Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни/11-13 август/

В петък завършете започнатото през седмицата, уикендът е подходящ за общи семейни занимания

 

В петък се опитайте да свършите важните си задачи за тази седмица и да довършите това, което зависи от вас, за да върви работата хармонично. Не забравяйте и личния си живот, който започва със свършването на работния ден, все пак Луната все още е в Близнаци. В събота се насладете на един изключително активен и ползотворен ден с Луна в Рак. Спортувайте, за да изразходите енергията си, която имате в излишък. Изживейте своята щастлива неделя в дейности, които вършите с удоволствие. Важно е да се подчертае, че общите семейни занимания са препоръчителни, защото Луната се движи в Рак.


ОВЕН

Съботни срещи с приятели

 

11 август. Днес се чувствате особено свободни. Готови сте да изразите мнението си, без да се съобразявате, че някой може да ви противоречи. Отличните взаимоотношения с колегите са причина да се чувствате подкрепяни.

12 август. Организирайте интересна среща с приятели, като се обадите на възможно най-много от тях и се срещнете всички заедно. Имате нужда от социални контакти и от това да бъдете изслушвани. Събота е идеален ден за развлечения.

13 август. В неделя от вас струи радост, положителна енергия и настроение. С вас се общува лесно, а времето, прекарано във ваша компания, е незабравимо за всички.


ТЕЛЕЦ

Нервни през уикенда

 

11 август. Днешният ден носи поредната порция професионални изменения, с които трябва да се примирите. Вие вече свикнахте. Промените при вас в последно време идват една след друга, докато не изменят изцяло начина, по който прекарвате своето ежедневие.

12 август. Не влагайте прилива на сили и енергия, който чувствате в събота, в кавги и разправии със семейството и близките си. Те в момента могат и да ви дразнят, но не заслужават да им разваляте деня.

13 август. В неделя няма да спрете да мърморите. Дразни ви всичко. Дори горещото време, или пък ако завали – защо да е разхладило… В такива моменти е по-добре да не се срещате с никого, за да не разваляте и чуждия ден.


БЛИЗНАЦИ

Време за ремонт

 

11 август. Днес не можете да се оплачете от дефицит на енергия. Дори имате излишък от нея и е добре да я концентрирате в някои важни задължения и работи, които изостанаха и трябваше да свършите доста по-рано. Вечерта излезте с приятели.

12 август. В събота правете онова, което ви се прави. Не се насилвайте за нищо друго. Нищо, което да е в повече от планираното. Ако сте в отпуск, почивайте пълноценно.

13 август. В неделя ще ви ядоса желанието на вашите близки да направят малък ремонт вкъщи с цел освежаване на дома. Вие добре знаете, че това не е „малък ремонт” и че няма да завърши в рамките на деня, но е важно да го започнете. И без това е август, и без това имате отпуск…


РАК

Нестабилни емоции

 

11 август. В петък искате да си тръгнете по-рано от работа, за да си свършите нещо вкъщи. Няма да успеете. Извънредни ангажименти ще обсебят и малкия остатък от свободно време, което имате. Трябва да ги свършите в срок, няма как.

12 август. В събота вашето емоционално състояние е нестабилно. Ако не поговорите с близките си за проблеми, които ви касаят, определено ще си докарате депресия.

13 август. В неделя ще се окажете в центъра на вниманието тогава, когато хич не ви се иска да бъдете. Не желаете да биете на очи. Излезте и си купете нова дреха. Не го споделяйте с никого, направете го просто ей-така – за себе си.


ЛЪВ

Починете си през уикенда

 

11 август. Мъчно ще свършите всичките си свои ангажименти, защото днес сте принудени да се занимавате със задачи, които принадлежат на ваши колеги в отпуск. Не се сърдете, и те ви помагат, когато вие излезете в почивка.

12 август. Не пропускайте хубавия съботен ден и го споделете с приятели и близки. Днес можете да отидете на гости или да поканите гости вкъщи. Пътувайте. Правете, каквото ви се прави. Сега вие сте господари на своята събота.

13 август. Оставете неделния ден само за себе си. Дори и да ви се обадят за среща на по кафе, откажете. Имате нужда да се наспите до късно, въпреки че днес ще загубите ориентация за времето. Намислили сте си да свършите някои домашни работи, но и те могат да почакат.


ДЕВА

Искат да ви злепоставят

 

11 август. Ще ви се натякват стари грешки, които сте допуснали във времето. Вие сте ги поправили отдавна, но ваши завистливи колеги отново повдигат темата, за да ви злепоставят. Всеки греши, и на тях ще им се случи. Не се впечатлявайте.

12 август. Все още ви е яд на вчерашната постъпка. Чувствате се нервни и обидени. Избягвайте да се заяждате и да разваляте взаимоотношенията си със своите близки по този повод.

13 август. В неделя имате шанс да промените всичко, което ви се натрупа до момента. За целта направете промени в поведението си. Потърсете помощ и подкрепа и поговорете с близките си. Те ще ви дадат най-добрия съвет.


ВЕЗНИ

Направете промяна

 

11 август. В подем сте. Вече завършвате част от ангажиментите, които сте поели в последните няколко седмици. Мнозина от вас предстои да излязат в отпуск и ще го направят спокойно, без каквито и да било притеснения.

12 август. Обезпокоени сте за финансовото си състояние. Вместо да търсите веднага заеми, по-добре сметнете оставащите разходи до края на месеца и вижте дали ще можете да се справите с наличните си средства.

13 август. В неделя стартирайте нещо ново в живота си. Направете промяна. Станете рано и отидете на разходка в планината. Или просто изпийте сутрешното си кафе лежерно, без да бързате. Вие избирате какво да ви се случи в този ден.


СКОРПИОН

Закъде бързате?

 

11 август. Днес обърнете повече внимание на вътрешния си мир. В желанието си да правите промени и новости в живота си днес можете да задействате негативни промени, чийто завършек няма да е във ваша полза. Избягвайте да поставяте начала.

12 август. Насладете се на един доста ползотворен и благоприятен съботен ден, който да споделите със семейството си и половинката. Не е лоша идея да си останете вкъщи и да помързелувате.

13 август. В неделя се опитайте да поглеждате часовника си колкото се може по-рядко. Това е ден за почивка, отмора. Бързането само ще ви натовари допълнително. А през август закъде да бързате?


СТРЕЛЕЦ

Нужда от почивка

 

11 август. Недоволствате, без да си давате сметка, че с постоянното си мърморене наранявате своите близки. Не го правите със зла умисъл. Напротив, често пъти е дори шеговито, но в момент като този шегите ви не се приемат правилно.

12 август.  В събота ще се почувствате самотни, защото желаете да споделите преживяното със семейството си, но никой от близките не ви обръща нужното внимание. Може би защото са обидени и искат вашето извинение.

13 август. В неделя се будите рано сутрин, а променливото време ви прави нервни и раздразнителни. Можете да прекарате деня вкъщи, като си почивате и се наспите добре. Имате нужда от почивка.


КОЗИРОГ

Промяна в плановете

 

11 август. В петък вие показвате на всички, че сте активни, можещи, дейни и продуктивни. Борите се за успеха си и търсите възможност да подобрите имиджа си на работното място. Направете предложение, иновация, която ще се възприеме добре от ръководителите и екипа ви.

12 август. Имате сериозни планове за този почивен ден, но нещо неочаквано и непредвидено ще ги провали. Съобразете се със случващото се и продължете напред. Графикът ви ще бъде изменен.

13 август. В неделя, противно на вашите очаквания, вие сте бодри, ведри и в добро настроение. Организирайте среща с близки, приятели и хора, които ви зареждат с позитивна нагласа и настроение.


ВОДОЛЕЙ

Позитивна неделя

 

11 август. Опитайте се в петък да изслушвате докрай хората, с които общувате и това ще ви даде силна преднина да водите по-успешни преговори. В противен случай те сами ще се откажат да разговарят с вас, а това ще ви обиди.

12 август. В събота сте мудни и без никакво настроение. Търсите възможност да се скарате с някого наоколо хей така – за спорта. Може би е добра идея да прекарате този ден вкъщи и да се наспите добре.

13 август. В неделя сте озарени от нови идеи, които бързате да вложите в реалността. Запалени сте от нещо свежо в живота си, а ако от днес започва вашата лятна почивка, то вълнението ви е още по-голямо. Това е един прекрасен ден.


РИБИ

Изопачават ви грешките

 

11 август. Никой не обича да му бъдат откривани и изопачавани грешките. Но те са част от живота ни. Днес ще блеснат ваши пропуски в службата, които колегите веднага ще се опитат да изопачат и преувеличат.

12 август. В събота не се лишавайте от приятно пътуване, пък било то и на късо разстояние. Разведрете се. Имате нужда да погледате природата, да бъдете сред нея. Ще ви се отрази добре, ако времето го позволява.

13 август. В неделя някак прекалявате с намерението си да покажете на своите близки колко много се грижите за тях и какво жертвате в името на семейството. Все ще се намери някой, който да не ви се отблагодари по начина, по който очаквате. Това може сериозно да ви обиди.


Хороскоп за родените на 11 август – Честит рожден ден!

През следващата една година силната ви самоувереност често ще ви е от полза и ще ви помага по пътя, но и няма да са редки случаите, в които ще е повод за разрушени взаимоотношения. Вслушвайте се в съветите на останалите и им давайте право на мнение.

Хороскоп за родените на 12 август – Честит рожден ден!

Преодолейте слабостите на характера си в условията, в които живеем. Предстои ви година, която ще ви научи да бъдете по-издръжливи и борбени. Разчитайте на подкрепата и помощта на влиятелни хора. Не вярвайте на слухове.

Хороскоп за родените на 13 август – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца се вглеждайте по-често в малките успешни неща, които сътворявате, за да се сдобивате с хъс и ентусиазъм. Очаква ви година, през която всичко ще ви се удава една идея по-лесно от друг път, а това е немалка привилегия. Любовта също ще е до вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *