Любопитно

Какво вещаят звездите за 16 август, сряда

Днес настъпва новолуние в Лъв – важно събитие на небето, което ще даде своето отражение и върху нас, хората на земята. Време е за програмиране на следващия един месец занапред. Набележете своите цели, позовавайки се на мечтите си. Обърнете внимание на желанията си, на копнежите. Чувствайте ритъма на природата и го внесете в своето ежедневие. Уравновесете емоциите си и проумейте, че всичко, което не ви харесва, може да бъде променено с малко повече отношение и активност.


ОВЕН

Оттегляне

 

Сега не се налага да си мерите приказките, защото почти не ви се говори и това ще бъде причината да не допускате грешки. Оттеглете се. Ще имате нуждата и желанието да останете насаме със себе си за малко. Направете равносметка на изминалите дни. В личен план ще почувствате доста силна стабилизация в отношенията.


ТЕЛЕЦ

Не се раздавайте

 

Днес давате всичко от себе си, за да осъществите някои от вече набелязаните цели. В предиобеда чувствате неспокойствие, което се трансформира в нервност и недоволство. Недоволни сте и от колегите си, които от няколко дни не ви помагат с нищо, а напротив – слагат и тяхната работа върху раменете ви. Не се раздавайте.


БЛИЗНАЦИ

Предупреждения

 

Мнителни и недоверчиви е редно да бъдете на този етап, защото около вас се развиват събития, противоречащи на човешката етика и лоялност. Обстоятелствата се стичат така, защото подхождате с невероятно доверие и изключвате момента, в който можете да си изпатите. Пазете се както от финансови, така и от емоционални сривове.


РАК

Опасности

 

Сряда е успешен, но и двойствен ден. Такъв е, защото на пръв поглед изглежда благоприятен, обещаващ, но всъщност крие своите опасности, които не са никак малко. На работното място възможностите ви нарастват, силите се събуждат. Бъдете готови наред с това да се повишат и отговорностите ви. При нови запознанства първото ви впечатление е решаващо.


ЛЪВ

Планиране

 

За вас сряда е по-скоро пасивен ден, а от вас се иска да направите планове за месец напред, като отстраните в същото време и грешките, които допуснахте от началото на лятото. Няма как да няма такива. Откажете всякакви съдружия. Обърнете внимание на себе си, на семейството и близките си. Днес се отдайте изцяло на тях.


ДЕВА

Приемете новото

 

В сряда ще се наложни да направите малки промени в начина си на мислене, за да сте в час с новото време и новите схващания на хората, с които общувате най-често в ежедневието си. Не се опитвайте вие да им наложите мнението си, а приемете тяхната гледна точка. Тя е различна от вашата, но в случая е правилна.


ВЕЗНИ

Не бъдете егоисти

 

Липсата на възможности за реализация към днешна дата свързвам единствено с нежеланието ви да общувате човешки с хората около себе си. Днешният ден иска да си дадете равносметка и да отстоявате не толкова личните си интереси, колкото общото колективно благо. Преодолейте егоизма и всичко ще си дойде отново на мястото.


СКОРПИОН

Пазете си здравето

 

Тази седмица е с доста променлив характер и сряда се оказва един от натоварените дни в службата. Промените във времето не ви се отразяват добре нито на психиката, нито на физическото здраве. Обърнете си внимание, ако почувствате неразположение, за да го лекувате в начален стадий. Внимавайте с гласа си, ако започнете да го губите.


СТРЕЛЕЦ

Хармония

 

Този ден носи истинско раздвижване и дори пълно удовлетворение за някои, което е гаранция, че за Стрелците денят е благоприятен и много позитивен. Въпреки това предложенията обмисляйте добре и в никакъв случай не се предоверявайте на хората около себе си. Личният ви живот се развива прекрасно.


КОЗИРОГ

Бъдете пестеливи

 

Днес, колкото и да ви се ще да се заемете с нови неща, е по-добре да ги отложите за идната седмица. Това е ден, през който трябва да се концентрирате върху стабилизация на всичко, правено до този момент от началото на годината. Обърнете внимание на бюджета и разчета до края на месеца. Спестете си един разход.


ВОДОЛЕЙ

В отлично настроение

 

В добро настроение и с позитивен поглед посрещате сряда, а това е гаранция, че денят ще бъде хубав и слънчев. На работното място заложете на вече предприетите действия, а не на нови начинания. По-добре не приемайте предложения за запознанства и нови контакти, защото те ще се окажат изтощителни.


РИБИ

Бездействие

 

Сряда за вас ще бъде не особено натоварен ден и почти няма да ви предложи възможности за изява, но пък за сметка на това ви готви прекрасно време за вземане на глътка въздух и отърсване от напрежението, натрупано през последните работни дни. Не се обвинявайте в бездействие, днес денят го толерира.


Хороскоп за родените на 16.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година мерете добре и думите, и обещанията, и действията си, за да не се поставите сами в една неудобна ситуация, в която сте обещали много повече, отколкото можете да изпълните. Умереността ще е вашият верен приятел.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *