Любопитно

Какво вещаят звездите за четвъртък, 31 август

Луната е в Риби, а опозицията й с ретроградния Меркурий може да доведе до изричане на необмислени думи, които да ни развалят целия ден. Затова се стремете да говорите по-резервирано и стегнато, за да избегнете такива случаи и неприятни емоции.


ОВЕН

Привличате погледите

 

Днес сте с нагласата, че ще ви се случи нещо хубаво и позитивно. Това е чудесно, защото сами предизвиквате подкрепата на звездите. Денят е положителен и ще ви помогне да проявите част от своите личностни качества, с което да привлечете погледите върху себе си. Внимавайте какво говорите, за да не обидите някого.


ТЕЛЕЦ

Завършване

 

Довършете стари, отлежали във времето ангажименти. Ще приключите една връзка, действала ви изтормозващо в продължение на години. Няма да липсват перспективи да успявате днес, но като цяло вървите трудно и мудно. Не е вашият ден за поставяне на начала или предприемане на каквито и да било нови действия.


БЛИЗНАЦИ

Без промени

 

В четвъртък сте склонни да предприемате всякакви авантюри, само и само да промените нещо в своето ежедневие. Считате го за сиво и неприветливо, но хващайки се за всяка малка „глупост”, която можете да свършите, вероятно ще допуснете грешки. Не се стремете към промени на всяка цена. Правете ги само ако са належащи.


РАК

Делови ден

 

В четвъртък сте настроени делово. Искате да свършите колкото се може повече работа, за да завършите месеца си благополучно. Днешният ден не е сред най-спорните за предприемане на нови действия. По-добре се обадете на деловите партньори и довършете някои вече започнати сделки. Финализирайте разговори.


ЛЪВ

Овладейте нервите

 

В четвъртък сте вгледани в миналото си и не желаете да направите нито крачка напред към новото, което е пред вас. Чувствате се разочаровани от себе си, защото не успявате да успокоите своята нервност и често избухвате без причина. Овладейте се и не си причинявайте излишни драми, като търсите кусурите на другите.


ДЕВА

Мислете позитивно

 

В четвъртък няма да сте в най-добрата си форма, но въпреки това пред вас стоят възможности за развитие и растеж. Чувствате сякаш сте в застой. Това е временно явление. Ще видите, че още в началото на идната седмица нещата ще потръгнат. Днес мислете положително и се вгледайте в позитивните черти на хората.


ВЕЗНИ

Бъдете пас

 

Чувствате се в застой. Сякаш нещо ви възпира да осъществите желаните намерения в днешния ден. Не планирайте големи начинания. Оставете си време, което да отдадете само на себе си и на личните си занимания. Имате нужда да се усамотите. С настъпването на новия месец утре нещата отново ще потръгнат, но за днес – бъдете пас.


СКОРПИОН

Не упорствайте

 

В четвъртък желаете да се справите колкото се може по-бързо с трудностите и проблемите на работното място, но те изглеждат някак неразрешими. Предайте се. Не се насилвайте прекалено. Денят изисква да се оставите на течението и да не упорствате, като виждате, че не се получава.


СТРЕЛЕЦ

Цип на устата

 

Това е един от щастливите дни за вас през тази седмица. Внимавайте обаче в унеса си и чувството за еуфория да не изречете думи, за които да съжалявате след време. Днес е добре да си сложите цип на устата и да внимавате в действията. Невинаги ще бъдете разбирани правилно.


КОЗИРОГ

Обръщане към себе си

 

В четвъртък отстоявайте принципите си и не позволявайте на никого да ви налага своето мнение. Бъдете твърди, когато трябва да вземате решения. Имате нужда да се обърнете към себе си, към своето вътрешно „Аз”, за да се хармонизирате със света наоколо. Оставете си поне половин час от днешния ден за медитация.


ВОДОЛЕЙ

Пренастройване

 

Отървете се от лошите мисли и настройте съзнанието си за нещо хубаво, което предстои да ви се случи. Този ден носи освобождаване от стари окови и чувството на свобода от новия свят, в който тепърва навлизате. Денят е зареден с добри вести и шансове за просперитет.


РИБИ

Не се прикривайте

 

Имате желание да бъдете в хармония с всички и това е причината днес да правите компромис след компромис със себе си. Познавате се добре и знаете, че не сте в състояние да устоите дълго време на подобно поведение. В следобеда ще пометете всички с напрежението си. По-добре казвайте това, което мислите директно в очите.


Хороскоп за родените на 31.08. – Честит рожден ден!

Научете се да приемате това, което се случва около вас в следващата една година, защото тръгнете ли да го променяте или винаги да се противопоставяте, ще загубите много енергия, а резултатите ще бъдат нулеви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *