Любопитно

Какво вещаят звездите за 10 август, четвъртък

Днес Луната се движи в Близнаци и е в напрегнати аспекти с Меркурий и Сатурн. Възможно е проблеми в службата да са основната причина за лошото ни настроение. Нека поговорим за това с хора, които ни разбират, вместо да трупаме негативни мисли и емоции. С повече упорство и постоянство имаме шанс да се справим с всяка затруднена ситуация.


ОВЕН

Натоварени, но щастливи

 

Предстои ви натоварен ден. Като цяло, седмицата не е никак лека, не ви липсват ангажименти, но всичко това ви кара да се чувствате полезни, доволни от себе си и щастливи. Няма да ви е леко днес, но след като свършите всички задачи, ще се почувствате далеч по-добре.


ТЕЛЕЦ

Под пара

 

Понесени от вихъра на работата, и днес отдавате повече внимание на служебните си дела. Имате планове за събота и неделя, а те изискват да не оставяте задачи за довършване тогава. Ето защо, днес и утре ще е по-удачно да не си давате почивка, за да насмогнете и да почивате през уикенда. В личен план заздравявате отношения.


БЛИЗНАЦИ

Грешка след грешка

 

Доста емоционален, днешният ден ви поставя в ситуации да грешите с всяко действие или дума. Прибързвате с решенията, затова ще си патите. Очаква ви критика от страна на ръководството. Нека това не ви притеснява. Бъдете по-внимателни в личен план. Говорите прекалено много и може би не усещате кого наранявате.


РАК

Бъдете позитивни

 

Четвъртък е доста благоприятен и можете да използвате тази енергия, за да решите дълго отсрочвани проблеми. Отлагането само може да доведе до множене и затормозяване на трудностите. Вие вече се убедихте в това и сега е вашият шанс да оправите нещата. Усмихвайте се повече, дайте всичко от себе си и бъдете позитивни.


ЛЪВ

Объркани планове

 

Въпреки че е доста успешен, четвъртък нарушава хармонията на вашите планове и в някои случаи ви кара да действате непредвидено. За щастие, точно това ще ви донесе и успеха. При доста от вас силно засегнати са обществените контакти и срещата с много хора. Това се оказва натоварващо, но отново носи добри възможности.


ДЕВА

Нужда от отдих

 

Убедени сте, че действате целенасочено днес, но при мнозина от представите това се оказва заблуда. Досадна разсеяност, силна емоционалност или напрежение са причините да не успявате да уловите същината на нещата. Може би се нуждаете от почивка, която точно сега е невъзможна. Съсредоточете се, за да не допуснете грешки.


ВЕЗНИ

Напрежение

 

Силната ви емоционалност е причината някои хора да се настроят срещу вас. На този етап не успявате да разсъдите правилно за доста неща и вземате прибързани, погрешни решения. Това се отнася най-вече за личния и семейния живот. На работното място се отпуснете и вършете рутинните си ангажименти, вместо да се залавяте с новости.


СКОРПИОН

Финансова стабилност

 

Този ден може да се окаже доста благоприятен, защото е наситен с прекрасни вибрации и носи позитивни емоции още в самото начало. Радостите ви са свързани главно със сбъдване на желанията в материален план. Мнозина от вас получават пари точно сега. Постигате финансова стабилност и това ви радва.


СТРЕЛЕЦ

Успешни разговори

 

Днешният ден е особено благоприятен, ако сте решили да осъществите важни разговори – служебни или лични. С лекота пленявате всекиго с приказките си. Обърнете внимание на външния си вид. Излъчването ще ви помогне да постигнете своите цели по-лесно. В личен план запазвате хармонията.


КОЗИРОГ

Потискайте емоцията

 

Днешният ден предполага трудности, които ще преодолеете, ако сте по-съсредоточени и концентрирани. В службата сте натоварени и без съмнение това е причина за нервността ви. Въпреки всичко, не пренасяйте напрежението от службата в личен аспект, защото можете да разпалите пожар, който после трудно ще потушите.


ВОДОЛЕЙ

Утеха от половинката

 

Четвъртъкът вещае възможности и шансове за вас. Опитайте да бъдете по-активни въпреки емоционалното неразположение. Ограничете контактите си с ръководството, защото съществува възможност за възникване на спорове и противоречия. Половинката ще прояви най-голямо разбиране към проблемите ви.


РИБИ

Не избързвайте

 

Днес е по-добре да оставите важните задачи за по-нататък. Не избързвайте с нищо. Решенията, които вземате, са погрешни, така че изчакайте за миг. Четвъртък е идеален за планиране и анализиране на обстоятелствата около вас, но не и за действие. Просто се оставете на течението. В личен план избягвайте пререканията.


Хороскоп за родените на 10.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година заложете на контактите с хора, които ви носят емоционален баланс. Избягвайте онези, които ви натоварват и огорчават. Време е да осъзнаете, че единствено вие избирате средата си на живот.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *