Любопитно

Хороскоп за 31 юли: Успешен понеделник

В последния ден от месец юли Луната е в Козирог, а големият тригон, който сключва с Марс и Юпитер, правят понеделника доста активен, благоприятен и успешен. Подходящ е да довършите задачите, които сте започнали през месеца, и да направите постъпки за новите ангажименти, чакащи ви през август. За почиващите този ден носи огромно количество радост и позитивни емоции.


ОВЕН

Спестете си конфликта

 Мерете приказките си. При вас често съществува тази тенденция да изпаднете в неприятна ситуация с колега или човек от близкото обкръжение и да се опитвате да му обяснявате своята гледна точка. Искате на всяка цена той да ви разбере. Отсреща пък хич не се стараят към разбиране. И ето поводът за ненужен конфликт…


ТЕЛЕЦ

Доброто съществува

 Заредете се с нови идеи и търсете начина да разширите кръгозора от интереси. Денят е хубав и в личния ви живот, и в професионалния. Вълнуващи събития ще ви се случат и ще ви помогнат да повярвате, че доброто съществува и най-вече, че днес то чука на вратата ви.


БЛИЗНАЦИ

Време за прошка

 В последния юлски ден от вас се иска да се обърнете назад и да признаете поне пред себе си грешките, които сторихте в последния месец. Може би има хора, които наранихте. Може би има постъпки, направени погрешно. Е, днес сте в състояние да искате прошка. А също така и да давате такава.


РАК

Продължавайте напред

 На 31 юли продължавате вече започнал процес на промени и разместване на слоевете. Очаква ви доста активен ден в сферата на контактите и срещите по бизнес. Въпреки нуждата си от почивка, в момента няма време за такава. Не пропускайте обсъждане на общ проект с партньори. Сделката сключете след около месец.


ЛЪВ

Място за новото

 В последния юлски ден за вас е важно да се освободите от някои стари и закостенели мисли, които ви измъчват, подронват вашето самочувствие и съответно – ви вредят безумно много. Изхвърлете ги на боклука, за да освободите място за новото, което ви предстои от утре нататък.


ДЕВА

Избягайте от скуката

 Днес изпипвайте докрай всичко онова, с което сте се заели. Вашият ден ще бъде изпълнен с добри новини, позитивни преживявания и шансове да си доставите дори малко удоволствие, като избягате от сивото ежедневие. Вечерта си позволете да отскочите в близкия ресторант със семейството и да се поглезите с нещо вкусно.


ВЕЗНИ

Не помагайте

 Днес избягвайте неприятните срещи или срещите с хора, на които трябва да помагате безвъзмездно. Сега вие подавате ръка, но едва ли в момент на нужда те ще ви отвърнат със същото. Работете по своите си задачи и не закъснявайте вечерта. Сгответе вкусна вечеря и я споделете в приятната компания на семейството.


СКОРПИОН

Не се ядосвайте

 Свикнали сте да разчитате на колегите си във всяко едно отношение. Все пак сте колектив, а и взаимоотношенията ви в него са хармонични. Днес обаче е възможно някой в колектива да прояви по-твърд характер и да откаже да свърши нещо, което не е негова работа. Нека това не ви ядосва. Всъщност, той е в правото си.


СТРЕЛЕЦ

Не бързайте

 Настроени сте позитивно и това е главната причина да ви върви и да постигате целите си с лекота. Днес не са изключени провокации от страна на хора с положение. Вероятно ще ви предложат нещо съблазнително, свързано с добри финансови условия. Не бързайте да отговаряте, преди да сте го обсъдили със семейството си.


КОЗИРОГ

Плодотворен ден

 В последния юлски ден вие ще сте активни, дейни и продуктивни. Не се уморявате лесно и се стремите да свършите много работа за минимален отрязък от време. Ще ви вдъхновят идеи, които ви хрумват ей така – набързо. Набързо и ще излети днешният ден, неусетно, но пък за сметка на това – доста плодотворно.


ВОДОЛЕЙ

Опънати нерви

 Намирате се в предстартов период и затова не е добре днес да поставяте нови начала. Останете насаме със себе си и анализирайте някои постъпки от миналото. Имате нужда от спокойствие. В момента нервите ви са опънати до краен предел. Малцина ще си спестят пререканията с хора от обкръжението.


РИБИ

Планирате

 В последния юлски ден не ви липсва енергия. Вашето настроение ще се стабилизира и целите ви ще се изяснят. В момента кроите планове за предстоящия месец август. Колкото и отпускарски да е той, има и сериозни работни дни, през които вие планирате да постигнете добри резултати.


Хороскоп за родените на 31.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви връхлети вихър от позитивна енергия и шансове за развитие. Вашата задача е да ги усвоите и вложите в живота си. Защото тази енергия идва, за да бъде приложена на практика. Време е за успех в професионалния, а и в личния ви живот.

 

Тодор Емилов-Тео – специално за „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *