Любопитно

Вашият хороскоп за 15 август, вторник

Днес Луната се движи в Лъв и внася нов импулс, идеи и оживление. Добре е да спазваме нормите и порядките на обществото, в което живеем, което ще ни гарантира хармония с другите. Не бягайте от отговорност и ще постигнете мечтите си.


ОВЕН

Оживление

 

За да успявате днес, трябва да сте упорити и да не се отказвате заради трудности по пътя си. Заживявате в период, който предвещава известни промени. Това ви прави несигурни, но и щастливи. Щастие чувствате заради обновлението около себе си. Помислете за почивка, ако все още не сте излизали в отпуск.


ТЕЛЕЦ

Поставете си цели

 

Във вторник обърнете внимание на сериозните неща и делата, които трябва да свършите в срок. Ако имате изостанала работа, също й отдайте нужното внимание. Направете планове в краткосрочен план и ги изпълнете. Поставете си цели. Това ще ви облагороди и мотивира. Ако сте в отпуск, почистете и подредете дома си.


БЛИЗНАЦИ

Общувате с лекота

 

За разлика от вчерашния напрегнат ден, вторник предвещава шансове за повече незабравими мигове и усмивки по лицата ви. Заразявате хората около себе си с позитивното си настроение. В съзвучие с хубавото време са и мислите, и действията ви. Общувате с лекота и превръщате света около себе си в приказка.


РАК

Овладейте емоциите

 

Поработете върху своя духовен и емоционален свят, за да заздравите като цяло всички аспекти от живота си. Няма как да успявате, ако не сте в хармония със заобикалящия ви свят, а и ако вътре във вас бушуват необуздани бури. Сега е моментът да си стъпите на краката и да стабилизирате своите емоции.


ЛЪВ

В нов период

 

Във вторник напрежението стихва, защото всички заключени врати пред вас хлопват и вие се озовавате пред нови светове с възможности да ги изследвате и да се реализирате. Заживявате в един нов етап, в нов период и е важно да постъпите отговорно, за да се впишете в обстановката. Очаква ви добра любовна новина.


ДЕВА

Без компромиси

 

В момента сте прекалено добри към хората, които ви ласкаят и галят вашето его. За да си спестите бъдещи разочарования, бъдете малко по-резервирани. Налага се малко по малко да си направите един вътрешен анализ на средата, в която живеете. Не правете компромиси на работа, особено ако те засягат личните ви принципи.


ВЕЗНИ

Угодете си

 

Сравнен с понеделник, вторник е по-благоприятният ден и затова ви чака по-богата обществена изява и по-убедителни действия, с които ще покажете своята истинска страна. Може да се каже, че денят е щастлив и носи позитивни заряди. Имате нужда да погалите егото си, да угодите на собствената си душа. Направете го.


СКОРПИОН

Работите усърдно

 

Във вторник трудностите започват да се разреждат до пълното им отпадане и това е повод да поемете отговорно и мотивирано напред. Ако работите, денят ще бъде един от успешните ви за тази седмица. Ако сте на почивка, очаквайте обаждане от службата. Вторник подчертава служебния ви живот.


СТРЕЛЕЦ

Отпуснете се

 

Обърнете повече внимание на хармонията в живота във вторник. Не се занимавайте със слухове, с хора, които ви уморяват или нервират по един или друг начин. Отстранете всяко дразнещо обстоятелство. Осигурите ли си един по-приятен ден, ще усетите как напрежението малко по малко стихва.


КОЗИРОГ

Изниква възможност

 

Преодолявайки трудностите, които ви поднесе понеделникът, във вторник се чувствате доста по-уверени, но не толкова амбицирани. Нуждаете се от цел, към която да се стремите през този ден. Ако намерите подходяща, лесно ще излезете от тъмнината. Просто се огледайте и в непосредствена близост ще изникне една възможност.


ВОДОЛЕЙ

Шансове за изява

 

Във вторник се чувствате далеч по-спокойни и уверени. Това е ден, през който не бива да се страхувате от действия. Понякога за да спечелите, се налага и да предприемете рискове. Е, днес е такъв ден. Рискувайте, но премерено. Денят ви носи шансове за изява, а и ви помага вечерта да хармонизирате взаимоотношенията вкъщи.


РИБИ

Сладка награда

 

Във вторник ще имате доста работа, но това в никакъв случай не е повод за притеснение. Напротив, отмятайки служебните ангажименти вие ще си доставите онова спокойствие, от което имахте нужда напоследък. Задоволството от добре свършените задачи е сладка награда за усилията и труда.


Хороскоп за родените на 15.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година ви чака оживление в живота. Ще се радвате на добри новини, нови приятелства, шансове за запознанства и възможност да се превърнете в лидери в обществото, в което живеете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *