Любопитно

Хороскоп за 3 юли

Луната е в Козирог и днес настъпва пълнолуние. Не се учудвайте, ако сте превъзбудени и нервни. От пълнолунието е. Но какви шансове всъщност ни дава то? Това са възможностите да поработим върху своята лична адаптивност към промените и новостите на работното място, към измененията в колектива, в начина ни на работа и рутинното вършене на ангажиментите. Бързо свиквайте с новото време, за да поддържате своята конкурентоспособност с положителни показатели.

 

ОВЕН

Предизвикайте успеха

Не можете да отречете, че нещата около вас се развиват добре и с темпа, който очаквахте. В понеделник настроението ви се подобрява с всяка отминаваща секунда. Имате хъс за работа и страшно много идеи, които можете да превърнете в реалност. Стига да поискате, през тази седмица ще постигнете доста.

 

ТЕЛЕЦ

Не ви липсват шансове

Въпреки че в сутрешните часове сте унили и без настроение, денят не е никак лош за вас. Очаква ви ведър и спорен понеделник. Разнообразете го с разговори, срещи и различни социални дейности. Споделете плановете си пред обществото. Жизнени и енергични сте. Не ви липсват шансове за реализация. Седмицата е доста активна.

 

БЛИЗНАЦИ

Известие за пари

В понеделник сте вгледани в своето финансово състояние. Добре е да направите планове и разчети на бюджета си, така че да подсигурите месец юли. Не е изключено едно телефонно позвъняване да ви предостави предложение за по-доходна работа или допълнителна дейност. Днес ще получите известие за пари.

 

РАК

Повишавате доходите

Първата юлска седмица е важна за вас. Тя повдига въпроси относно деловото ви развитие, финансовия ви просперитет и възможностите да подобрите приходите си. Не отминавайте нито една идея за допълнителна работа или нови предложения за смяна на работата. Тъкмо това са шансове да повишите доходите си неколкократно.

 

ЛЪВ

Активността ви е подчертана

В понеделник сте силно решени да направите план за действие за цялата седмица. Подсъзнателно усещате колко важна е тя за вас и за хората, с които работите. Днес сте мотивирани и целенасочени. Опитвате се да намерите нова пътека, да прокарате диалог между вас и делови партньори на фирмата, в която сте. Ще успеете.

 

ДЕВА

Занимайте се с нови неща

Започвате доста активна седмица. Днес сте вдъхновени и мотивирани за действие. Търсите възможност да разнообразите действията си, да вложите нов полъх във всичко онова, което вършите ежедневно. Рутината ви отегчава. Занимайте се с нови неща. С неща, носещи ви удовлетворение и вдъхновение.

 

ВЕЗНИ

Бодрост и успех

Стартирате доста благоприятна седмица, през която можете да разстелете своите планове, а и да ги изпълните така, че да останете доволни от себе си. Днес добра новина подобрява настроението ви. Будите се бодри и изпълнени с жизненост и енергия. Ще успеете да разрешите семейна кавга, започнала през уикенда.

 

СКОРПИОН

Разчитате на себе си

В понеделник емоциите ви са предимно позитивни. Не се подлъгвайте, ако някой ви подаде ръка, а разчитайте единствено и само на себе си при осъществяването на най-важните ви планове. Все пак не се отделяйте от другите хора. Обърнете повече внимание на социалните контакти и връзките си с най-близките около вас.

 

СТРЕЛЕЦ

Работете за повишение

Очаква ви ведра и изпълнена с добро настроение седмица. Можете да успокоите някои свои безпокойства, предизвикани от неблагоприятно стекли се обстоятелства на работното място. Всичко ще си дойде на мястото. Работете за своя личен просперитет. Сега имате възможност да получите повишение.

 

КОЗИРОГ

Време е за нещо ново

В понеделник чувствате прилив на сили и енергия. Емоциите ви са положителни и можете да ги споделите с хората около себе си. Желанието ви е да стартирате нещо ново, да подемете начало. Определено моментът е подходящ и ще получите нужната подкрепа от звездите, а и от влиятелни хора около вас.

 

ВОДОЛЕЙ

Ведър ден

В понеделник сте наясно със себе си. Със своите приоритети, желания, възможности и шансове. Реализирате се добре, защото наистина знаете какво искате от живота. Очаква ви ведър ден, но за да запазите доброто си настроение, е добре да не общувате с прекалено много хора. Отстоявайте личната си свобода и спокойствие.

 

РИБИ

Чака ви успех

Очаква ви доста ведър и благоприятен ден. Стартирате щастливо първата работна седмица от юли. Ще се справите с всичките си вътрешни страхове и преодолявайки противоречията в себе си, ще разкриете своя истински потенциал. Като цяло, чака ви реализация и успех. Днес сте в отлично настроение, което предавате и на хората около себе си.

 

Хороскоп за родените на 03.07. – Честит рожден ден! Очаква ви година на пълнота и спокойствие. На реализация и стабилизация. Вие ще бъдете облагодетелствани от действия, които вече сте извършили в живота си. Просто сега те ще дадат своите плодове.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *