Любопитно

Какво вещаят звездите за 26 юли, сряда

Луната е в Скорпион и хармоничните й аспекти с Марс и Сатурн правят днешния ден активен и ползотворен.

Движете се повече, независимо дали сте на работа, или в отпуск. Еднообразието, застоят и престоят дълго време на едно място биха ви изнервили днес.


ОВЕН

Анализирайте

 

Днес сте емоционални. Изпадате в неоправдани нервни изблици, като обвинявате другите за своите собствени грешки, направени днес, вчера или в някои от дните в близкото минало. Освободете мислите си. Денят може да е доста по-спокоен, ако се отдадете на анализ и осъзнаване на своите действия.


ТЕЛЕЦ

На всяка цена

 

Намирате се в етап на делови напредък, но днешният ден предстои да бъде изпълнен с нерви в тази област. Решени сте да постигнете целите си на всяка цена, без оглед на средствата, които трябва да вложите. Склонни сте да пръснете огромно количество енергия, гонейки една цел, независимо дали си заслужава, или не.


БЛИЗНАЦИ

Рутинна работа

 

Оказва се, че в сряда имате много ангажименти за вършене, а времето никак не ви достига. Изостанали сте с всичко, гонейки стремежите за промяна и ново начало. Е, сега е време да се върнете на рутинните си дела и да видите кои от тях не са свършени изцяло. И ежедневната ви работа има нужда от внимание.


РАК

Въздействате

 

Днес вие сте активни, дейни и можете да свършите доста работа. Успявате да подредите мислите си и още до обяд да изготвите един съвършен план за бъдещо развитие. Днес общувате свободно с хората около себе си и можете да ги ангажирате в кауза, която ви се струва важна.


ЛЪВ

Хубав ден

 

Радвате се на вдъхновение. Използвате чара си навсякъде. Успявате да освободите напрежението и да всеете спокойствие в дома си. Нещата около вас видимо се нареждат в края на юли. Имате силни предчувствия за сбъдване на ваши мечти. Това е хубав ден и е важно да му се насладите.


ДЕВА

Лежерно време

 

При вас нещата малко по малко започват да потръгват. Днес се пригответе за ден, изпълнен с разговори, контакти, телефонни позвънявания и писане на имейли. Това ще ви разсейва. Ще ви разсейват и социалните мрежи в телефона ви, към които днес ще имате особено голям афинитет. Но все пак е летен, лежерен сезон…


ВЕЗНИ

Емоции

 

Съберете мислите си. Днес оживлението при вас е факт. Нещо се случва, нещо се забързва в живота ви. Имате нужда да споделите с приятели или близки за всичко, което ви вълнува. Хаотични сте, но това е част от вдъхновението, което ви е сполетяло. Съвсем скоро емоциите ще се избистрят.


СКОРПИОН

Бъдете по-сдържани

 

Днес Луната е в знака ви, съветвайки да бъдете малко по-сдържани и не чак толкова напористи в постигане на целите си. Действате така, сякаш трябва да постигнете успех на всяка цена. Невинаги ще попадате на благоприятните за тази цел обстоятелства. Оставете си вратичка какво да правите и ако не постигнете успех.


СТРЕЛЕЦ

Почивка

 

Не ви чака ден от най-активните през тази седмица. Но за вас това е добра новина. Сега се чувствате неотпочинали, сякаш без енергия и без желание да действате в каквито и да било направления. Насочете енергията си към затваряне на страници, приключване на дела или просто почивка. Не стартирайте нищо ново.


КОЗИРОГ

Рискувате и печелите

 

Решени сте, че заслужавате нова и по-добре платена работа. Самочувствието ви е голямо и тъкмо то ще ви накара да потърсите реализация. Ще намерите. Не ви липсва кураж да направите първа крачка, да предприемете риск или да си поискате по-високо заплащане за труда. Днес ще получите положителен отговор.


ВОДОЛЕЙ

Без инициативи

 

Днес сте нервни и затова ви съветвам да се оставите на спокойствие и да не се насилвате за нищо. Изключете всякакви инициативи от графика си, не предприемайте действия. Имате нужда да останете сами със себе си, за да преодолеете един вътрешен комплекс, зародил се неотдавна в характера ви.


РИБИ

Успех

 

За вас денят обещава да бъде активен и спорен. Очакват ви новости и предложения. Попадате в ситуации, които изискват адекватното ви решение. Добрата новина е, че всички размествания се случват във ваша полза. Сряда е заредена с късмет. Вие сте в подем. Не оставяйте недовършени дела за утре.


Хороскоп за родените на 26.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година е важно да не преувеличавате силите и възможностите си, а да гледате реално на това, което можете и което всъщност представлявате. Годината ще бъде ползотворна за вас, стига да не се надскачате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *