UncategorizedЛюбопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

Петък и събота да се пазим от конфликти, напрежението стихва в неделя

 

Луната е в Стрелец в петъчния ден, като образува напрегнати аспекти с Меркурий и Сатурн, но пък си взаимодейства хармонично с Венера. Е, няма да бъде от най-успешните и спорни служебни дни, но вечерта обещава да е доста благоприятна. Не пропускайте възможността да излезете с приятели и да се забавлявате. В събота Луната преминава в Козирог, а нервността нараства. Внимавайте да не влезете в конфликти с близките си без сериозни причини. Дори и да имате причина, по-добре си премълчавайте и запазете мира помежду си. Неделята е лека, лежерна. Ден без напрежение. Не бързайте заникъде. Не си създавайте излишни нерви.


ОВЕН

Избягвайте конфликти

 

25 август. Промените, които днес искате да предприемете на работното място, ще подразнят ваши колеги и партньори и това може да ви противопостави взаимно. Вечерта излезте с приятели на по чашка и избягвайте да правите забележки към половинката.

26 август. В събота е възможно извънредно да позвъни служебният ви телефон с притеснителна новина за работното ви място. Естествено, че няма от какво да се притеснявате. Станала е грешка.

27 август. В неделя ще си прекарате великолепно, ако съберете цялото семейство на неделен обяд. Независимо дали ще сготвите, или ще си поръчате нещо готово, важно е да сте заедно и да проведете приятни разговори.


ТЕЛЕЦ

Пътувайте в неделя

 

25 август. Толерантността, която проявите днес, ще ви се отплати за дълго време занапред. Дори и да ви се иска да избухнете, задръжте яда си, или вложете тази енергия в нещо съзидателно и продуктивно. Скандалите не са вариант.

26 август. В събота плановете ви съвсем няма да се осъществят така, както вие сте си ги намислили, но пък разместването ще е за добро и ще ви допадне повече.

27 август. Неделният ден ви носи спокойствие и благоденствие. Решени сте да се занимавате с дела, които вършите с удоволствие. Отдайте се на хобито си или пътувайте. Една екскурзия по никое време ще ви дойде чудесно.


БЛИЗНАЦИ

Напрежение с половинката

 

25 август. Опитайте да разширите кръгозора си от приятелства и познанства днес. Вие добре знаете как да влизате в контакт с хората, но днес е добре да овладеете желанието си за конфликти. Бъдете дипломатични. Чака ви любовна авантюра.

26 август. Ако сте семейни, съботата може да се окаже един от напрегнатите дни в междуличностните ви взаимоотношения с половинката. Не делите нищо, просто се чудите с какво да се заядете…

27 август. В неделя ще имате нужда да прекарате няколко часа насаме със себе си. Идеите, които ви идват наум днес, са плодотворни и е добре да си ги запишете някъде. Настроени сте творчески. Заемете се с хобито си.


РАК

Спортуване и движение

 

25 август. Ще бъдете изправени пред дилема днес, касаеща поемане на ангажимент на работното място и направата на компромис с личното ви време. Помислете и се консултирайте с близките си, преди да дадете окончателния си отговор.

26 август. В събота помислете за здравето си, като се поинтересувате за начин на хранене, който да ви подхожда на режима на живот. Можете да потърсите и възможност за спортуване и движение.

27 август. В неделя вашите близки ще ви успокоят, ако се чувствате напрегнати от нещо. Интелектуалният ви потенциал нараства. Вземете лист и химикалка и напишете мислите си. Излейте емоциите си.


ЛЪВ

Промени в плановете

 

25 август. Възможно е да се отнесете нехайно към някои ангажименти днес на работното място с мотива, че сезонът е отпускарски. Не си давате сметка, че грешките ще блеснат съвсем скоро, и то в сезон, който няма да е изпълнен с отпуски.

26 август. Плановете ви в събота ще претърпят сериозни промени и размествания. Това определено ще ви подразни, защото не вие предизвиквате нужната реорганизация. Ще трябва да се съобразите този път.

27 август. В неделя ще бъде по-здравословно за вас самите да приемете хората около себе си с плюсовете и минусите им, без да се опитвате да ги променяте. Денят е зареден с позитивна енергия и добро настроение.


ДЕВА

Погрижете се за себе си

 

25 август. Настроени сте авантюристично днес, но денят ви ще бъде чисто рутинен и работен. Дори и да сте в отпуск, отново ще ви безпокоят проблеми от офиса, които трябва да разрешите от разстояние.

26 август. В събота не очаквайте да си починете, защото вашите близки са ви подготвили репертоар от ангажименти, които трябва да свършите заедно вкъщи.

27 август. Отделете неделята за себе си. Имате нужда да се поотпуснете. Отидете на фризьор, козметик или масаж. Не се притеснявайте да си подарите такова изживяване, независимо че трябва да изхарчите някой друг лев.


ВЕЗНИ

Нужда от подкрепа

 

25 август. Ще ви бъде трудно днес, защото искате да приключите насъбрали се проблеми, но все няма да ви остава време за това. Недоразумение с ваш близък също е причина да почувствате огорчение или обида. В любовта ви чака щастие и подкрепа.

26 август. Колкото и да сте в добри взаимоотношения с родата си, все някога се повдига въпросът за наследство и делба. Е, днес е възможно да се начене проблем с подобен характер. Бъдете готови.

27 август. В неделя ще се чувствате най-добре, ако си останете вкъщи при своите най-близки хора и семейството. Имате нужда от подкрепа и протекция. Нуждаете се да се оплачете на някого за всичко, което ви се случи в последните дни.


СКОРПИОН

Ядове за пари

 

25 август. Възможно е да ви предложат участие в съвместен бизнес, което предложение звучи доста привлекателно, но дали наистина е такова, е въпрос на време и късмет. Много малка част от обещанията са сигурни, а и отправени в период на ретрограден Меркурий вероятно няма да се сбъднат.

26 август. Погрижете се за месечния си бюджет. В събота ваши близки ще ви ядосат, защото ще ви поискат пари назаем. Те знаят, че вие можете да им услужите.

27 август. Неделния ден прекарайте в компанията на приятели. Това е зареден с положителна енергия ден, в който вие можете да поговорите по вълнуващи ви теми. Усмихвайте се и се радвайте на свободното си време.


СТРЕЛЕЦ

Не ви оставят на мира

 

25 август. Желанието ви днес да приключите по-рано работния ден и никой да не ви занимава с каквото и да било ще срещне сериозен отпор на обстоятелствата. Всъщност, днес се оказва един от най-активните ви дни за тази седмица и бездействието е последното нещо, което ще ви се случи.

26 август. В събота активността продължава, защото трябва да свършите спешни ангажименти, свързани с дома си. Събудете се по-рано, за да имате повече време.

27 август. В неделя ще се радвате на благоденствие. Вече може да се каже, че си почивате от натрупалото се напрежение. Днес сте в отлично настроение и можете да обърнете повече внимание на себе си.


КОЗИРОГ

Време за почивка

 

25 август. В петък не блестите с особена активност. Денят е подходящ по-скоро за довършване на нещо старо, започнато някъде назад във времето. Освободете се по-рано от работа и се приберете вкъщи. Вечерта ще бъде прекрасна в компанията на близките ви.

26 август. В събота поспете до колкото можете по-късно. Тялото и съзнанието ви имат нужда да се възстановят, а от постоянното бързане вие не им предоставяте такава възможност. Днес избягвайте да се заемате с важни дейности.

27 август. В неделя се чувствате великолепно. Навлизате в нов едномесечен период и още в първите му часове вече имате планове за действие. Днес сте организирани, спретнати и с каквото и да се захванете, го вършите успешно.


ВОДОЛЕЙ

Починете си в неделя

 

25 август. Очакват ви доста срещи в петък и времето ви ще бъде запълнено до последната минута. Ще се натоварите от желанието на хората да ви използват и да изцедят до капка силите ви. Вечерта се приберете по-рано и си легнете навреме.

26 август. В събота ще се нуждаете от физическа и психическа отмора, но в сутрешните часове ще трябва да помогнете на приятел, който се нуждае от вашата подкрепа. В следобеда се приберете и си починете. Няма нужда да правите нещо важно.

27 август. В неделя не се ангажирайте с никого и с нищо. Това е ден, който трябва да посветите само на себе си и на собствената си почивка. И къщната работа може да почака. Наспете се добре и възстановете силите си.


РИБИ

Много ангажименти

 

25 август. Ще ви залеят извънредни ангажименти, които не са влизали в списъка ви със задачи за този ден. Естествено, че планираните неща ще изостанат и ще ви се наложи или утре сутринта да доработвате, или в понеделник да засилите темпото. Тази вечер ви чака любов.

26 август. В събота сутринта темпото е също толкова забързано, колкото беше и вчера. Събудете се по-рано, за да имате повече време пред себе си. В следобеда една приятна среща ще ви зареди с кураж и ентусиазъм.

27 август. В неделя се чувствате във форма. Това е един доста ангажиран откъм контакти ден. Преминава в срещи, разговори и приятни емоции.


Хороскоп за родените на 25 август – Честит рожден ден!

През следващата една година приемете промените като дар от Бога. Те са за добро и ще променят живота ви в по-хубава посока.

 

Хороскоп за родените на 26 август – Честит рожден ден!

Това, че ще бъдете поставени в нова житейска ситуация през следващата една година, ще бъде единствено и само за ваше добро и във ваш плюс. Ще научите нещо ново, ще придобиете житейски опит, а и животът ви може да се промени в положителна посока, излизайки от зоната ви на комфорт.

 

Хороскоп за родените на 27 август – Честит рожден ден!

През следващата една година вашата задача ще бъде да проявите иновативно мислене и да се реализирате максимално добре на работното място. Сега ви е времето за издигане в кариерата.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *