Любопитно

Хороскоп за 6 юли: Рибите връщат увереността си, Скорпионите да не подписват договори

Луната е във Водолей в опозиция с Марс и Венера. Пазете личните си взаимоотношения, пазете се от избухване и изказване на думи, за които можете да съжалявате. Денят изисква да приемаме чуждото мнение.


 ОВЕН

Приемайте чуждото мнение

Ще заемете центъра на вниманието. Това е отговорно състояние, защото повечето погледи са вперени във вас. Избягвайте конфликтите и ако е възможно, работете самостоятелно. Предстои ви благоприятен ден, ако се занимавате с неща, за които сте сигурни, че ще се справите подобаващо. Приемайте чуждото мнение.


 ТЕЛЕЦ

Покажете уменията си

Време е да приемете другите с техните плюсове и минуси. Време е и също така да им покажете своите качества и умения. Днешният ден ви помага да изградите плановете, по които да вървите в следващите няколко седмици. Не подписвайте договори и не уговаряйте важни делови срещи. Отложете ги за утре.


 БЛИЗНАЦИ

Подредете мислите си

Днес сте прибързани. Емоцията ви е приповдигната и раздавате обещания наред, без да си правите сметка, че не сте в състояние да ги изпълните. Мислете, преди да говорите. Избягвайте да се залавяте с колективни дела, защото точно сега не сте за партньорство. Подредете мислите си.


 РАК

Обявете пас

Колебливи сте и често не можете да вземете елементарни решения за бъдещето си. И по-добре, защото днес не е добър ден за вземане на решения. Оставете се на течението. Свършете стари, недовършени ангажименти. Обърнете внимание на семейството си и на личния си живот. Вечерта съберете всички около трапезата.


 ЛЪВ

Напразен ентусиазъм

Денят ви намира в добро настроение. На мнение сте, че можете да изградите мост в общуването между вас и хората около вас. За жалост, често срещате бариери, изпълнявайки това. Днес не е благоприятен ден да търсите съгласие с другите. Деловите дейности също не вървят по най-гладкия начин. Отложете ги за утре.


 ДЕВА

От втория път

Денят, който предстои за вас, е доста натоварен. Изисква да подредите плановете си така, че да свършите максимално много работа. Нервни сте, избухвате често и ви се иска да зарежете всичко. Не си го позволявайте. С малко повече упоритост и търпение всичко ще се подреди. Е, нещата ще се получават от втория път, но все пак стават.


 ВЕЗНИ

Завършете старото

В четвъртък се будите в добро настроение с нагласата, че ви очаква път от цветя и рози. Наполовина сте го изградили, щом вече мечтаете за него. Но не подценявайте трудностите и не правете промени в живота си, преди да сте затворили всички стари страници или да сте довършили старите дела.


 СКОРПИОН

Не подписвайте договори

Очаква ви благоприятен ден. Въпреки всичко бъдете нащрек и не позволявайте на малките трудности да провалят правия път напред към успеха. В четвъртък обърнете внимание на дребните детайли в делата, които вършите. Избягвайте да водите преговори или да подписвате договори. Ще бъдат неблагоприятни за вас.


 СТРЕЛЕЦ

Ще ви измамят

В дни като този вие сте особено напрегнати, сякаш очакващи да ви се случи нещо незабравимо, но то не идва и не идва. Вероятно мнозина ще бъдат оферирани от внезапни предложения в професионалната област. Не ви съветвам да се включвате в колективни дейности, още по-малко да подписвате договори именно днес.


 КОЗИРОГ

Ще изгорите

Днес съществува опасност да предприемете рискова инвестиция, от която загубите ще бъдат по-големи от предвидените. В ден като този вие сте доста нетърпеливи и до голяма степен това ще ви изиграе лоша шега. Липсва ви енергия, но това не ви лишава от възможността да мечтаете и да се надявате за нещо по-добро.


 ВОДОЛЕЙ

Поспрете се

Днес сте решителни и действате по метода „раз-прас!“ Никак не се замисляте за последиците от действията си, които могат да дойдат рано или късно. Настроени сте завоевателски и търсите начин как да превземете благо, което дори не ви се полага. Поспрете се, за да не разрушите мостове и взаимоотношения.


 РИБИ

Увереността ви се връща

Настроението ви днес се възвръща. Редом с него се връща и увереността ви, която малко по малко изгражда мост между миналото, настоящето и бъдещето. Важно е днес да избягвате деловите контакти и разговори, да не уговаряте никакви условия по договори или споразумения. Ще бъдат не във ваша полза.


 Хороскоп за родените на 06 юли – Честит рожден ден! През следващата една година се учете от грешките си. Овладейте своята прибързаност. За необвързаните представители предстои вълнуващ период. Могат да срещнат подходящата половинка.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *