Любопитно

Вашият хороскоп за сряда, 30 август

Луната преминава от Водолей в Риби. Засилва се нашата чувствителност, сантименталност и склонност да се жертваме за другите. В служебен план съвпадът на Луната със Сатурн ни подканя да свършим по-качествено замислените задачи, за да получим нужното признание и да постигнем резултати.


ОВЕН

Положете усилия

 

Не е вашият ден за поставяне на ново начало или започване на каквото и да било. Довършете нещо вече започнато и успехът ще бъде неминуемо с вас. Ще получите насърчаване от страна на ръководителите за своето старание. Усилията не са напразни. В следобеда отделете време за хоби или развлечение.


ТЕЛЕЦ

Имате шанс

 

Избягвайте да влизате в излишни пререкания, дори и да не сте съгласни с мнението на хората, с които общувате. В момента не са ви нужни празни приказки, а действия. Очаква ви един доста благоприятен ден, в който ще можете да се изявите като перфектните професионалисти. Имате шанс да се запознаете с влиятелна личност.


БЛИЗНАЦИ

По-кротичко

 

Подавате ухо към чуждите проблеми, месите се в чужди разговори и дори влизате в пререкания с хора, които спорят помежду си, защото вие също изразявате мнение по техен конфликт. По-добре би било за вас да си премълчавате и да не се бутате измежду шамарите, когато никой не ви моли за това.


РАК

Задоволете се с по-малко

 

Ако днес не бъдете прекалено настъпателни, денят ви ще протече в нормалните и допустими граници. Очаква ви успех, с който можете да се задоволите. Максималистите сред вас обаче няма да са доволни и могат да надскочат възможностите си. Оттам идват и най-големите им проблеми.


ЛЪВ

Нужна ви е мотивация

 

Не сте в особено добра форма и това се забелязва още от сутринта. Чувствате се потиснати от някои обстоятелства, в които попаднахте напоследък. Днес се преборете с чувството си за потиснатост и продължете напред. Заемете се с малки, леки и постижими задачи, които да свършите. Нужни са ви резултати и признание.


ДЕВА

Дейни и активни

 

Днес сте активни и силни. Издръжливостта ви е на много високо ниво, въпреки че и нервност не ви липсва. На работното място заложете на разговорите, които водите откровено. В момента сте справедливи – черта, която няма как да не се забележи от околните. Можете да вземете важни решения за бъдещето.


ВЕЗНИ

Мобилизирайте се

 

Вие също ще бъдете активни днес, въпреки че няма да ви се получават лесно нещата. В момента много емоционални проблеми слагат бариера пред мислите и действията ви. Имате нужда от малко почивка, но до края на седмицата такава не се очертава. Мобилизирайте се, денят е прекрасен и носи много успехи.


СКОРПИОН

Бъдете активни

 

Днес ще подобрите настроението си и ще получите подкрепа за идеи, които можете да превърнете в реалност. Денят не е никак лош и ви носи нужната активност. Не се затваряйте в себе си, а преодолейте чрез воля желанието си за почивка и ленивост. Бъдете активни и ще видите, че съдбата ще ви се отплати.


СТРЕЛЕЦ

Недоволни сте

 

Днес поради някаква причина хората ви дразнят. Търсите причина да им намирате грешки, да се заяждате или да търсите кусури в действията им. Немалко пъти ще се опитвате дори да се бъркате в живота на хора около себе си, изказвайки мнение или давайки оценки. Нямате право на това, освен ако не искате да останете без приятели.


КОЗИРОГ

Съдбовни знаци

 

Не пропускайте да отчитате съдбовните знаци, които ви се отправят днес. Много важно е да следите развитието си през деня и отчитате всяка една „случайност” в ежедневието ви. Казвам „случайност”, защото и най-малките дреболии са нарочни и ви навеждат на размисли. Четете между редовете.


ВОДОЛЕЙ

Избягвайте кавги

 

Проявявате сантименталност и емоции и едва ли ще успеете да се справите категорично с проблемите си. Никой и не иска днес да разрешите всички свои проблеми, разбира се. Но се заемете с най-належащите и не се намесвайте в чуждите работи. Бягайте от кавги и спорове, които не ви засягат. Така ще си гарантирате спокойствието.


РИБИ

Заложете на идеите си

 

Това е един прекрасен ден за вас. Ще блеснете с новите си идеи, с разумните си решения и здравия си разум. На работното място ще бъдете засенчени от колега, който лъчи с пълния си блясък. Не се сърдете, дайте му нужното време и поле за изява. Вашите идеи са по-силни и съвсем скоро ще изплуват на преден план.


Хороскоп за родените на 30.08 – Честит рожден ден!

Позволете на прилива на творческо вдъхновение да се влее във вашия живот и да направи следващата ви година по-активна, запленяваща и изпълнена с новости. Да, нещо ще се промени и то ще е за ваше добро. Излезте от зоната си на комфорт.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *