ГорещиНовини

Дряново посреща 32 отбора за 7-то издание на Детски Футболен Турнир

Легендарните футболисти Благой Георгиев и стража Пламен Николов са патрони на спортната проява

Община Дряново и ФК „Локомотив 1927” ще бъдат домакин на 7-мото издание на Детски футболен турнир за Купата на Община Дряново. Спортната проява е част от спортния календар на 2023 година.

В периода 7-10 септември градът на майстор Колю Фичето ще посрещне множество участници от региона и цялата страна в детския футболен турнир за Купата на Община Дряново.

Заявка са подали над 30 отбора, за да вземат участие в надпреварата. Организатори са Община Дряново, ФК „Локомотив 1927“, БФС,  ЗС на БФС – Велико Търново и ОС на БФС – Габрово.

„Събитието, което ежегодно се превръща в истински празник, а тази година е под патронажа на футболните легенди Пламен Николов и Благой Георгиев като се очакват още именити наши футболисти от близкото минало. Децата ще бъдат разпределени в четири възрастови групи – родени през 2012 г., през 2013 г., през 2014 г. и през 2015 г.

Те ще премерят сили на терените на стадион „Локомотив“ в Дряново и стадион „Републиканец“ в с. Царева ливада.

Младите таланти ще могат да се докоснат и да получат съвети от златното поколение на легендарните футболисти“, информира Тодор Георгиев, председател на Общинския съвет в Дряново.

Местният парламентарист, известен още като DJ Teddy Georgo допълва, че са предвидени много награди и призове за децата. За доброто настроение и информация за програмата, мачовете, резултати, отбори и състави с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева ливада, ще се погрижи PR-екипа на клуба.

„Всички срещи ще се излъчват на живо във фейсбук страницата и YouTube канала на клуба. Задава се истински футболен празник в Дряново – очакваме ви !

Запишете своя отбор и станете част от нашия празник!

За повече информация и записвания – Пламен Обрешков – Председател на УС

Телефон: +359 87 8357607

Имейл: [email protected]

Очакваме Ви в Дряново!“, казва още Тодор Георгиев

 

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *