено за 17 август.

„ По време на похода ще правим спирки, на които освен, че ще си почиваме, ще учим и малко повече за заобикалящата ни природа. Ще има и интересни занимателни игри“, споделят главните организатори на събитието.

В похода ще се включат и младежи от международния обменен проект „Да поработим, за да работим 4“ от Армения, Беларус, България, Грузия, Италия, Литва и Чехия.

„Всеки, който иска да се присъедини, е добре дошъл, защото няма възрастова граница. Ние ще осигурим сандвичи, плодове и вода, а Вие си донесете доброто настроение и цялата енергия за забавление. И не забравяйте удобните обувки!“, допълва още Станимир Чуков – основател и управител на Сдружение „Промяната е в Теб“.

Сборният пункт ще е местността „Кръста“, под Санаториума и Музея на иконата в Трявна, в 09:30 часа в четвъртък.

По време на образователния спортно-развлекателен летен поход ще бъде подновена и линейната маркировка по маршрута. Трасето допълнително ще бъде почистено от излишна храстова и дървесна растителност.

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *